- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Ne alaka canim :26: ona bakarsan aramizda kadin dogum doktorumu var?
güzelim neden gergın ortam oluşuyorr herkes fikrini yazıyorr pembe tavşan kotu bişey yayzmamşki dinimiz kolaylık dınıdır demiş bu konular hassas konulardr jinekologla karıştırılmamılıdır pembettavşan sadece fikrini söylemiş ama öğretmenım biraz sert kaçtı gibi geldi bana tutanda tutmayanda kendıne tabikide burada herkes vakıt gecırmek için giiriyooo empati içinde bulundugumuz ınsanlarla bır paylaşım içindeyız bence gereksızdi
Kizlar bugun dr gittik ama kendi drumuza degil ona 22 sinde gidicez bu randevuyu onceden almistim iptalde etmedim gormek istedim kuzuyuBenimki butun doktorlari simdiden bezdirdi kimse ultrasonla bakamiyo cok hareketli bekliyolar bi dursun sonra bakiyolar bu doktorda ayni seyden yakindi biraz bekledi daha sonra bakti ama ne bakmak kipir kipir bebegin basi yukarida ayaklari asagidaymis ama ilerki zamanda doner dedi eger donmezse sezaryan olur dedi ama sezaryan istemezsen normali denersin dedi ama doner daha cok dedi bebis agzini acip kapatti su yuttu fln ayy cok tuaf oldum o an Bu arada 1 kg olmusuzz
Hersey yolunda Allaha sukurler olsun ki... yarinda seker testim var onuda atlattikmi tamamdir
güzelim neden gergın ortam oluşuyorr herkes fikrini yazıyorr pembe tavşan kotu bişey yayzmamşki dinimiz kolaylık dınıdır demiş bu konular hassas konulardr jinekologla karıştırılmamılıdır pembettavşan sadece fikrini söylemiş ama öğretmenım biraz sert kaçtı gibi geldi bana tutanda tutmayanda kendıne tabikide burada herkes vakıt gecırmek için giiriyooo empati içinde bulundugumuz ınsanlarla bır paylaşım içindeyız bence gereksızdi
Maasallah canım :))
Bence daha donerler. Sonuçta daha vakit var. Hayırlısı hangisiyse o olsun ne yapalım.
Sonuçta bebeklerimize kavuşacağız insallah.
canim iyi oldu yazdigin bende bisey soriyim cvplari fln yazdiginda bunuda yazarsinsimdi bebek dogdugunda kulagina ezan okunuyo ya benim burada kimsem yok okuyacak kimsede yok bebek eve geldikten sonra telde babam okusa olurmu`? yada bayan biri okuyabilirmi
Canım bayan okur mu bilemiyorum. Araştırmak lazım. Ama eşin de okuyabilir. Benim esim okuyacak kısmetse.
selamm kizlarrr
ayyy sizi okudukca gecen sne kendi yasadiklarim geliyor aklima benim simdide hamile kalasim geldi
allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin
sezincim ben oructan fln bahsetmedim ki bende tutmuyorum ama tutanada tutmayanada hic bisey demem ben sadece o cocuk dogduktan sonra yapilmasi gereken seyler varya kafama takildi onu sordum..
canım benı yanlış anladın öğretmenım bıraz meslegınden dolayı öğretme gudusuyle yaklaşmış sanırım bende öğretmenım ve gunluk yaşamda bnde meslegıme burunuyorum bır kaç hafta once kızımın kıyafetlerını koymuştum buraya öğretmenım dedıkı ınsan ve hayvan figurlu bebek kıyafetlerıne melekler gelmez uğramaz yanına baktım butun kıyafet battanıyelerımız ya ayıcık lı ya mıkylı ya kııtyli akşam ağladım eşim noldu dedı bızım kızımızmzın yanaıana melekler gelmezmiş deıdm kım dedı dedı nette dedım yasakaladı bana bı ara açma dedi öyle neden düşündün dedın bız o resımlere tapmıyozkı o aklımıza bıle gelmedı bızım dedı çok etkılenmiştim ozamannn ....ınsanların hevesı kırlıyoo böyle durumlarda
kızlar sanırım ben mantar oldum 2-3 gundur cok kotu kasıntı ve kızarıklık var vajınamda.sizlerdede aynı durumu yaşayan var mı ?
kızlar sanırım ben mantar oldum 2-3 gundur cok kotu kasıntı ve kızarıklık var vajınamda.sizlerdede aynı durumu yaşayan var mı ?
canim bunu bilmiyodum okuyunca uzuldum senin uzulmenebenimde oyle dolu hele evimi gorsen kocaman atlar var ama ben seviyorum aynen dedigin gibi ben onlarami tapiyorum
canım benı yanlış anladın öğretmenım bıraz meslegınden dolayı öğretme gudusuyle yaklaşmış sanırım bende öğretmenım ve gunluk yaşamda bnde meslegıme burunuyorum bır kaç hafta once kızımın kıyafetlerını koymuştum buraya öğretmenım dedıkı ınsan ve hayvan figurlu bebek kıyafetlerıne melekler gelmez uğramaz yanına baktım butun kıyafet battanıyelerımız ya ayıcık lı ya mıkylı ya kııtyli akşam ağladım eşim noldu dedı bızım kızımızmzın yanaıana melekler gelmezmiş deıdm kım dedı dedı nette dedım yasakaladı bana bı ara açma dedi öyle neden düşündün dedın bız o resımlere tapmıyozkı o aklımıza bıle gelmedı bızım dedı çok etkılenmiştim ozamannn ....ınsanların hevesı kırlıyoo böyle durumlarda
canımyaa öğretmenım bazen topiğimizi karıştırıyor olabılır burası ekım annelerı kakara kıkırı kımse kımseye ders veremez heves kırılmamalı bence hepimiz aynı duygulardayız oyuzden dedım ya bırılerı dıyanet işlerinde mı alışıyo dıye bız dedı oyle kıyafetler almıcaz dedı eşim herkse söylüyor eger oylle fugurlu alısanız çöpe atarım demiş eşi evımdede hıc fotograf yoktur dedı ...benım eşimde kızdı bana neden dedı gırıyorsun o sıteye şimdi benım aklımda o kıyafetlerı gorunce ıster ıstemez düşünüyorum bilmiyozkı ama içimzdekı nıyet onemlı herksın inancı içindedir benım evımdede resım bıblo var bır suru kızımn odasına bıle almıştm koyarım dıye içime kuşku düştü bı kere ozamanlar hayvan fıgırlerıne ınsanlar tapmış hz Muhammed de bu resımlerı yasaklamış ama ozamanlar Allaha ınanmayanlar onlara tapıyomuş ama şuankı bızım durumumuzla bu durum aynımı deği
canımyaa öğretmenım bazen topiğimizi karıştırıyor olabılır burası ekım annelerı kakara kıkırı kımse kımseye ders veremez heves kırılmamalı bence hepimiz aynı duygulardayız oyuzden dedım ya bırılerı dıyanet işlerinde mı alışıyo dıye bız dedı oyle kıyafetler almıcaz dedı eşim herkse söylüyor eger oylle fugurlu alısanız çöpe atarım demiş eşi evımdede hıc fotograf yoktur dedı ...benım eşimde kızdı bana neden dedı gırıyorsun o sıteye şimdi benım aklımda o kıyafetlerı gorunce ıster ıstemez düşünüyorum bilmiyozkı ama içimzdekı nıyet onemlı herksın inancı içindedir benım evımdede resım bıblo var bır suru kızımn odasına bıle almıştm koyarım dıye içime kuşku düştü bı kere ozamanlar hayvan fıgırlerıne ınsanlar tapmış hz Muhammed de bu resımlerı yasaklamış ama ozamanlar Allaha ınanmayanlar onlara tapıyomuş ama şuankı bızım durumumuzla bu durum aynımı deği
Ben bunu kaçırmışım görmemişim :) cidden böyle birşeye kafanı takıp ağlamana üzüldüm.. nerde yazıyormuş acaba bu kural. Valla ben böyle olaylara şahit olunca bırakmıştım forumları takip etmeyi. Snra dedim ki gene seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla Sevincini üzüntünü paylaşmak insanı rahatlatır , mutlu eder. Mutlu etmeyecekse zaten insan niye gisin buraya saatlerini harcasın. Çoğu kişiye de yardımcı olurum, bildiklerimi aktarırım acaba bir faydam dokunur mu diye. Ben de sağlık alanında çalışıyorum üstelik..
Sen üzülme, bizim evlatlarımız kendileri melek gibi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?