2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızlaaarrrrrrrrrrrr bi çoğunuz gece coşmuş şimdi kimsecikler yok uyuyup kaldı mı herkes acaba???

Eklentiler

• $1011319_538620706185663_551457272_n.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın mutlu annişler Ben pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:

Son düzenleme:

günaydın canım kilonu takma kafana..tek bebişler sağlıklı olsunlar verilir o kilocuklar...zaten gece boyunca uyutmayacakları için hemen kısa sürede veririz...

merhaba arkadaşlar

Kız niye yiyemiyon ben de saldim kendimi hamur işi zararlı ne varsa yiyom Cnm çok kilo alicam :18:

canım, sağlıksız şeyleri fazla yeme bence. hamur işlerinin fazlası da zarar. ama sen zayıftın, kilo almaya da çalışıyordun, değil mi?
hamur işini çok abartmadan, kuruyemişi biraz artırabilirsin. et-süt ürünlerini artırabilirsin. bu şekilde kilo almanı artır bence.
bende gebelik şekeri çıktığı için çoğu şeyi yiyemiyorum. diyetle düzene girmedi, insüline başladım.

Evet canimcim bendim..masaallah cok sevindim kilo vermene benimde pazartesi 1 ayolacak baslayali hala ayni kilodayim buna sükür ama gercekten harikasin

o da iyi canım. ben 6.ayımda 4 kg almıştım, 1 kg ını verdim böylece. bundan sonra herhalde ayda 1-2 kg ile bitiririm hamileliği. senin de almamana sevindim canım. bebeğin büyümüştür, sen az bir şey vermişsindir bile. bebek ile dengelemişsiniz.

canım, aynı kremi bana da hem dr hem de eczacı önerdi. ben kullanıyorum, fiyatı da uygun. kokusunu da sevdim. nemlendirmesi biraz az gibi, diğerlerinin kıvamını bilmiyorum ama bence güzel bir krem.

chemistciğim, sanırım kasılma olmuş sende. magnezyum düzenli içiyor muydun? ben aksatınca benim de kasılmalar artıyor. bu haftalarda karnımda ara ara toplanır gibi kasılmalar oldu. mesane de sıkıştırınca daha şiddetli hissetmişsindir. bence endişe edecek bir şey yok ama yine de dr una tarif edersin tam olarak.

5 gün sonra 2. doz tetanos asım olacak
3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı

canım, 24-28 arası yapılıyormuş ama 28. haftana bırakma bence. 26.-27. haftalarında git. bana dr 26 da gel dedi, ben de 24. haftadan sonra yaptırdım(hastanede işim varken aradan çıksın dedim). erken öğrenmek daha iyi bence.

bana da 75lik bakıldı. gittiğim hastanede gebelikte 75 lik ile bakıyorlarmış. dr tercihi sanırım. hepsini verilen ölçüsüne göre yorumluyorlar nasılsa.

valla ben dün gece eşimle sahur yapmamak için zor tuttum kendimi uyandığımda acıkmıştım

aynen kuzum ya çok çabuk acıkıyorum...önceden tüm gün aç kalsam aklıma gelmezdi..şimdi bayılasım geliyo acıkınca...elim ayağım titriyo..

sıcaktan bayılmak üzereyim...
serapcım senin yazdığını görmeden ben tombik bi bebek resmi eklemişim
sıcaktan ben de bayılıcam az kaldı klimalar çalışıyo pc yanında mini vantilatör var ama bi de sinekler var deliricem az kaldı insanın ağzına burnuna girmeye çalışıyolar yaa sıcağa razıydım şu mahlukatlar olmasın yeter ki

kızlaaarrrrrrrrrrrr bi çoğunuz gece coşmuş şimdi kimsecikler yok uyuyup kaldı mı herkes acaba???

sıcaktan bayılmak üzereyim...

sıcaktan bayılıyor hatunlar sanırımm bugün istanbulda bi garip esiyo ama ben sıcaklıyorum yinede

canım aldığımız kiloları veririz önemli olan bebeğin alması çok takma kafanı hamur işinden ve tatlıdan biraz uzak dur diğer şeyler bebek için zaten

loriiciğim canını hiç sıkma bu karın bölgesinin zayıf olma meselesine, benim doktorum da aynı şeyi söyledi sorun mu var dediğimde yooo hayır hiç de değil ince uzun boylu bir oğlun olacak dedi güldürdü beni, bu arada doktoruma çok güvendiğimi de belirtmek isterim bana her zaman psikolojik yönden de destek olmuştur, bence senin bebişin de sağlıklı sadece kilo almamış ne güzel işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…