cnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ııevde yine açılıp saçılıp oturuyon anam iş yeri boğdu bugün beni.. herkes oruc gönlümce suda içemedim çatladım yaaa
dayanamıyom işte patlıcamm şimdiii çalışmak ne zor yaa bu havalarda
bellikaynnatmışsınız baya çok ihmal ettim burayı zikzakcım ama kızzz sayfalar uçmuş gitmişşşşş okuyamadımm aman keyıfler yerınde olsunda bennn de keyıflıyım bugunler de şukur
haklısın canım, evde insan istediği gibi soyunuyo rahatlıyo, vala ben ençok şu ikizlerin takkesinden sıkılıyorum işyerindecnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ııevde yine açılıp saçılıp oturuyon anam iş yeri boğdu bugün beni.. herkes oruc gönlümce suda içemedim çatladım yaaa
dayanamıyom işte patlıcamm şimdiii çalışmak ne zor yaa bu havalarda
haklısın canım, evde insan istediği gibi soyunuyo rahatlıyo, vala ben ençok şu ikizlerin takkesinden sıkılıyorum işyerindene dicem sen git bi lavobaya bileklerine iç tarafa damarların olduğu yere biraz su tut akan çeşme altında, birazda boynuna su sür azcık ferahlatır o seni
ayy ama çene çalmışsınız kızlarr bir gidip yemek yapayım dedim kızımın kıyafetlerini düzenleyeyim dedim almış başını gitmiş sayfalar oku oku sıkıldım ya hu :)
amannnnnn onlar ıyı olsunda varsın bız çekelımmseve see canom
kızz sen nerde çalışıyosun bu saatte mesai mi biter yaakızlar mesaimin son anlarına geldim gidiyorum şimdi kocişe yemek hazırlıyım öpüldünüzz
kuzum ben sana takılıyorum tahmin edebiliyorum nasıl sıcak olduğunu valla doktoru daha bulamadım ama banada iyi geldi dediğin gibi bi doğum kaldı inşallahh
kızlar mesaimin son anlarına geldim gidiyorum şimdi kocişe yemek hazırlıyım öpüldünüzz
kızlar mesaimin son anlarına geldim gidiyorum şimdi kocişe yemek hazırlıyım öpüldünüzz
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla sadece uçlarını kapatacak bişey mi yapsam diyorum bazen o kadar canıma yetiyo :26:
dün lcw gördüm kendinden takkeli atletler vardı ama onlardan da ben kullanmıştım pırtlıyolar üstten daha dikkat çekiyo. zaten şu an büyümeye başladıkça saklama ihtiyacı duyuyorum bi de onla bakışları üzerime çekmiyim
oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diyecanlar okudum yazdıklarınızı cogunuz sıcaktan sıkayet etmıs bende aynı dertteyım sıcakk vantılator hayretmıyorr zamanda hıc gecmıyor sankı cok sıkıldımmmmm patlayaazaıııımmmmmoğlusumda hareketsizzz bugunn nıyeyse
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla sadece uçlarını kapatacak bişey mi yapsam diyorum bazen o kadar canıma yetiyo :26:
dün lcw gördüm kendinden takkeli atletler vardı ama onlardan da ben kullanmıştım pırtlıyolar üstten daha dikkat çekiyo. zaten şu an büyümeye başladıkça saklama ihtiyacı duyuyorum bi de onla bakışları üzerime çekmiyim
evet yaaaadimi yaaa, evet birazda büyüyünce insan nası saklıcanı bilemiyo vala lömbür lömbür, neyse evde rahatız barim ohhh
oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diye
dimi yaaa, evet birazda büyüyünce insan nası saklıcanı bilemiyo vala lömbür lömbür, neyse evde rahatız barim ohhh
oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diye
ayyyy onu hiç sormaaaa eve gidince ilk işim onları çıkarmak ölüyorum haahaklısın canım, evde insan istediği gibi soyunuyo rahatlıyo, vala ben ençok şu ikizlerin takkesinden sıkılıyorum işyerindene dicem sen git bi lavobaya bileklerine iç tarafa damarların olduğu yere biraz su tut akan çeşme altında, birazda boynuna su sür azcık ferahlatır o seni
canım ondan ben de gördüm ama alttan pörtler diye alamadım zaten iyice büyüdüler doğuma kadar daha da büyümezler inşallah
evet yaaaalömbür lömbür kızz alemsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?