2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar merhaba kan ilacı olarak hangisi ni kullanıyorsunuz ?? Sanırım bende kansıLık çıktı ben n baştan beri hiç ilaç kullanmadım (

Geçtiğimiz haftalarda bana da oldu bir iki kere, hatta bırda da paylaşmıştım başkalarında da oldu mu diye. Alttan çok ciddi tekmeler geldi. Sonra kesildi 1 haftadır filan hiç yok. Heralde normal diye düşündüm. Hatta o adar ki ufak çığlıklar attıydım :)

fatmikim bende de oluyo kuzum korkma... az önce yedim alt taraftan bir iki tepik elimi koyunca daha da bir huysuzlanıyor resmen...ama hoşuma gitmiyor değil o tepikledikçe ben zevkten dört köşe oluyorum...doktora sordum ben aşağıda hissediyorum aksi bir durum var mı diye yok dedi. herşeye baktı herşey normal dedi...

Ben geldim kizlar..bugün cok tuhaf birsey oldu bi anda sinirlerim bozuldu ve gülme krizine girdim ama öyle böyle bir gülme degil bir dakika duruyorum ikinci dakika yine basliyorum kendime inanamadim birde hic gülmedigim bir tarzda..göbegimide biraz siktim herhalde o an bebisimde hic kimildamadi ozamandan beri yine bir telasa kapildim iyimi yavrum diye bisey olmaz demi kizlar ayy herseye telas ediyorum hayirlica sagliklica alsaydik yavrularimzi kucaklarimiza insaallah

Normal demekki sonradan kesildiyse

Valla şimdi çok mutlu oluyorum bende her hareketine.bayiliyorum doktorda normal dediysr sorun yoktur

Kızlar merhaba kan ilacı olarak hangisi ni kullanıyorsunuz ?? Sanırım bende kansıLık çıktı ben n baştan beri hiç ilaç kullanmadım (

Cnm ben gynoferon kullaniyorum kansızlık yok ama dr kullanmak zorundasın dedi çünkü kansızlık olmasada ilerde mutlaka oluyormuş

bişey olmaz büşram oda keyıflenmiştir annesiyle beraber 2 gun onceye kadar kızım ramazan davulcusu gıbıydı aynı gumbur gumbur saat 12 de 4 e kadar tak tak vurdu gece uyutmadı ama 2 gundur net değil hareketleri hissediyorum ama o zamanlardakı gıbı değil dont panic bebişim

bende kullanmadım canım hatta vermiş olmak için verdi doktorum sanırım doğumda kan kaybı oluyor dıye şimdiden takvıye edıcez yoksa kan değerlerim iyidi benım ama daha almadım ılacı arabada kalıyoo hep unutuyorr eşimde

Cnm bence kullan benimde iyiydi sonra eskisine göre dusmustu çünkü bebek büyüdükçe daha çok kana ihtiyacımız olacak

Sezinimmm insaallah insaallah vallahi hep tekmelesin istiyorum..sen nasilsin kuzum?burda biraz gerginlik cikmis herhalde okudum biraz ama..bu arada basin sagolsun rabbim cennet mekani eylesin babacigini insaallah

Sezinimmm insaallah insaallah vallahi hep tekmelesin istiyorum..sen nasilsin kuzum?burda biraz gerginlik cikmis herhalde okudum biraz ama..bu arada basin sagolsun rabbim cennet mekani eylesin babacigini insaallah

yok canım ya gerılmedık biz öyle herkes yazdı herkes ıyı nıyetlı hamış .amin cancazım

kız ye senn zaten kılo almadın 50 ye ulaşmadın daha ben aklıma geldıkçe yıyorum zatende çok severdım kulahta ye pek hazr tercıh etme

50 ulasmadim ama yakında çok kilo alacagim gibi ahh ah dondurma goruyom heryerde kız dondurma istiyom ama benim koca dr gibi o yasak bu yasak budiye kiziyo

arkadaşlar, konuyu daha fazla uzatmayın lütfen.

yoğun bir günün ardından geldim, güzel güzel alıntı yapa yapa okuyordum ki bahsi geçen mesajlar tadı kaçırdı.
kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. ama farklı düşüncelerin çatışması da bu konuda hoş durmuyor. burada gebelikle ilgili paylaşımları artıralım bence. din konusu hassas bir konu, ne kadar dikkat etsek de kırılanlar olacaktır.

Allah hepimizin bebeklerini korusun. oruç veya herhangi bir dikkatsizlik yüzünden bebeklere zarar gelse(Allah korusun!), yine en çok annesinin canı yanacaktır. oruç konusunda uyarmak isteyen arkadaşlar da bu konuda iyi niyetli uyarılar yapıyor.

hormonların verdiği hassasiyeti de aklınızda bulundurun

Kızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı

:) zuluuuuucum, kocaman bir kaseyi oturup bitirmedikçe bir şey olmaz. şekerin normaldi herhalde. çok abartmadan ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…