2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben babamı gecen yıl kaybettım evımde her yerde babam var benım gözumun ucunda burnumun dıbınde :2:

ben babamı gecen yıl kaybettım evımde her yerde babam var benım gözumun ucunda burnumun dıbınde :2:

canım üzme kendini ya... bende bir yıldır görmedim babamı... gitmeyi çok istiyordum doktorum izin vermedi..orucumu da tutmayı çok istedim... hatta doktorum tutma dese bile tutacaktım ama idrarımda iltihap çıktı ve erken doğum riskin olabilir dedi..hatta bebeği kaybetme riskimiz var dedi... bir canımı kaybettim 16 haftalıkken birini daha kaybedemem dedim...kimse keyfinden orucunu yemiyor... ki benim doktorum abdestli namazlı... eşim bile dedi canım eğer senin doktorun bile tutma dediyse vardır bir bildiği riske atmayalım ...

ooff iyice depresif oldumm Basin sagolsun bu arada

teşekkür ederim lorıcım alıştım artık ılk başlarda bakamdım babamın fotolarına kabullenemdım ama uzerınden bır kaç ay geçince bakabıldım resmıne ve salonumda tvının yanında benımle bakıyom bazen öpüyom ama tapmıyom o benım yaşayan kahramanım babam ..................baktımkı aldıgımız cıcılr kısmında mıydı o muhabbet dıye yook ,bu topıkte paylaşmıştım kıyafetleri bulabılrsem o sayfayı bulcam unutmadım hala çunku

onemli olan miniklerimiz canim dikkat et kendine bolll su ic

ben dun yazdım bı yıl ramazanda borçlu gırdım dıye serapcım (Gebe ve emzikli kadına veya çocuğuna zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari]

(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]

sen boyle yazinca benimde aklima kendi babam geldi Allahim acisini bana gostermesin diyiyim ne diyimm

bende gormustum o muhabbetınızı bende aldıgım kıyafetlere hıc o acıdan dıkkat etmemıstım ozaman ıcıme bı suphe dusmustu melekler gelmezmı dıye ama buna bu kadar katı bı sekılde karsı cıkmak cok yanlıs gunumuzde alımler hocalar bıle her turlu konuda daha ılımlıyken burada bu konularda bu kadar katı konusmak cok gereksız

Kızlarrrr ben kaçtım eşim geldi iftarda beraberiz gelirz birazdan...

hayırlı ıftarlar serapcım bebeğin sağlıklıca dunyaya gelecektır Allahın ıznıyle canım baban sağ ya şanslısın bu arada olsıun telde arasan çıkar karşına seneye bebğinle gıdersın dedesıın yanına

evet araştırdım canım bayağı nette...hatta diyaneti arayacaktım... tanıdık vardı diyanette çalışan onu aradım..sana verilmiş bir emanet dedi şıu an karnında ki..emanetine iyi bakman lazım dedi riskin var dedi...

canım basın saolsun ALLAH sabır versın ((

Canım bende hatırlıyorum o konuşmanızı. Okumuştum. Üzülmene gerek yok. Ha ne var belki dikkat ederiz. Ama bu zamanda her yerde her seyde figürler var. Herkesin evinde fotograf, biblo vs var. Kimisi cok fazla dikkat ediyor o yüzden hiç birşeyini evine de koymuyor üzerine de gitmiyor. Bu cok ince düşünen insanların yapabildiği birsey. Ama meleğin gelip gelmeyeceği konusunda birsey söylenmemeli bence. Çünkü Allah bilir onu.
Ama dediğim gibi kimi insan cok dikkat ediyor ve peygamberimizin yaptıgı seyleri yapıp sünneti yerine getiriyor.
Öğretmenin de niyeti kötü değildir ama heves alınmış seyler sonuçta. Heves kırmamak lazım.

işte hassa konu jasemıncim kımse kotu nıyetlı değil görüşünü yazıyo

lorim bende gurbetteyım senın kadar uzak olmasada ama aklına getirme oyle şeyler herkes aynı şeylerı yaşıcak dıye bısey yok of konu nerden nereye geldı haydı değişşsin konularrrrrrrrr

su iciyomusunuz kizlar doktor ha bire bana 3 lt diyo deli olucamm

Allah razı olsun bırının hatrlamasına sevındım kuzucum

canım sen hıc uzme kendını aldıklarınıda gule gule gıydır bebısıne herkes ınandıgı gıbı yasar ve kımsede ınancları yuzunden yargılanamaz sorguya cekılemez her koyun kendın bacagından asılır melek gelır gelmez bu ALLAHın bılecegı bısey benımde evımde heryerde resım var boy salonumda odamda mutfagımda aılemın esımın yıgenlerımın ben onları gorunce mutlu oluyorum ve sukredıyorum onlara dua edıyorum her o fotolara baktıgımda bu kotu bıseymı sonucta ameller nıyetlere goredır

Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğimin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…