2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
50 ulasmadim ama yakında çok kilo alacagim gibi ahh ah dondurma goruyom heryerde kız dondurma istiyom ama benim koca dr gibi o yasak bu yasak budiye kiziyo

hasta eder mi diyoo acaba ama aş eriyon ya şimdi ona sen yemen lazımm azda olsa ızın yok hay Allah napsak ıkna et sen gec de oldu şimdi adamcagız nerden alcak gelceek yarın gunduz marketten al koy dolaba ıftardan sonra yersin :18::18. kocan duymasın ama

arkadaşlar, konuyu daha fazla uzatmayın lütfen.

yoğun bir günün ardından geldim, güzel güzel alıntı yapa yapa okuyordum ki bahsi geçen mesajlar tadı kaçırdı.
kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. ama farklı düşüncelerin çatışması da bu konuda hoş durmuyor. burada gebelikle ilgili paylaşımları artıralım bence. din konusu hassas bir konu, ne kadar dikkat etsek de kırılanlar olacaktır.

Allah hepimizin bebeklerini korusun. oruç veya herhangi bir dikkatsizlik yüzünden bebeklere zarar gelse(Allah korusun!), yine en çok annesinin canı yanacaktır. oruç konusunda uyarmak isteyen arkadaşlar da bu konuda iyi niyetli uyarılar yapıyor.

hormonların verdiği hassasiyeti de aklınızda bulundurun

Kızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı

:) zuluuuuucum, kocaman bir kaseyi oturup bitirmedikçe bir şey olmaz. şekerin normaldi herhalde. çok abartmadan ye...

sezinin mesajını görünce aklıma geldi. paketli dondurma yersin.

Yiyeyim o zaman şeker 83- 133 çıktı

Sezinimmm insaallah insaallah vallahi hep tekmelesin istiyorum..sen nasilsin kuzum?burda biraz gerginlik cikmis herhalde okudum biraz ama..bu arada basin sagolsun rabbim cennet mekani eylesin babacigini insaallah

Büşra, diyetisyene sen mi gitmiştin canım? kilo verebildin mi? zorunlu diyetimle ben 1 kg vermişim.

Kız gizli gizli yiyom zaten aman duymasin zaten yemek yemiyom diye kiziyo
Kız ben her telden takiliyom hangisi yararlı yav ben oruc tutunca daha çok yiyom Cnm tutmayın bir ogun yiyom

Kız gizli gizli yiyom zaten aman duymasin zaten yemek yemiyom diye kiziyo

Kız ben her telden takiliyom hangisi yararlı yav ben oruc tutunca daha çok yiyom Cnm tutmayın bir ogun yiyom

açık dondurmaları normalde de tavsiye etmiyorlar. paketli, bilindik markalardan al ye işte canım. çeşit saydırma bana, zaten yiyemiyorum

esimle sahur yaptık oruc tutamasamda sahurun tadı bi ayrı ezanı bekliyoruz

Büşra, diyetisyene sen mi gitmiştin canım? kilo verebildin mi? zorunlu diyetimle ben 1 kg vermişim.

Evet canimcim bendim..masaallah cok sevindim kilo vermene benimde pazartesi 1 ayolacak baslayali hala ayni kilodayim buna sükür ama gercekten harikasin

günaydın annecikler nasılsınız bu sabah?
Kızlar c.tesi doktora gittim benim doktor izinde olduğu için başka doktora gitmek zorunda kaldım. Ultrasonda bebeğin göbek çevresi ince dedi canımı sıktı. Kilo mu alamamış dedim yoo gayet normal kilosu haftana göre dedi. EE dedim o zaman. ben birşey demeyeyim bir de kendi doktorunuz baksın dedi. Boşa konuştuğunu düşünüp kendimi üzmek istemiyorum bu c.tesi doktoruma gidip bakıcam

Birde bana pregnacare önerdiler bunu kullanan var mı aranızda hiç. size sormadan almak istemedim. Lierac çok duydum ama o da pahalı birazcıkkkk:26:

Ayaklarım hala davul gibi. Tepeme çıkarmadan da inmiyorlar. Karnım kocaman oldu. Geçen gece debelendim yatakta dönemedim eşim uyandı baktım destek veriyo uyku arası. Sabah aklıma geldi ağladım

Oğluşumun tekmeleri baya kuvvetlendi Allah'a şükür. Henüz dönmemiş kafası yukarıda ayakları aşağıda. Zaten doktor dedi ki alt bölgelerde hissedersen onu daha çok bu dönmediğine işaretmiş. Son haftaya kadar dönebilirmiş ama böyle giderse normal doğum olmazmış. İnşaallah dönerde yavrum normal doğum yapabilirim. Sezeryan yapmak hiç istemiyorum

canım bence kendi doktorun bşey demeden üzülmeye başlama çünkü başka doktorlar tam anlamıyorlar durumumuzu sen baya büyümüşsün 28 hafta epey olmuş kalmış 12 haftan
ben bile yatağımda dönerken baya zorlanıyorum eşim bana kamyon muamelesi yapıyor

Günaydın kızlar bugün nasılsınız?
Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı?

Gunaydin kizlar :))

Bende bir kiz annesiyim doktor kesin olarak kiz dedi cok sukur.. Sizleri ozledik 2 hafta tatilimizi yaptik anneanemizi ekime kadar biraktik donduk evimize.. Pazartesi seker yuklemem bakalim bebis nasil buyumus tatilde kontrolumuzde var :))

Sizler nasilsiniz neler yaptiniz ?

günaydın canım hoşgeldin maşallah kızına

günaydın annişlerr biz geldik kahvaltımızı ediyoruz siz napıyosunuzzz
günaydın tatlımm afiyet olsun biz de kahvaltımızı yaptık iş başındayız:126:
canım benim üzme kendini önce bi dr una görün bence evham yapma şimdiden eminim bişey yoktur, ben lierac kullanıyorum arada da badem yağı çok memnunum henüz çatlağım yok inşallah ta olmaz benim oğluşum da henüz dönmemiş ama dr um içimi rahatlattı daha erken döner dedi sezeryan istemiyorum ben de senin gibi inşallah sağlıklı doğmlar yaparız hepimiz
günaydın canım ne zamandır yoktun özlettin
ayy canımmm hadi hayırlı olsun demek kızın olucak Allah hayırlı kaderler yazsın
umarım değerlerin normal çıkar canım şeker yüklemesinde
bizde iyiyiz biraz belimizi incittik ama bu gün daha iyiyiz

günaydın canımm sanada afiyet olsun bu arada çok geçmiş olsun canımm dün yazdım mı bilmiyorum ama dikkatli ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…