kızlar ben bu hafta artık iyice sert tekmelerle hissetmeye bşladım oğlumu benden 2-3 hafta önde olan arkadaşlar için yeni bişey değil ama benim için çok heyecan verici birde sanırım ayakları vajinama yakın çok sert vuruyor bu normaldir dimi eşim korkuyor rahim ağzına yakın diye
kızlar ben bu hafta artık iyice sert tekmelerle hissetmeye bşladım oğlumu benden 2-3 hafta önde olan arkadaşlar için yeni bişey değil ama benim için çok heyecan verici birde sanırım ayakları vajinama yakın çok sert vuruyor bu normaldir dimi eşim korkuyor rahim ağzına yakın diye
Geçtiğimiz haftalarda bana da oldu bir iki kere, hatta bırda da paylaşmıştım başkalarında da oldu mu diye. Alttan çok ciddi tekmeler geldi. Sonra kesildi 1 haftadır filan hiç yok. Heralde normal diye düşündüm. Hatta o adar ki ufak çığlıklar attıydım :)
fatmikim bende de oluyo kuzum korkma... az önce yedim alt taraftan bir iki tepik elimi koyunca daha da bir huysuzlanıyor resmen...ama hoşuma gitmiyor değil o tepikledikçe ben zevkten dört köşe oluyorum...doktora sordum ben aşağıda hissediyorum aksi bir durum var mı diye yok dedi. herşeye baktı herşey normal dedi...
Kızlar merhaba kan ilacı olarak hangisi ni kullanıyorsunuz ?? Sanırım bende kansıLık çıktı ben n baştan beri hiç ilaç kullanmadım(
Ben geldim kizlar..bugün cok tuhaf birsey oldu bi anda sinirlerim bozuldu ve gülme krizine girdim ama öyle böyle bir gülme degil bir dakika duruyorum ikinci dakika yine basliyorum kendime inanamadim birde hic gülmedigim bir tarzda..göbegimide biraz siktim herhalde o an bebisimde hic kimildamadi ozamandan beri yine bir telasa kapildim iyimi yavrum diye bisey olmaz demi kizlar ayy herseye telas ediyorum hayirlica sagliklica alsaydik yavrularimzi kucaklarimiza insaallah
Kızlar merhaba kan ilacı olarak hangisi ni kullanıyorsunuz ?? Sanırım bende kansıLık çıktı ben n baştan beri hiç ilaç kullanmadım(
Ben ufaktan kactim kizlar uyuyim ki esimesahura kalkabiliyim bebislerive sizleri opuyorumm
bende kullanmadım canım hatta vermiş olmak için verdi doktorum sanırım doğumda kan kaybı oluyor dıye şimdiden takvıye edıcez yoksa kan değerlerim iyidi benım ama daha almadım ılacı arabada kalıyoo hep unutuyorr eşimde
ben sahura kadar uyumuyorum beklıyorum sana iyi geceler zikzagcıkk
Bende sahura kadar uyumuyorum sezin
bişey olmaz büşram oda keyıflenmiştir annesiyle beraber 2 gun onceye kadar kızım ramazan davulcusu gıbıydı aynı gumbur gumbur saat 12 de 4 e kadar tak tak vurdu gece uyutmadı ama 2 gundur net değil hareketleri hissediyorum ama o zamanlardakı gıbı değil dont panic bebişim
Kızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı
Sezinimmm insaallah insaallah vallahi hep tekmelesin istiyorum..sen nasilsin kuzum?burda biraz gerginlik cikmis herhalde okudum biraz ama..bu arada basin sagolsun rabbim cennet mekani eylesin babacigini insaallah
kız ye senn zaten kılo almadın 50 ye ulaşmadın daha ben aklıma geldıkçe yıyorum zatende çok severdım kulahta ye pek hazr tercıh etme
Kızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?