2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım benimki de bazen aşağıdan bazen yukarıdan tekmeliyo, tekmeler sertleştiyse döndüğünü de hissediyorsundur artık. dönerken çeşitli yerlerden tekme hissetmen normal bence

Kızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı
canım dondurma zararlı değil ama tabii ki kilo yapıyo keşke yapmasa da ben de kutu kutu yesem ama açık dondurma alma bence.

esimle sahur yaptık oruc tutamasamda sahurun tadı bi ayrı ezanı bekliyoruz
aynen canım ben de eşimle sahur yapmaya bayılıyorum benimki habire git yat kalkma diyo ama boşa konuşuyo, o oruç tutmak için sofra hazırlarken ben nasıl içerde totoşumu devirip yatayım

günaydın annişlerr biz geldik kahvaltımızı ediyoruz siz napıyosunuzzz
günaydın canımmm geçmişi anca okudum ben napıyo benim damat

Günaydın kızlar bugün nasılsınız?
Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı?
günaydın, ben de hazırlamak istiyorum artık ama babamızın hep işi oluyo tek başıma da alışverişe çıkamıyorum

günaydın kızlar :))

ben bu gece kasıklarımda acıyla uyandım , oraya mı döndü ne oldu bilmiyorum kalkamadım eşim su getirdi dönsün die biraz öle kaldım düzelmeyince tavalete gittim geldim biraz değişti sonr a geçmiş uyudum tekrar ama hala kasıklarım az az acıo gibi ...artık kasılmalar mı başladı yoksa mesaneye baskı yapınca mı böyle oldu anlamadım ?

5 gün sonra 2. doz tetanos asım olacak
3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı

canım dün gece benim de oldu. aralıklarda kasığıma ağrı girdi.yalancı kasılması böyleyse gerçeğinde yandık

kızlar yaa benim gözlerim çok bulanık görüyo iki gündür hamilelikten olabilir mi yaaa

Canim cok gecmis olsun dikat et kendine..
yuzmeye fln git insan rahatliyor valla, tatilde denizde gobisin ustune uzandim hep sirtim belim rahatladi valla :))
Allah su mubarek gunlerde hepimizin evlatlarinin kaderini guzel yazsin, saglikla mutulukla yasasinlar ins, bizlerede gormek nasip etsin..

3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı

Ben de ikinci doz için pazartesi gidicem sağlık merkezine. Şeker yüklememi bu hafta yaptırdım ama 28. haftaya kadar yapılabiliyor sanırım.

dediğim gibi senin damadın tekmeleri iyice güçlendi anasına acımıyorr kız adige senin kızçen baya büyükmüş benim oğlandan 26 gün var aralarında

teşekkür ederim kuzum sağol ayyy ne iyi olurduuu yaa inşallah şu ramazanı atlatalım da
aminnnn canım aminn inşallah

kac doz vurulacak pekı canım sana ve seker yuklemesı sonucların nasıl cıktı

İki doz şeklinde. İlk dozu vuruldum pazartesi 2. doz vurulacak. Şeker yüklemesi sonuçlarım iyi çıktı çok şükür :) Darısı başına. Şekerli suyu içmek bir de beklemek zor ama geçiyor bir şekilde. Bir de niyeyse bana 75lik glikoz yüklemesi yaptırdı doktorum genelde 50lik yapıyolar.

mesaneye baskı yapmıştır bence kasılma karın sertleşmesi gibi oluyor sanırım

benimde haftaya çarşamba 2.doz

şeker yüklemem dün yapıldı genelde 24-25 te yapıyolar

Kızlar göğüs ucu icin krem kullanmak gerekiyormus ya hani emzirirken catlamasindiye. DDr.unuz onun için size krem verdi mi. Ben bi kere sormustum daha erken demisti.birdaha da sormayi inuttum.var mi icinizde kullanan

Kızlar göğüs ucu icin krem kullanmak gerekiyormus ya hani emzirirken catlamasindiye. DDr.unuz onun için size krem verdi mi. Ben bi kere sormustum daha erken demisti.birdaha da sormayi inuttum.var mi icinizde kullanan

Canim bende pazartesi gitcem doktora unutmazsan sorcam, 6 aydan sonra kullanilmasi gerekli diye duydum bende yoksa cok zor oluyormus hem anne hem bebek icin.. Bebis ememez ac kalir sen emzirirken acidan emziremezsin sutun baski yapar gosuslerin agrir fln dediler, o yuzden baslamak lazim gogus ucu kremine bencede..

Cnm ben gynoferon kullaniyorum kansızlık yok ama dr kullanmak zorundasın dedi çünkü kansızlık olmasada ilerde mutlaka oluyormuş

Canım Dr bana da aynı ilacı verdi rın herkese veriyormuş zaten ama sorun şu o zaman bir sorun yoktu ben şe kullanmadım dün kan testi ni tekrarladı ve kanda düşüş var kullanıyormuun dedi kullanmamakta hta yaptım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…