Allah aratmasın gerçekten canım Allah bızlererede kucagımıza almayı onları gıydırmeyı nasip etsin
cancazlar ben cıkıyorummmmmm kociş gelmek uzeredir muhabbete doyum olmuyordu amma
o geldi zaten aklimaa maleseffff
gecmis olsun canim,umarim gecmistir iyi bak kendine gorusuruzz
Canım ne guzel. Ne kadar cok sey almışsin maasallah.Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğiminEki Görüntüle 751645
jasmınım Allah razı olsun ben 28 yaşımda kaybedınce dedımkı babamla hıç vakıt gecıremedım 28 yıl bunun 4 yılı unıversıtede 2 yılı evlıklte gurbtte ,çocuklugunu ınsan tam hatrlamıyoo diyodum sen daha kucukmussun arkadaşım inş. haberleımızi alıyorlardır bızımledırler izliyolardır bızı bız hep onlarlayız hiç bir gun bugun babamı duşunmedım demedım ben
Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğiminEki Görüntüle 751645
doktor su dedikce biliyorum diyorum biktim artik herhalde hamilelikten sonra bi muddet uzak kalicaz birbirimize
inşallah geçer canım daha dün öğrendik iltihap olduğunu bakalım 15 gün sonra ne diyecek doktorumuz...
gecer canım gecer korkma bended e cıkmıstı doktor ılac verdı bırazda suya yuklendım 15 gunde attım sende atarsın inş
evet canım oyle tek kullanımlık bısı verdı bıde baska ılac verdı ama adını hatrılamıyorum on gun ıctım onuda tahlıl temız cıkınca bıraktım ama suyu ıhmal etme
hangi ilacı verdi canım ya bana bir kullanımlık bir toz vermiş..bir defa içsem geçer mi?ilacın ismi urocare diye bir ilaç..
evet canım oyle tek kullanımlık bısı verdı bıde baska ılac verdı ama adını hatrılamıyorum on gun ıctım onuda tahlıl temız cıkınca bıraktım ama suyu ıhmal etme
suyu içiyorum canım içmeye çalışıyorum daha doğrusu...bana başka bir ilaç vermedi...dört ilaç yazı elevit magnorm gaviscon birde biraz önce yazdığım ilaçç... off inşallah geçer...bazen kabus görüyorum uyumak bile istemiyorum...
bende elevıt kullanıyorum bıde baska kan ılacı canım bu kafanı takacak kadar onemlı bısey deıl hıc merak etme bıdahakı tahlılde tamız cıkar kendınıde bebısınıde boyle kotu dusunup uzme
Kızlar iftarimi yaptım geldim bugün çok kolay geçti ya ben çok sıkılıyorum :44:
hatta hadısler payşaltı hz davut : rsesımlı eve asla gırmem faalan dıye hadisleri paylaştı benım remlerıme ama sonra eşim dedıkı evet zamanında peygamberler donemınde bazı urup insanlar duvarlara resımler cizmiş ınsan heykellerı yapmışlar ve onlara tapmışlar hz yusufun dızısınde de gormuşsundur .... oyuzden peygamberlerde bunları Allaha dondurmek ıstemişler o heykellerın bır gucu olmadıgını anlatmaya çabalaışmılar evet ozman öyleymiş ama biz hangı çağda yaşıyozz içimiz nıyetıız bellıyse oozamankı olaylarla bebeklerımızın uzerındekı kıyafetteki tavşanık resmı aynı mı görulur ama o zaman hevsım kırılımıştı 1,yada 2 hafta belkıde aldıgımız cıcılr topıgınde bulabırsem payşlaşırım oyuzden tepkısız kalamadım yazıya hep bı başka tarafa cekme sezdım ama bence oda ıyı nıyetlı yaklaşmıştır bıze bılgı vermek için bilmiyorumki
Mevlam kabul etsin canım...
arkadaşlar aramızda diyanet işlerinde çalışan mı var benım mı haberım yok bundan
Kimsenin içine kurt düşürme gibi bir niyetim yok. Ayrıca daha düzgün bir uslupla yanıtlaşırsak çok sevinirim. Kimsenin orucunu kıskandıgım filan yok, imanın kıskançlığı olur mu hiç? kıskançlık yaıpıyorsunuz gibi ithamlarda bulunmayalım. Çok bilimsel birşeyden bahsediyorum. Bilimsel olmayan esas açlıkla burun buruna yaşayan insanların çocuklarının özürlü olacağını iddia etmektir ki ben öyle birşey demedim. ama açlıkla burun buruna yaşayan bebeklerde sağlık sorunları olmaktadır kesinlikle.
Elbette bebek depodan gıda alır ama sen 16 saat boyunca zaten depondan ancak kendini besleyebiliyorsun. Onun ihtiyacı olan şeyleri karşılaman zor. Bu konuda azıcık bilinçli doktorlar da tutmanın sakıncalı olduğunu, ama tutarsan da sen bilirsin şeklinde ucu açık bırakarak yanıtlıyor.
Herkesin kendi fikridir. Saygım sonsuz, benim ne demek istediğimi anlayanlar olacaktır eminim. Kimsenin sözüne söz hakkına elbette sahip değilim. Zaten yazımı okuyup da tuacak olan gene tutar, tutmayacak olan da gene tutmaz. Herkesin özgür düşüncesini paylaşabildiği bir platformdayoz sanıyorum, o nedenle görüşümü belirttim gayet bilimsel bir şekilde.
güzelim neden gergın ortam oluşuyorr herkes fikrini yazıyorr pembe tavşan kotu bişey yayzmamşki dinimiz kolaylık dınıdır demiş bu konular hassas konulardr jinekologla karıştırılmamılıdır pembettavşan sadece fikrini söylemiş ama öğretmenım biraz sert kaçtı gibi geldi bana tutanda tutmayanda kendıne tabikide burada herkes vakıt gecırmek için giiriyooo empati içinde bulundugumuz ınsanlarla bır paylaşım içindeyız bence gereksızdi
Önemli değil arkadaşım, ben de gereksiz sert buldum arkadaşın yaklaşımını ama herkesin gerginliği olabiliyor bu dönemlerde. Çok üstelememek gerek. Onun da fikrine belli bir usluba kadar saygım var.
Bu konular hassas konular kimse inandığının aksine laf duymak istemeyebiliyor. Anlayışla karşılıyorum.
Önemli olan herkesin ve bebeğinin sağlığı. Ne büyük mucize olduğunu herkes biliyor zaten. Kıymetini bilip şükredelim bu güzel günlerde :)
canım benı yanlış anladın öğretmenım bıraz meslegınden dolayı öğretme gudusuyle yaklaşmış sanırım bende öğretmenım ve gunluk yaşamda bnde meslegıme burunuyorum bır kaç hafta once kızımın kıyafetlerını koymuştum buraya öğretmenım dedıkı ınsan ve hayvan figurlu bebek kıyafetlerıne melekler gelmez uğramaz yanına baktım butun kıyafet battanıyelerımız ya ayıcık lı ya mıkylı ya kııtyli akşam ağladım eşim noldu dedı bızım kızımızmzın yanaıana melekler gelmezmiş deıdm kım dedı dedı nette dedım yasakaladı bana bı ara açma dedi öyle neden düşündün dedın bız o resımlere tapmıyozkı o aklımıza bıle gelmedı bızım dedı çok etkılenmiştim ozamannn ....ınsanların hevesı kırlıyoo böyle durumlarda
canim bunu bilmiyodum okuyunca uzuldum senin uzulmenebenimde oyle dolu hele evimi gorsen kocaman atlar var ama ben seviyorum aynen dedigin gibi ben onlarami tapiyorum
canımyaa öğretmenım bazen topiğimizi karıştırıyor olabılır burası ekım annelerı kakara kıkırı kımse kımseye ders veremez heves kırılmamalı bence hepimiz aynı duygulardayız oyuzden dedım ya bırılerı dıyanet işlerinde mı alışıyo dıye bız dedı oyle kıyafetler almıcaz dedı eşim herkse söylüyor eger oylle fugurlu alısanız çöpe atarım demiş eşi evımdede hıc fotograf yoktur dedı ...benım eşimde kızdı bana neden dedı gırıyorsun o sıteye şimdi benım aklımda o kıyafetlerı gorunce ıster ıstemez düşünüyorum bilmiyozkı ama içimzdekı nıyet onemlı herksın inancı içindedir benım evımdede resım bıblo var bır suru kızımn odasına bıle almıştm koyarım dıye içime kuşku düştü bı kere ozamanlar hayvan fıgırlerıne ınsanlar tapmış hz Muhammed de bu resımlerı yasaklamış ama ozamanlar Allaha ınanmayanlar onlara tapıyomuş ama şuankı bızım durumumuzla bu durum aynımı deği
bebekler zaten melek bosver sene herkesin inanci kendine ben buna inaniyorum ve boyle yapiyorum ve hata yaptigimizda dusunmuyorum hiiic kafana takma bebeginide istedigin gibi susle pusle
eve fotograf koyunca ona tapmış mı oluyormuşuz...benim yatağımın baş ucunda babamın en sevdiğim adamın fotoğrafları var..her gün uyanınca binlerce kere şükrediyorum ki böyle bir babaya ve böyle bir eşe sahibim diye...tövbe tövbe...
hatta hadısler payşaltı hz davut : rsesımlı eve asla gırmem faalan dıye hadisleri paylaştı benım remlerıme ama sonra eşim dedıkı evet zamanında peygamberler donemınde bazı urup insanlar duvarlara resımler cizmiş ınsan heykellerı yapmışlar ve onlara tapmışlar hz yusufun dızısınde de gormuşsundur .... oyuzden peygamberlerde bunları Allaha dondurmek ıstemişler o heykellerın bır gucu olmadıgını anlatmaya çabalaışmılar evet ozman öyleymiş ama biz hangı çağda yaşıyozz içimiz nıyetıız bellıyse oozamankı olaylarla bebeklerımızın uzerındekı kıyafetteki tavşanık resmı aynı mı görulur ama o zaman hevsım kırılımıştı 1,yada 2 hafta belkıde aldıgımız cıcılr topıgınde bulabırsem payşlaşırım oyuzden tepkısız kalamadım yazıya hep bı başka tarafa cekme sezdım ama bence oda ıyı nıyetlı yaklaşmıştır bıze bılgı vermek için bilmiyorumki
canım üzme kendini ya... bende bir yıldır görmedim babamı... gitmeyi çok istiyordum doktorum izin vermedi..orucumu da tutmayı çok istedim... hatta doktorum tutma dese bile tutacaktım ama idrarımda iltihap çıktı ve erken doğum riskin olabilir dedi..hatta bebeği kaybetme riskimiz var dedi... bir canımı kaybettim 16 haftalıkken birini daha kaybedemem dedim...kimse keyfinden orucunu yemiyor... ki benim doktorum abdestli namazlı... eşim bile dedi canım eğer senin doktorun bile tutma dediyse vardır bir bildiği riske atmayalım ...
teşekkür ederim lorıcım alıştım artık ılk başlarda bakamdım babamın fotolarına kabullenemdım ama uzerınden bır kaç ay geçince bakabıldım resmıne ve salonumda tvının yanında benımle bakıyom bazen öpüyom ama tapmıyom o benım yaşayan kahramanım babam ..................baktımkı aldıgımız cıcılr kısmında mıydı o muhabbet dıye yook ,bu topıkte paylaşmıştım kıyafetleri bulabılrsem o sayfayı bulcam unutmadım hala çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?