slm kzılarrrr nasılsınız bakalımbgun hava çok sıcak yaaa iftar menüleriniz hazır mı
Bana hiç yabncı gelmedi bizde göçmen olduğumuz için başkalarına garip gelebilir ama eşim göçmen değil ben kızımda tabi öyle giyinip yatmamıştım doğumdan 2 ay sonra yapmıştım ayaktaydım ama daha kötü oldu kızımı küçük çocuklar bile elden ele dolaştırmışlardı çünkü ev çok kalablıktı kime yetişeceğimi şaşırmıştı. 85 Kişiydik herkes benim doğum yapmamı bekliyormuş meğer birde 6 yıl sonra olunca... ama oğlumda öyle düşünmüyorum 2 haft içinde yapmayı düçünüyorum kimse eline alamasın sonradan daha zor bizde kuran oKuyup kestiğimiZ kurban etlerini pilav et şeklinde ikram etmiştik
aynen canım eve gider gitmez sallıyorum bi köşeye valla çok sıkıntı veriyo bi de süngerli takıyorum ben terletmeyen bişey bulmam lazım yaaa offff her gün yıkanıyo o takkeler makinede yine de bi günde aynı
siz de çok terliyo musunz yaaa benden akıyo resmen akıyyoooo, hele evdeyken, gece uyurkeeennn. sabah duş almadan çıkmak ne mümkün
canım bende kızarıklık falan yok ama süt geliyoooo
:26:
haklısın canım tek care spor hamıslıkten sonra bebıslerı koyarız arabaya yada kanguruya kosmaya gıderız
a.slmm hoşgeldinnn iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşaallahh... evet hava çok sıcak beni evde baydı oruç tutup dışarıda olanları düşünemiyorum bileee
menümüz hazırrr kocişime ziyafet varr senin de hazır mııı
galiba en şanslı benim :) benim kocişin lokantası var iftarda orda mecburrrrrrrrr bende sadece sahur telaşı oluyoo...
bende de süt geliyo ara ara canım iç çamaşırımı takıp ediyom bende bazen pijamam oluyoo yatarken çıkardıgım için
bende de süt geliyo ara ara canım iç çamaşırımı takıp ediyom bende bazen pijamam oluyoo yatarken çıkardıgım için
hazır da ama ziyafet değildaha ilk gün yaa ben pek bişey yapmadım(bahanemde hemen hazır )ayrıca sıcakta yemek mi yenır yahu
ne güzellama iftarda yalnız olacaksın..
Oo masallah sutler geliyo bende henuz belirti yok
hazır da ama ziyafet değildaha ilk gün yaa ben pek bişey yapmadım(bahanemde hemen hazır )ayrıca sıcakta yemek mi yenır yahu
benim gün geçtikçe artıyo canım umarım kızım gelince de devam eder de hem beslerim doya doya hem de kilolar gider belki
Oo masallah sutler geliyo bende henuz belirti yok
seni tembel seniii benim kocişkom normalde hiç sormaz ne yemek var diye kapıdan girer girmez ne yemek var diye sorduuu bir deee cacık da yaptın mı dedi oy kıyamam ben onaaa... hem yazın da ona göre yenilecek yemekler var canımcımyazık kocişkolara...
bir de benim eşimin fabrika ramazan için yeni bir uygulama deniyorlar tutarsa ramazan boyu sabah 6 akşam 4 çalışacaklar normalde 8 6 çalışıyorlardı... kocişkom sahurdan sonra yatmadı işe gitti... şimdi de 5te evdeydi uyuyor garibim kıyamam ona... ikindiyi kılmak için kaldırıcam sonra bir daha iftara kadar uyur... adamcağız güzel bi iftarı haketmedi mi şimdi
bebeğin gelince gelsin neslicim boşver böyle çaamaşır batırmaktan başka işe yaramıyo şu anda
Afiyet bal seker olsun allah kabul etsin oruc tutynca butun gun guzel ev yemekkeri akilda geciyor en guzelini yapmissin hayirli iftarlar olsun
canım oruc değilim zaten eşim 9 da geliyodu eve ben o saate kadar bekleyemıyodum o dukkanda yıyıp gelıyodu benım aşermelerimdede falan hep öyle yaptık ben zaten hep yalnız yıyorum oyuzden dertliydimya
seni tembel seniii benim kocişkom normalde hiç sormaz ne yemek var diye r kapıdan girer girmez ne yemek var diye sorduuu bir deee cacık da yaptın mı dedi oy kıyamam ben onaaa... hem yazın da ona göre yenilecek yemekler var canımcımyazık kocişkolara...
bir de benim eşimin fabrika ramazan için yeni bir uygulama deniyorlar tutarsa ramazan boyu sabah 6 akşam 4 çalışacaklar normalde 8 6 çalışıyorlardı... kocişkom sahurdan sonra yatmadı işe gitti... şimdi de 5te evdeydi uyuyor garibim kıyamam ona... ikindiyi kılmak için kaldırıcam sonra bir daha iftara kadar uyur... adamcağız güzel bi iftarı haketmedi mi şimdi
biliyorum var aldım da ama bana fenalık geliyo onlarla da o yüzden her gün takke yıkamaya devamHaklisin cnm bnm gogus pedleri var denedinmi onu
benimde eşim o saatlerde gelıyo.ama şimdi iftarda hep bırlıkte oluruz ramazan boyunca. oruç tutmasakta birlikte güzel iftarlar yaparız inşş
benim de eşim tel da bana ayran yap çok soğuk olsun dıyo ya benım eşim ramazan dan once rejım yapıyordu.spora falan gidiyo şimdi hafif şeyler yap yemekten sonra gidicem spora dedi.ama tembel olduğum doğrudur
şaka yapıyorum canımherkes bilir sonuçta kocasının ne yiyeceğini... bizim evde ayran komposto hiç eksik olmaz komposto daha yeni yaptım tazecik buuuzzz gibi de soğukkk yeter ki istesinler ay kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?