kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:
ayyy alemsin kuzum yaabenımkıler acayıp buyudu hatta ben dusunuyomm cocuk burdanmı cıkacak acaba dıye
menimde göbüşüm acıyo yaaoluyo sebicim bendede damarlar falan belırgınleşti uçları koyulaştı bugunde resen göbek deliğim acıyoooooooooooo benımde resmn hareket edınce acıyoo
kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:
herşeyden önce canım süttende önce vercen
süper 140 ın altındasın, hadi iyisin, ye dondurma karpuz ne varsa artıkkkk
hadi bakalım napıyo bi görün, kaç ton olmuşşşkız benimkide aynını yapıyo bunlar bizim eğilmemizi istemiyolar ben anladım ne zaman eğilsem başlıyo ordan vurmalara, bide sağımı sevmiyo bizimki kıpır kıpır, sol sanki onun sarayı bi nevi vala sola yattımmı bi huzur bi huzurrrr
hadi gözün aydın canım, allah daim etsin, idrar çok sorun değil hemen geçiyo bol su iç bide sakın tutma gelince hemen git yap
ayyy alemsin kuzum yaa
menimde göbüşüm acıyo yaaçok gergin oldu acıyooo
üzülme kuzum inşallah aldığımız kiloları hamişlikten sonra veririz göğüsleri de zaten bizim minnaklar söndürürama oyle canımcım ya okadar gobegım yok Allah senı ınandırsın zaten ben kılo alınca goguslerım buyurdu bıde hamılelıkle bayaa aldı basını gıttıler :26:
Ay evet canım ya benimde kirmizi ve sanki kahverengi çizgiler oluştu. Sanırım kimisi çatlaklar.kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:
üzülme kuzum inşallah aldığımız kiloları hamişlikten sonra veririz göğüsleri de zaten bizim minnaklar söndürür
ayy canım çatlak olmasın :18: benimki çok kaşınıyo bideAy evet canım ya benimde kirmizi ve sanki kahverengi çizgiler oluştu. Sanırım kimisi çatlaklar.
Kahverengi olanları çözemedim. Göbeğimde çıkan kahverengi çizgi gibi.
inşallah sarkmaz canım korse falan takarız olmasa spor yaparız tabi bebişlerden fırsat bulursakhıc ıstemedıgım sey goguslerın ve gobusun sarkması ıyyyy hıc sevmem ALLAHIM inş oyle olmayızz
tatlım keşke atmasaydın gider değişim falan yapardınKızlar lcwdan hamiş tshrt aldım ılk yıkamamda rengı aktı yahu çok hoşuma gitmişti begenerek almıstım fişinide atmışım
Kızlar lcwdan hamiş tshrt aldım ılk yıkamamda rengı aktı yahu çok hoşuma gitmişti begenerek almıstım fişinide atmışım
ayy canım çatlak olmasın :18: benimki çok kaşınıyo bide
inşallah sarkmaz canım korse falan takarız olmasa spor yaparız tabi bebişlerden fırsat bulursak
Evet cnm ya genelde atmıyodum ama bu sefer aklımdan gitmiş :26:tatlım keşke atmasaydın gider değişim falan yapardın
canım keske bıraz tuzlu suda bekletseydın yıkamadan once ozaman akmıyor rengı ıns cok para vermemıssındır
Kızlar lcwdan hamiş tshrt aldım ılk yıkamamda rengı aktı yahu çok hoşuma gitmişti begenerek almıstım fişinide atmışım
ayy canım çatlak olmasın :18: benimki çok kaşınıyo bide
inşallah sarkmaz canım korse falan takarız olmasa spor yaparız tabi bebişlerden fırsat bulursak
slm kzılarrrr nasılsınız bakalımbgun hava çok sıcak yaaa iftar menüleriniz hazır mı
aynen canım eve gider gitmez sallıyorum bi köşeye valla çok sıkıntı veriyo bi de süngerli takıyorum ben terletmeyen bişey bulmam lazım yaaa offff her gün yıkanıyo o takkeler makinede yine de bi günde aynıdimi yaaa, evet birazda büyüyünce insan nası saklıcanı bilemiyo vala lömbür lömbür, neyse evde rahatız barim ohhh
oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diye
canım ondan ben de gördüm ama alttan pörtler diye alamadım zaten iyice büyüdüler doğuma kadar daha da büyümezler inşallah
evet yaaaalömbür lömbür kızz alemsinn
canım bende kızarıklık falan yok ama süt geliyooookızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26:
:26:üzülme kuzum inşallah aldığımız kiloları hamişlikten sonra veririz göğüsleri de zaten bizim minnaklar söndürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?