su iciyomusunuz kizlar doktor ha bire bana 3 lt diyo deli olucamm
Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğiminEki Görüntüle 751645
oohhhh masallah kiyafetlerde kuruyooo ne kadar da coookbenim yarisi kadar bile degil
Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğiminEki Görüntüle 751645
evet canım banada dııyo her gıtmemde su ıcmeye devam dıye gercı ben oncedende cok ıcerdım ıcıyorum 3 lıtreye yakın dıyorum tamm 4e kadar cık dıyorrhıc tuvaletten cıkmıyım ıstıyor galıba
esim bi taraftan doktor bi taraftan nedir cektigimizzbende icmeye calisiyorum tabi 3 olmasada.. yatagi yorgani tasiyalim biz bence oraya kamp kuralim
su içmekten cumbul cumbul olduk kız lorııı daha ne içelim
kuzuu sana katılıyorummmmm
pink rabit yerımmmm onları bennnnnnnnnnn bu arada neyle yukadınız sabun tozuylamıı çok guzel goruuyo alışık değiliz ya evde mınık şeylerın asılmasna garip olmuştur demı :44::44:
Önlükler zıbınlar derken çok olmuş cidden. Kimi 0-3 ay kimi 3-6 ay. Ya ben çook uzun süre birtıplu iğne almadım düşük korkusundan. Sonradan abartmışım.oohhhh masallah kiyafetlerde duruyooo ne kadar da coook benim yarisi kadar bile degil
su içmekten cumbul cumbul olduk kız lorııı daha ne içelim
kuzuu sana katılıyorummmmm
pink rabit yerımmmm onları bennnnnnnnnnn bu arada neyle yukadınız sabun tozuylamıı çok guzel goruuyo alışık değiliz ya evde mınık şeylerın asılmasna garip olmuştur demı :44::44:
oooo masallah kısmetlı bebıslerımız var kızlar ALLAH bol rızıklar versın bende hastane ıcın olanları yıkadım utuledım valıze yerlestırdım dıgerlerı kaldı oda artık esyalarını alınca yıkar utuler dolabına yerlestırırım
walla ıyı fıkır lorı damacanayla suyuda alalım yanımıza tam olsunn
aynen lorım karnım cumbul cumbull oluyo içince çok
ben yakında tuvaletten canlı yayın bağlantısı yapcam habıre gıtmekten muhabetleride kaçırıoym boyle arkadaşlarla faalan otururken ,
hele geceleri gözü kapalı :)
doktor su dedikce biliyorum diyorum biktim artik herhalde hamilelikten sonra bi muddet uzak kalicaz birbirimize
Kıyafetler ortaya çıkınca daha bir gerçek geldi herşey :) sanki bir rüyadayım. Öyle büyük mutluluk ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Kıyafetler ortaya çıkınca daha bir gerçek geldi herşey :) sanki bir rüyadayım. Öyle büyük mutluluk ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
canım bence buyuk konusma hamılelıkten sonrada bol bol ıcmemız gerekecek ne kadar su okadar sut cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?