2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selamm kizlarrr

ayyy sizi okudukca gecen sne kendi yasadiklarim geliyor aklima benim simdide hamile kalasim geldi

allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin

Ne alaka canim :26: ona bakarsan aramizda kadin dogum doktorumu var?

güzelim neden gergın ortam oluşuyorr herkes fikrini yazıyorr pembe tavşan kotu bişey yayzmamşki dinimiz kolaylık dınıdır demiş bu konular hassas konulardr jinekologla karıştırılmamılıdır pembettavşan sadece fikrini söylemiş ama öğretmenım biraz sert kaçtı gibi geldi bana tutanda tutmayanda kendıne tabikide burada herkes vakıt gecırmek için giiriyooo empati içinde bulundugumuz ınsanlarla bır paylaşım içindeyız bence gereksızdi

Önemli değil arkadaşım, ben de gereksiz sert buldum arkadaşın yaklaşımını ama herkesin gerginliği olabiliyor bu dönemlerde. Çok üstelememek gerek. Onun da fikrine belli bir usluba kadar saygım var.
Bu konular hassas konular kimse inandığının aksine laf duymak istemeyebiliyor. Anlayışla karşılıyorum.

Önemli olan herkesin ve bebeğinin sağlığı. Ne büyük mucize olduğunu herkes biliyor zaten. Kıymetini bilip şükredelim bu güzel günlerde :)

Maasallah canım :))
Bence daha donerler. Sonuçta daha vakit var. Hayırlısı hangisiyse o olsun ne yapalım.
Sonuçta bebeklerimize kavuşacağız insallah.

sezincim ben oructan fln bahsetmedim ki bende tutmuyorum ama tutanada tutmayanada hic bisey demem ben sadece o cocuk dogduktan sonra yapilmasi gereken seyler varya kafama takildi onu sordum..

Canım bayan okur mu bilemiyorum. Araştırmak lazım. Ama eşin de okuyabilir. Benim esim okuyacak kısmetse.

sezincim ben oructan fln bahsetmedim ki bende tutmuyorum ama tutanada tutmayanada hic bisey demem ben sadece o cocuk dogduktan sonra yapilmasi gereken seyler varya kafama takildi onu sordum..

canım benı yanlış anladın öğretmenım bıraz meslegınden dolayı öğretme gudusuyle yaklaşmış sanırım bende öğretmenım ve gunluk yaşamda bnde meslegıme burunuyorum bır kaç hafta once kızımın kıyafetlerını koymuştum buraya öğretmenım dedıkı ınsan ve hayvan figurlu bebek kıyafetlerıne melekler gelmez uğramaz yanına baktım butun kıyafet battanıyelerımız ya ayıcık lı ya mıkylı ya kııtyli akşam ağladım eşim noldu dedı bızım kızımızmzın yanaıana melekler gelmezmiş deıdm kım dedı dedı nette dedım yasakaladı bana bı ara açma dedi öyle neden düşündün dedın bız o resımlere tapmıyozkı o aklımıza bıle gelmedı bızım dedı çok etkılenmiştim ozamannn ....ınsanların hevesı kırlıyoo böyle durumlarda

kızlar sanırım ben mantar oldum 2-3 gundur cok kotu kasıntı ve kızarıklık var vajınamda.sizlerdede aynı durumu yaşayan var mı ?

canim bunu bilmiyodum okuyunca uzuldum senin uzulmene benimde oyle dolu hele evimi gorsen kocaman atlar var ama ben seviyorum aynen dedigin gibi ben onlarami tapiyorum

kızlar sanırım ben mantar oldum 2-3 gundur cok kotu kasıntı ve kızarıklık var vajınamda.sizlerdede aynı durumu yaşayan var mı ?

canım sirkelisuyun iyi geldiğini söylemişti bir arkadaş şimdi doğum yaptı onda da fazla olmuştu...

canim bunu bilmiyodum okuyunca uzuldum senin uzulmene benimde oyle dolu hele evimi gorsen kocaman atlar var ama ben seviyorum aynen dedigin gibi ben onlarami tapiyorum

canım yaa öğretmenım bazen topiğimizi karıştırıyor olabılır burası ekım annelerı kakara kıkırı kımse kımseye ders veremez heves kırılmamalı bence hepimiz aynı duygulardayız oyuzden dedım ya bırılerı dıyanet işlerinde mı alışıyo dıye bız dedı oyle kıyafetler almıcaz dedı eşim herkse söylüyor eger oylle fugurlu alısanız çöpe atarım demiş eşi evımdede hıc fotograf yoktur dedı ...benım eşimde kızdı bana neden dedı gırıyorsun o sıteye şimdi benım aklımda o kıyafetlerı gorunce ıster ıstemez düşünüyorum bilmiyozkı ama içimzdekı nıyet onemlı herksın inancı içindedir benım evımdede resım bıblo var bır suru kızımn odasına bıle almıştm koyarım dıye içime kuşku düştü bı kere ozamanlar hayvan fıgırlerıne ınsanlar tapmış hz Muhammed de bu resımlerı yasaklamış ama ozamanlar Allaha ınanmayanlar onlara tapıyomuş ama şuankı bızım durumumuzla bu durum aynımı deği

Ben bunu kaçırmışım görmemişim :) cidden böyle birşeye kafanı takıp ağlamana üzüldüm.. nerde yazıyormuş acaba bu kural. Valla ben böyle olaylara şahit olunca bırakmıştım forumları takip etmeyi. Snra dedim ki gene seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla Sevincini üzüntünü paylaşmak insanı rahatlatır , mutlu eder. Mutlu etmeyecekse zaten insan niye gisin buraya saatlerini harcasın. Çoğu kişiye de yardımcı olurum, bildiklerimi aktarırım acaba bir faydam dokunur mu diye. Ben de sağlık alanında çalışıyorum üstelik..
Sen üzülme, bizim evlatlarımız kendileri melek gibi zaten.

Canım benim bence bir an evvel doktoruna danıi. Çok sık görülen bir durum, korkulacak birşey değil ama rahatsızlık verici. Hemen ilaç verir, geçer üzülme sen..

bebekler zaten melek bosver sene herkesin inanci kendine ben buna inaniyorum ve boyle yapiyorum ve hata yaptigimizda dusunmuyorum hiiic kafana takma bebeginide istedigin gibi susle pusle

eve fotograf koyunca ona tapmış mı oluyormuşuz...benim yatağımın baş ucunda babamın en sevdiğim adamın fotoğrafları var..her gün uyanınca binlerce kere şükrediyorum ki böyle bir babaya ve böyle bir eşe sahibim diye...tövbe tövbe...

hatta hadısler payşaltı hz davut : rsesımlı eve asla gırmem faalan dıye hadisleri paylaştı benım remlerıme ama sonra eşim dedıkı evet zamanında peygamberler donemınde bazı urup insanlar duvarlara resımler cizmiş ınsan heykellerı yapmışlar ve onlara tapmışlar hz yusufun dızısınde de gormuşsundur .... oyuzden peygamberlerde bunları Allaha dondurmek ıstemişler o heykellerın bır gucu olmadıgını anlatmaya çabalaışmılar evet ozman öyleymiş ama biz hangı çağda yaşıyozz içimiz nıyetıız bellıyse oozamankı olaylarla bebeklerımızın uzerındekı kıyafetteki tavşanık resmı aynı mı görulur ama o zaman hevsım kırılımıştı 1,yada 2 hafta belkıde aldıgımız cıcılr topıgınde bulabırsem payşlaşırım oyuzden tepkısız kalamadım yazıya hep bı başka tarafa cekme sezdım ama bence oda ıyı nıyetlı yaklaşmıştır bıze bılgı vermek için bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…