2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah aratmasın gerçekten canım Allah bızlererede kucagımıza almayı onları gıydırmeyı nasip etsin

cancazlar ben cıkıyorummmmmm kociş gelmek uzeredir muhabbete doyum olmuyordu amma

benimde kocis te yolda kizlar bende cikiyim opuyorum hepinizi

Canım ne guzel. Ne kadar cok sey almışsin maasallah.

Vallah canım ben 20 senedir babasızim. Fotograflar olmasa hatırlamayacağım bile simasını. Gecen rüyamda gördüm. Onlar bizden haber alıyordur mutlaka. Hele birde torunlarından. Belki bizden once onlar görüyordur :)
Kim bilir.

amannnnn kıyafetlere bak ya...bende ramazandan sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyordum...geç mi kalırım acaba...

gecer canım gecer korkma bended e cıkmıstı doktor ılac verdı bırazda suya yuklendım 15 gunde attım sende atarsın inş

hangi ilacı verdi canım ya bana bir kullanımlık bir toz vermiş..bir defa içsem geçer mi?ilacın ismi urocare diye bir ilaç..

hangi ilacı verdi canım ya bana bir kullanımlık bir toz vermiş..bir defa içsem geçer mi?ilacın ismi urocare diye bir ilaç..
evet canım oyle tek kullanımlık bısı verdı bıde baska ılac verdı ama adını hatrılamıyorum on gun ıctım onuda tahlıl temız cıkınca bıraktım ama suyu ıhmal etme

evet canım oyle tek kullanımlık bısı verdı bıde baska ılac verdı ama adını hatrılamıyorum on gun ıctım onuda tahlıl temız cıkınca bıraktım ama suyu ıhmal etme

suyu içiyorum canım içmeye çalışıyorum daha doğrusu...bana başka bir ilaç vermedi...dört ilaç yazı elevit magnorm gaviscon birde biraz önce yazdığım ilaçç... off inşallah geçer...bazen kabus görüyorum uyumak bile istemiyorum...

bende elevıt kullanıyorum bıde baska kan ılacı canım bu kafanı takacak kadar onemlı bısey deıl hıc merak etme bıdahakı tahlılde tamız cıkar kendınıde bebısınıde boyle kotu dusunup uzme

bende elevıt kullanıyorum bıde baska kan ılacı canım bu kafanı takacak kadar onemlı bısey deıl hıc merak etme bıdahakı tahlılde tamız cıkar kendınıde bebısınıde boyle kotu dusunup uzme

canım benim bir kaybım var bebeğim karnımda ölmüş ve ben bilmeden 2 hafta taşımışım..nerdeyse beni zehirlemek üzereymiş... insanın başına bir defa bu olay gelince herşeyden sakınıyor karnındakini...ve ister istemez aklına kötü şeyler geliyor...

biz Allaha görmeden koşulsuzca inanırız peygamberimizi görmeden severiz bir resme kanıp onun peşinden gitmiyoruz ki masum şeyler özellikle bebek kıyafetlerindekiler . önemli olan kalben sevmek kalben inanmak sana hak veriyorum canım

arkadaşlar aramızda diyanet işlerinde çalışan mı var benım mı haberım yok bundan

bu mesajından sonraki mesajlarına bakarsan kimin diyanette çalışıyor gibi bir izlenim oluşturduğu ortada... gerçekten hakkımda böyle düşünmüş olmana çok şaşırdım ve üzüldüm...

sert bir üslup kullandığımı düşünmüyorum canım hatta arada ifadeler koydum özellikle biraz şakacı bir tavrın yanında biraz da ciddiydim tabi ki... doktorun izin vermesine bile bakmadan oruç tutmamaya davet ediyorsun insanları... bak ciddi söylüyorum bir incele istersen mesajını... doktor izin verse bile tutmamalısınız diyorsun mesajında... üstelik yargılıyorsun da bebeklerine kötülük yapmış oluyorlar diye... ben oruç tutmaya kimseyi teşvik de etmedim eleştirmedim de yorum bile katmadım çünkü tercihtir dediğin gibi herkesin hassas olduğu bir dönemdir al işte zulluuuu her mesaj okuduğunda tedirgin oluyormuş acaba bebeğine bir şey olur mu diye... Benim demek istediğim de bu madem insanlar tutuyor ve sizin yorumunuz bir şeyi değiştirmeyecek öyleyse yorum da yapmayın tutanlara Allah sağlık versin BENİM GİBİ TUTMAYANLARA da sağlık versin tabi ki...

üslubum sert geldiyse özür dilerim tekrar kalbini kırmak istemem... ama ben de kızdım tabi biraz... sen de resmen yargılıyorsun tutanları... canım sıkıldı açıkçası... tekrar belirteyim ki ben de tutmayanlardanım...

canım benim tepki gösterdiğim nokta da buydu zaten... herkesinki kendine... milleti çocuğunuz sağlıksız olur vebaldir bilmem nedir diye germeye gerek yok olay bu... ben kimseyi germeye falan çalışmadım ki sen belli başka şeylere kızmışsın buradan yola çıkarak o kızgınlığını ortaya koymaya çalışıyorsun... ama aşk olsun... kırıldım... ben burada sizinle güzel vakit geçirdiğimizi düşünüyordum...

kendi mesajını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ediyorum... senin mesajın beni bu cevaplara itti zaten... yargılar tavırların... inandığının aksi derken bir kere daha belirtiyorum ki ben oruç tutmuyorummm gerçekten olayı farklı yerlere getiriyorsunuz....

hiç de büyütülecek bir şey söylemedim sezin... yazık çok yazık... o gün orada gayet yumuşak konuşuldu kapatıldı konu... herkes nasıl ben şunu yapıyorum ben bunu yapıyorum diye konuşuyorsa bu da o kadar basit bir konu... benim yaşam tarzım böyle ben de paylaştım... hatta biraz önce mevlüt meseleleri oldu herkes kendi adetini paylaştı ben de bizde de böyle yapılır dedim hatta açıklayacaktım da nasıl olduğunu cullucan siz nasıl yapacaksınız demişti de... bir arkadaş yeni doğan bebeğe hurma olayını aktardı... bazı arkadaşlar ben de yapayım dediler bazıları ses çıkarmadı... bu bir paylaşımdı kimse kimseyi yargılamadı ki... o gün ben de seni yargılamadım ki sezin olay neden buraya geldi...

canim bunu bilmiyodum okuyunca uzuldum senin uzulmene benimde oyle dolu hele evimi gorsen kocaman atlar var ama ben seviyorum aynen dedigin gibi ben onlarami tapiyorum

tapıyorsunuz diyen mi oldu hey Allahım konu nerelere gelmiş ne çok istemeyenim varmış benim sitede meğer neler tutmuşsunuz içinizde ya bana karşı... benim o yazdıklarımda tapıyorsunuz diye bir şey geçmedi ki...

ben kimseye ders vermeye kalkmadım üslup konusuna gelince asıl ben seni uyarırım tarzın hiç hoş değil... o gün o başlıkta da gayet normal konuştuk ayrıca bir damlacık üzüleceğini tahmin etsem o konuyu asla açmazdım. geçen gün de jasemin bana kızdı vitaminleri kullanmadığım için ama ben biliyorum ki HİÇBİR ART NİYETİ YOKTU BENİ ARKADAŞCA UYARDI BEBEĞİMİN VE BENİM ZARAR GÖRMEMİZİ İSTEMEDİĞİ İÇİN... bugün ben adigeye kızdım sabah poğaça yiyorsun bebeğine iyi bakmıyorsun diye o da arkadaşça yanıtladı kırgınlık falan olmadı aramızda... hem bak üstteki mesajında diyanetçilik yapan kim daha iyi görürsün... hadisi yorumladığına göre sen de muhaddis ya da ravi alim falan olmalısın... ama yok ben seni kırmayacağım böyle diyaloglara girmeyeceğim... çok üzgünüm çok...

bebekler zaten melek bosver sene herkesin inanci kendine ben buna inaniyorum ve boyle yapiyorum ve hata yaptigimizda dusunmuyorum hiiic kafana takma bebeginide istedigin gibi susle pusle

hata yaptığını düşünmemek hata yapmadığın anlamına gelmiyor ben kötü niyetle ya da sert üslupla söylemedim orada yüz göz olayını... ayrıca hadisler nettir sen ne düşünürsen düşün bu böyledir. çok daha sert hadisler var istersen yaz Google a çıkar. ama dersin ki Allahım benim nefsime ağır geliyor ben çok seviyorum böyle cicili kıyafetleri Allah ile senin arandakine kim ne karışır canım arkadaşım benim. ne güzel şeyler almışsın deriz olur biter...

konu nereye getirilmiş... ben tapınma mı dedim arkadaşlarrr

canım ya gerçekten çok kırıldım... konuyu ara bul ben orda gayet samimiydim. senin soruna da cevap verdim ne yapayım dediğinde... hem sen tamam doğru olabilir ama ben yapamam çok beğeniyorum öyle tavşanlı mavşanlı şeyleri desen bile benim sana bir şey deme hakkım yok ki o gün orda samimi samimi konuştuk... şuan inan çok üzüldüm ve de kırıldım sana... dertlerini de paylaştığımız zamanlar oldu biliyorsun buraya sadece kakara kikiri yapmaya gelmiyoruz çok da güzel arkadaş ortamımız var birbirimizin dertlerine beraber üzülmedik mi burada...

serapcım yanlış anlaşılmak istemem ben kimseye oruç tutun demedim hem ben tutmuyorum ki arkadaşlara nasıl söyleyeyim tutun diye... sadece pembetavşanın tarzı beni rahatsız etti. bazı arkadaşlar tutuyor biz de onlara moral vermeye çalışıyoruz ama bir iki aradan böyle gelip anneleri vicdansızlıkla suçlar gibi yapınca falan insan kötü oluyor.

seni bu konunun bu kadar üzmesine de çok üzüldüm... bilerek ya da bilmeyerek böyle bir şeye sebep olmak istemezdim... keşke bana özel mesaj atsaydın da hemen olayların arkasından gönlünü alsaydım... olaylar çok farklı yerlere gelmiş ben çok yanlış anlaşılmışım ama rabbim niyetimi biliyor onun rızası için doğru bir şeye sebep olurum belki diye paylaşmıştım... bebeğin de sen de zarar görmeyesin diye... hata etmişim... neyse tamam hakkını helal et... bundan sonra buraya yazmayacağım bu kadar yanlış anlaşılmak bana fazla geldi... zaten epey de şikayetçiymişsiniz benden... ne diyeyim yolunuz açık olsun...

Sitedeki tüm arkadaşlardan özür dilerim. Gerildiniz benim yüzümden... Hakkınızı helal edin... arada girip durumunuza bakarım... ama yazmayacağım... sizler ve o minik yavrular Allah'a emanet... merak eden olursa özel mesajlardan görüşürüz...

kızlar ben bu hafta artık iyice sert tekmelerle hissetmeye bşladım oğlumu benden 2-3 hafta önde olan arkadaşlar için yeni bişey değil ama benim için çok heyecan verici birde sanırım ayakları vajinama yakın çok sert vuruyor bu normaldir dimi eşim korkuyor rahim ağzına yakın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…