- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın serocuumm anca mı uyandın nasıl sıcak mı ortalık
yok kuzu saat 8 gibi uyandım da ev işleriyle uğraştım..kahvaltı hazırladım minnakıma...şimdi de minnakımın kahvaltısını yaptırıyorum..
takvimde 26. haftaya girmişiz...
günaydın kuzumGünaydın ekimin cici anneleri....
afiyet şifa olsun ikinize deyok kuzu saat 8 gibi uyandım da ev işleriyle uğraştım..kahvaltı hazırladım minnakıma...şimdi de minnakımın kahvaltısını yaptırıyorum..
iyice obur oldu bu oğlanlarr
kız maşallah büyüdü bu bebişlerr haftalar su gibi akıp gidiyor
günaydın kuzum
afiyet şifa olsun ikinize de
inşallah inşallahsağol kuzum... yarasın kuzuma...tosun olsun tosun...
inşallah inşallah
aynen canım acıktı mı çakıyo sinyalleri...sabah sabah uyandırdı...
kızlaaarrrrrrrrrrrr bi çoğunuz gece coşmuş şimdi kimsecikler yok uyuyup kaldı mı herkes acaba???
ayy ne tatlı bi bebişş buuu
kızlaaarrrrrrrrrrrr bi çoğunuz gece coşmuş şimdi kimsecikler yok uyuyup kaldı mı herkes acaba???
Günaydın mutlu annişlerBen pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:
Kız niye yiyemiyon ben de saldim kendimi hamur işi zararlı ne varsa yiyom Cnm çok kilo alicam :18:
Evet canimcim bendim..masaallahcok sevindim kilo vermene benimde pazartesi 1 ayolacak baslayali hala ayni kilodayim buna sükür ama gercekten harikasin
...
Birde bana pregnacare önerdiler bunu kullanan var mı aranızda hiç. size sormadan almak istemedim. Lierac çok duydum ama o da pahalı birazcıkkkk:26:
Ayaklarım hala davul gibi. Tepeme çıkarmadan da inmiyorlar. Karnım kocaman oldu. Geçen gece debelendim yatakta dönemedim eşim uyandı baktım destek veriyo uyku arası. Sabah aklıma geldi ağladım
Oğluşumun tekmeleri baya kuvvetlendi Allah'a şükür. Henüz dönmemiş kafası yukarıda ayakları aşağıda. Zaten doktor dedi ki alt bölgelerde hissedersen onu daha çok bu dönmediğine işaretmiş. Son haftaya kadar dönebilirmiş ama böyle giderse normal doğum olmazmış. İnşaallah dönerde yavrum normal doğum yapabilirim. Sezeryan yapmak hiç istemiyorum
günaydın kızlar :))
ben bu gece kasıklarımda acıyla uyandım , oraya mı döndü ne oldu bilmiyorum kalkamadım eşim su getirdi dönsün die biraz öle kaldım düzelmeyince tavalete gittim geldim biraz değişti sonr a geçmiş uyudum tekrar ama hala kasıklarım az az acıo gibi ...artık kasılmalar mı başladı yoksa mesaneye baskı yapınca mı böyle oldu anlamadım ?
5 gün sonra 2. doz tetanos asım olacak
3 hafta sonra da seker yuklemem olacak bıraz gec degıl mı bu zaman kızlar sızlere kacıncı haftalarda yapıldı
İki doz şeklinde. İlk dozu vuruldum pazartesi 2. doz vurulacak. Şeker yüklemesi sonuçlarım iyi çıktı çok şükür :) Darısı başına. Şekerli suyu içmek bir de beklemek zor ama geçiyor bir şekilde. Bir de niyeyse bana 75lik glikoz yüklemesi yaptırdı doktorum genelde 50lik yapıyolar.
mesaneye baskı yapmıştır bence kasılma karın sertleşmesi gibi oluyor sanırım
canım karnımın altı sertti de zaten o yüzden canım acıdı...
rahim bazen toplanıyor bir yerde. geçen gittiğimde dr sormuştu da anlamamıştım ne demek istediğini. kasılmadır canım o. tekrar gittiğimde dr a bahsedeceğim ben.
Kızlar göğüs ucu icin krem kullanmak gerekiyormus ya hani emzirirken catlamasindiye. DDr.unuz onun için size krem verdi mi. Ben bi kere sormustum daha erken demisti.birdaha da sormayi inuttum.var mi icinizde kullanan
doğuma yakın kullanılıyorlar canım. dr değil de arkadaşlarım bana hatırlattı. daha erken sanırım.
Canım Dr bana da aynı ilacı verdi rın herkese veriyormuş zaten ama sorun şu o zaman bir sorun yoktu ben şe kullanmadım dün kan testi ni tekrarladı ve kanda düşüş var kullanıyormuun dedi kullanmamakta hta yaptım sanırım
son aylarda kan hacmi arttığı için demir ilacını veriyorlar. kullanılması önemli. bebeğe giden oksijeni de etkiliyor. düzenli kullanmaya dikkat et canım.
valla ben dün gece eşimle sahur yapmamak için zor tuttum kendimi uyandığımda acıkmıştım
serapcım senin yazdığını görmeden ben tombik bi bebek resmi eklemişimsıcaktan bayılmak üzereyim...
sıcaktan bayılmak üzereyim...
Günaydın mutlu annişlerBen pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:
günaydın annecikler nasılsınız bu sabah?
Kızlar c.tesi doktora gittim benim doktor izinde olduğu için başka doktora gitmek zorunda kaldım. Ultrasonda bebeğin göbek çevresi ince dedi canımı sıktı. Kilo mu alamamış dedim yoo gayet normal kilosu haftana göre dedi. EE dedim o zaman. ben birşey demeyeyim bir de kendi doktorunuz baksın dedi. Boşa konuştuğunu düşünüp kendimi üzmek istemiyorum bu c.tesi doktoruma gidip bakıcam
Birde bana pregnacare önerdiler bunu kullanan var mı aranızda hiç. size sormadan almak istemedim. Lierac çok duydum ama o da pahalı birazcıkkkk:26:
Ayaklarım hala davul gibi. Tepeme çıkarmadan da inmiyorlar. Karnım kocaman oldu. Geçen gece debelendim yatakta dönemedim eşim uyandı baktım destek veriyo uyku arası. Sabah aklıma geldi ağladım
Oğluşumun tekmeleri baya kuvvetlendi Allah'a şükür. Henüz dönmemiş kafası yukarıda ayakları aşağıda. Zaten doktor dedi ki alt bölgelerde hissedersen onu daha çok bu dönmediğine işaretmiş. Son haftaya kadar dönebilirmiş ama böyle giderse normal doğum olmazmış. İnşaallah dönerde yavrum normal doğum yapabilirim. Sezeryan yapmak hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?