canım benimki de bazen aşağıdan bazen yukarıdan tekmeliyo, tekmeler sertleştiyse döndüğünü de hissediyorsundur artık. dönerken çeşitli yerlerden tekme hissetmen normal bencekızlar ben bu hafta artık iyice sert tekmelerle hissetmeye bşladım oğlumu benden 2-3 hafta önde olan arkadaşlar için yeni bişey değil ama benim için çok heyecan verici birde sanırım ayakları vajinama yakın çok sert vuruyor bu normaldir dimi eşim korkuyor rahim ağzına yakın diye
canım dondurma zararlı değil ama tabii ki kilo yapıyo keşke yapmasa da ben de kutu kutu yesemKızlar neredesiniz ya size birşey sorucam dondurma zararlı mı çok kilo aldırır mı
aynen canım ben de eşimle sahur yapmaya bayılıyorum benimki habire git yat kalkma diyo ama boşa konuşuyo, o oruç tutmak için sofra hazırlarken ben nasıl içerde totoşumu devirip yatayımesimle sahur yaptık oruc tutamasamda sahurun tadı bi ayrı ezanı bekliyoruz
günaydın canımmm geçmişi anca okudum bengünaydın annişlerr biz geldik kahvaltımızı ediyoruz siz napıyosunuzzz
günaydın, ben de hazırlamak istiyorum artık ama babamızın hep işi oluyo tek başıma da alışverişe çıkamıyorumGünaydın kızlar bugün nasılsınız?
Doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı?
canım dün gece benim de oldu. aralıklarda kasığıma ağrı girdi.yalancı kasılması böyleyse gerçeğinde yandıkgünaydın kızlar :))
ben bu gece kasıklarımda acıyla uyandım , oraya mı döndü ne oldu bilmiyorum kalkamadım eşim su getirdi dönsün die biraz öle kaldım düzelmeyince tavalete gittim geldim biraz değişti sonr a geçmiş uyudum tekrar ama hala kasıklarım az az acıo gibi ...artık kasılmalar mı başladı yoksa mesaneye baskı yapınca mı böyle oldu anlamadım ?
günaydın tatlımm afiyet olsun biz de kahvaltımızı yaptık iş başındayız:126:
canım benim üzme kendini önce bi dr una görün bence evham yapma şimdiden eminim bişey yoktur, ben lierac kullanıyorum arada da badem yağı çok memnunum henüz çatlağım yokinşallah ta olmaz benim oğluşum da henüz dönmemiş ama dr um içimi rahatlattı daha erken döner dedi sezeryan istemiyorum ben de senin gibi inşallah sağlıklı doğmlar yaparız hepimiz
günaydın canım ne zamandır yoktun özlettin
ayy canımmm hadi hayırlı olsun demek kızın olucak Allah hayırlı kaderler yazsın
umarım değerlerin normal çıkar canım şeker yüklemesinde
bizde iyiyiz biraz belimizi incittik ama bu gün daha iyiyiz
5 gün sonra 2. doz tetanos asım olacak
3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı
Ben de ikinci doz için pazartesi gidicem sağlık merkezine. Şeker yüklememi bu hafta yaptırdım ama 28. haftaya kadar yapılabiliyor sanırım.
canım benimki de bazen aşağıdan bazen yukarıdan tekmeliyo, tekmeler sertleştiyse döndüğünü de hissediyorsundur artık. dönerken çeşitli yerlerden tekme hissetmen normal bence
canım dondurma zararlı değil ama tabii ki kilo yapıyo keşke yapmasa da ben de kutu kutu yesemama açık dondurma alma bence.
aynen canım ben de eşimle sahur yapmaya bayılıyorum benimki habire git yat kalkma diyo ama boşa konuşuyo, o oruç tutmak için sofra hazırlarken ben nasıl içerde totoşumu devirip yatayım
günaydın canımmm geçmişi anca okudum bennapıyo benim damat
günaydın, ben de hazırlamak istiyorum artık ama babamızın hep işi oluyo tek başıma da alışverişe çıkamıyorum
çok teşkkür ederim tatlımgünaydın canımm sanada afiyet olsun bu arada çok geçmiş olsun canımm dün yazdım mı bilmiyorum ama dikkatli ol lütfen
dediğim gibi senin damadın tekmeleri iyice güçlendi anasına acımıyorrkız adige senin kızçen baya büyükmüş benim oğlandan 26 gün var aralarında
teşekkür ederim kuzum sağol ayyy ne iyi olurduuu yaa inşallah şu ramazanı atlatalım daCanim cok gecmis olsun dikat et kendine..
yuzmeye fln git insan rahatliyor valla, tatilde denizde gobisin ustune uzandim hep sirtim belim rahatladi valla :))
Allah su mubarek gunlerde hepimizin evlatlarinin kaderini guzel yazsin, saglikla mutulukla yasasinlar ins, bizlerede gormek nasip etsin..
kac doz vurulacak pekı canım sana ve seker yuklemesı sonucların nasıl cıktı
günaydın kızlar :))
ben bu gece kasıklarımda acıyla uyandım , oraya mı döndü ne oldu bilmiyorum kalkamadım eşim su getirdi dönsün die biraz öle kaldım düzelmeyince tavalete gittim geldim biraz değişti sonr a geçmiş uyudum tekrar ama hala kasıklarım az az acıo gibi ...artık kasılmalar mı başladı yoksa mesaneye baskı yapınca mı böyle oldu anlamadım ?
5 gün sonra 2. doz tetanos asım olacak
3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı
mesaneye baskı yapmıştır bence kasılma karın sertleşmesi gibi oluyor sanırım
canım karnımın altı sertti de zaten o yüzden canım acıdı...
Kızlar göğüs ucu icin krem kullanmak gerekiyormus ya hani emzirirken catlamasindiye. DDr.unuz onun için size krem verdi mi. Ben bi kere sormustum daha erken demisti.birdaha da sormayi inuttum.var mi icinizde kullanan
Cnm ben gynoferon kullaniyorum kansızlık yok ama dr kullanmak zorundasın dedi çünkü kansızlık olmasada ilerde mutlaka oluyormuş
bende kullanmadım canım hatta vermiş olmak için verdi doktorum sanırım doğumda kan kaybı oluyor dıye şimdiden takvıye edıcez yoksa kan değerlerim iyidi benım ama daha almadım ılacı arabada kalıyoo hep unutuyorr eşimde
mesaneye baskı yapmıştır bence kasılma karın sertleşmesi gibi oluyor sanırım
canım karnımın altı sertti de zaten o yüzden canım acıdı...
eğer uzun sürmüyosa sorun olmaz canım benim
Günaydın ekimin cici anneleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?