eve fotograf koyunca ona tapmış mı oluyormuşuz...benim yatağımın baş ucunda babamın en sevdiğim adamın fotoğrafları var..her gün uyanınca binlerce kere şükrediyorum ki böyle bir babaya ve böyle bir eşe sahibim diye...tövbe tövbe...
ben babamı gecen yıl kaybettım evımde her yerde babam var benım gözumun ucunda burnumun dıbınde :2:
ben babamı gecen yıl kaybettım evımde her yerde babam var benım gözumun ucunda burnumun dıbınde :2:
ooff iyice depresif oldummBasin sagolsun bu arada
canım üzme kendini ya... bende bir yıldır görmedim babamı... gitmeyi çok istiyordum doktorum izin vermedi..orucumu da tutmayı çok istedim... hatta doktorum tutma dese bile tutacaktım ama idrarımda iltihap çıktı ve erken doğum riskin olabilir dedi..hatta bebeği kaybetme riskimiz var dedi... bir canımı kaybettim 16 haftalıkken birini daha kaybedemem dedim...kimse keyfinden orucunu yemiyor... ki benim doktorum abdestli namazlı... eşim bile dedi canım eğer senin doktorun bile tutma dediyse vardır bir bildiği riske atmayalım ...
canım üzme kendini ya... bende bir yıldır görmedim babamı... gitmeyi çok istiyordum doktorum izin vermedi..orucumu da tutmayı çok istedim... hatta doktorum tutma dese bile tutacaktım ama idrarımda iltihap çıktı ve erken doğum riskin olabilir dedi..hatta bebeği kaybetme riskimiz var dedi... bir canımı kaybettim 16 haftalıkken birini daha kaybedemem dedim...kimse keyfinden orucunu yemiyor... ki benim doktorum abdestli namazlı... eşim bile dedi canım eğer senin doktorun bile tutma dediyse vardır bir bildiği riske atmayalım ...
onemli olan miniklerimiz canim dikkat et kendine bolll su ic
teşekkür ederim lorıcım alıştım artık ılk başlarda bakamdım babamın fotolarına kabullenemdım ama uzerınden bır kaç ay geçince bakabıldım resmıne ve salonumda tvının yanında benımle bakıyom bazen öpüyom ama tapmıyom o benım yaşayan kahramanım babam ..................baktımkı aldıgımız cıcılr kısmında mıydı o muhabbet dıye yook ,bu topıkte paylaşmıştım kıyafetleri bulabılrsem o sayfayı bulcam unutmadım hala çunku
teşekkür ederim lorıcım alıştım artık ılk başlarda bakamdım babamın fotolarına kabullenemdım ama uzerınden bır kaç ay geçince bakabıldım resmıne ve salonumda tvının yanında benımle bakıyom bazen öpüyom ama tapmıyom o benım yaşayan kahramanım babam ..................baktımkı aldıgımız cıcılr kısmında mıydı o muhabbet dıye yook ,bu topıkte paylaşmıştım kıyafetleri bulabılrsem o sayfayı bulcam unutmadım hala çunku
Kızlarrrr ben kaçtım eşim geldi iftarda beraberiz gelirz birazdan...
ben dun yazdım bı yıl ramazanda borçlu gırdım dıye serapcım (Gebe ve emzikli kadına veya çocuğuna zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari]
(Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir.) [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
içiyorum canım idrrada lökosit çıktı ve çift pozitif ilaçta kullanıyorum 15 gün sonra tekrarlayacağız testimizi inşallah bir sıkıntı çıkmaz...
canım basın saolsun ALLAH sabır versın((
işte hassa konu jasemıncim kımse kotu nıyetlı değil görüşünü yazıyo
lorim bende gurbetteyım senın kadar uzak olmasada ama aklına getirme oyle şeyler herkes aynı şeylerı yaşıcak dıye bısey yok of konu nerden nereye geldı haydı değişşsin konularrrrrrrrr
Allah razı olsun bırının hatrlamasına sevındım kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?