2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:

oluyo sebicim bendede damarlar falan belırgınleşti uçları koyulaştı bugunde resen göbek deliğim acıyoooooooooooo benımde resmn hareket edınce acıyoo

benımkıler acayıp buyudu hatta ben dusunuyomm cocuk burdanmı cıkacak acaba dıye
ayyy alemsin kuzum yaa
oluyo sebicim bendede damarlar falan belırgınleşti uçları koyulaştı bugunde resen göbek deliğim acıyoooooooooooo benımde resmn hareket edınce acıyoo
menimde göbüşüm acıyo yaa çok gergin oldu acıyooo

kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:

olmazmı canım tum damarlar dısarı fırlayacak gıbı vucudum evrım gecırdı yukardan asagı dogru bakınca sankı benım deılmıs gıbı gelıyor

haydinnn kızlarrr ben çıkıyorummm. evimize gidiyoruzzz yaşasınnn. yarın tosunumu görmeye gıtcez bikaç gün yokum onaa göre. hepinize iyi akşamlarr iyi iftarlarr

Kızlar annemle bi markete gittik geldik mahvoldum vallah. Ne sıcak var dışarıda. Birde midem sert oldu.
Allah oruç tutanlara yardım etsin.

Unutmayalım da kısmetse yanımıza alalım.

ama oyle canımcım ya okadar gobegım yok Allah senı ınandırsın zaten ben kılo alınca goguslerım buyurdu bıde hamılelıkle bayaa aldı basını gıttıler :26:
üzülme kuzum inşallah aldığımız kiloları hamişlikten sonra veririz göğüsleri de zaten bizim minnaklar söndürür

Ay evet canım ya benimde kirmizi ve sanki kahverengi çizgiler oluştu. Sanırım kimisi çatlaklar.
Kahverengi olanları çözemedim. Göbeğimde çıkan kahverengi çizgi gibi.

Kızlar lcwdan hamiş tshrt aldım ılk yıkamamda rengı aktı yahu çok hoşuma gitmişti begenerek almıstım fişinide atmışım

Ay evet canım ya benimde kirmizi ve sanki kahverengi çizgiler oluştu. Sanırım kimisi çatlaklar.
Kahverengi olanları çözemedim. Göbeğimde çıkan kahverengi çizgi gibi.
ayy canım çatlak olmasın :18: benimki çok kaşınıyo bide
hıc ıstemedıgım sey goguslerın ve gobusun sarkması ıyyyy hıc sevmem ALLAHIM inş oyle olmayızz
inşallah sarkmaz canım korse falan takarız olmasa spor yaparız tabi bebişlerden fırsat bulursak

inşallah sarkmaz canım korse falan takarız olmasa spor yaparız tabi bebişlerden fırsat bulursak

haklısın canım tek care spor hamıslıkten sonra bebıslerı koyarız arabaya yada kanguruya kosmaya gıderız

tatlım keşke atmasaydın gider değişim falan yapardın
Evet cnm ya genelde atmıyodum ama bu sefer aklımdan gitmiş :26:
canım keske bıraz tuzlu suda bekletseydın yıkamadan once ozaman akmıyor rengı ıns cok para vermemıssındır

Yok cnm tuzlu değidi 16.90 aldım ama çok begenerek almıştım tuzlu suda aklıma hıc gelmedi

Sebicim benimki de fena kaşınıyor. Onceden cok fena kasidim. Sonra bir baktım ki çatlamış. Simdi kaşınmamaya çalışıyorum çünkü kasidikca catlar.
Kasindikca krem sür ve tırnaklarınla sakın kasıma. Ben avucumun iciyle krem surup öyle avuç iciyle hafif kasıyorum. Masaj yapar gibi.

slm kzılarrrr nasılsınız bakalımbgun hava çok sıcak yaaaiftar menüleriniz hazır mı

a.slmm hoşgeldinnn iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşaallahh... evet hava çok sıcak beni evde baydı oruç tutup dışarıda olanları düşünemiyorum bileee

menümüz hazırrr kocişime ziyafet varr senin de hazır mııı

aynen canım eve gider gitmez sallıyorum bi köşeye valla çok sıkıntı veriyo bi de süngerli takıyorum ben terletmeyen bişey bulmam lazım yaaa offff her gün yıkanıyo o takkeler makinede yine de bi günde aynı
siz de çok terliyo musunz yaaa benden akıyo resmen akıyyoooo, hele evdeyken, gece uyurkeeennn. sabah duş almadan çıkmak ne mümkün

canım ondan ben de gördüm ama alttan pörtler diye alamadım zaten iyice büyüdüler doğuma kadar daha da büyümezler inşallah

evet yaaaa lömbür lömbür kızz alemsinn

canım bende kızarıklık falan yok ama süt geliyoooo

üzülme kuzum inşallah aldığımız kiloları hamişlikten sonra veririz göğüsleri de zaten bizim minnaklar söndürür
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…