serapcım senin yazdığını görmeden ben tombik bi bebek resmi eklemişim
sıcaktan ben de bayılıcam az kaldı klimalar çalışıyo pc yanında mini vantilatör var ama bi de sinekler var deliricem az kaldıinsanın ağzına burnuna girmeye çalışıyolar yaa sıcağa razıydım şu mahlukatlar olmasın yeter ki
günaydın canımmmGünaydın mutlu annişlerBen pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:
Canım ben iki gecedir dayanamayıp otlanıyorum sofradan ama yapmasam iyi olucak iyice kilo alıcamvalla ben dün gece eşimle sahur yapmamak için zor tuttum kendimi uyandığımda acıkmıştım
eveett ayakları ramazan pidesi gibiayy ne tatlı bi bebişş buuu
aynen kuzum ya çok çabuk acıkıyorum...önceden tüm gün aç kalsam aklıma gelmezdi..şimdi bayılasım geliyo acıkınca...elim ayağım titriyo..
Günaydın mutlu annişlerBen pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:
sıcaktan bayılıyor hatunlar sanırımm bugün istanbulda bi garip esiyo ama ben sıcaklıyorum yinede
canım aldığımız kiloları veririz önemli olan bebeğin alması çok takma kafanı hamur işinden ve tatlıdan biraz uzak dur diğer şeyler bebek için zaten
günaydın canımmm
aynı işte benim de hep kızım istediği için yiyorum ama eşim bu numaramı hiç yemiyo :26:dün akşam pide aldım gittim eve sıcacık tabii gidip gelirken yarılamışım, siz mi yediniz bu pideyi diyo o istedi ama diyorummm
Canım ben iki gecedir dayanamayıp otlanıyorum sofradan ama yapmasam iyi olucak iyice kilo alıcam
eveett ayakları ramazan pidesi gibi
hoşgeldin tatlımSlm kızlar, ay geçmişi oku oku bitiremedim, karıştırmışınız ortalığı gene, hamişlik hormonloru en üst seviyelerde kesinnn herkesin inancı, adeti kendinedir canlarım, hepimiz bişilere yorumlar yapıyoruz ama en önemlisi bilmeden yorum yapmak için yapmamak burda buna dikkat edelim yeter, konuyla ilgili bilgimiz varsa konuşalım, bilmiyosak bilenlerin yanıtlamasını bekleyelim, artık internet denen şey zaten birçok konuda bilgi veriyor
Taç yaprakçım hoşgelmişsin, Allah kavuştursun tekrardan inşallah, bebişinde büyümüştür merak etme anne yemekleri sana iyi gelmiştir
kasılmalardan bahsetmişsiniz kızlar, hatırlarsanız ben geçtiğimiz cuma bunun için doktora bile gittim çünkü nefes alamamıştım karnımın şeklinden dolayı, bu tarz hareketler günde 1-3 kez oluyosa normal sayıyorlar ve bebişin hareketi diyorlar, ancak belirli aralıklarla yani dakika tuttuğunuz zaman düzenli bir şekilde karında sertleşme oluyorsa işte ona kasılma deniyor. O nedenle arada karnınız sağa sola toplanıyosa korkmayın bebiş dönüyo yada hareket halinde, böle zamanlarda biraz yorulmamaya dikkat edin dedi doktor başkada bişi demedi.
Göğüs ucu kremleri son ay kullanılıyo canlar, yumuşaması için henüz erken, doktorlar bunun içinde bi tavsiyede bulunacaklar bize benimki öle dedi bana bekliyom bende
sabah koca bi ekmek arası götürdüm şimdi yine acıktım 10 dakika sonra çıkıcam yemeğe
Slm kızlar, ay geçmişi oku oku bitiremedim, karıştırmışınız ortalığı gene, hamişlik hormonloru en üst seviyelerde kesinnn herkesin inancı, adeti kendinedir canlarım, hepimiz bişilere yorumlar yapıyoruz ama en önemlisi bilmeden yorum yapmak için yapmamak burda buna dikkat edelim yeter, konuyla ilgili bilgimiz varsa konuşalım, bilmiyosak bilenlerin yanıtlamasını bekleyelim, artık internet denen şey zaten birçok konuda bilgi veriyor
Taç yaprakçım hoşgelmişsin, Allah kavuştursun tekrardan inşallah, bebişinde büyümüştür merak etme anne yemekleri sana iyi gelmiştir
kasılmalardan bahsetmişsiniz kızlar, hatırlarsanız ben geçtiğimiz cuma bunun için doktora bile gittim çünkü nefes alamamıştım karnımın şeklinden dolayı, bu tarz hareketler günde 1-3 kez oluyosa normal sayıyorlar ve bebişin hareketi diyorlar, ancak belirli aralıklarla yani dakika tuttuğunuz zaman düzenli bir şekilde karında sertleşme oluyorsa işte ona kasılma deniyor. O nedenle arada karnınız sağa sola toplanıyosa korkmayın bebiş dönüyo yada hareket halinde, böle zamanlarda biraz yorulmamaya dikkat edin dedi doktor başkada bişi demedi.
Göğüs ucu kremleri son ay kullanılıyo canlar, yumuşaması için henüz erken, doktorlar bunun içinde bi tavsiyede bulunacaklar bize benimki öle dedi bana bekliyom bende
gel birde burayı gör kuzu sabah duş aldım güya... aldığımla kaldım yine aynıyım...ben leğeni atayım en iyisi balkona...
önceki gece bende kocişle sahur yaptımkociş beni bu gece kaldırmadı ben onu uyandırdım mutfaga gittiğinden emin oldum geri uyudum ama içimden bi seste kaç ye bi tost dedi uyku tatlı geldi işe gelmicek olsam yerim kocişle sabah kahvaltısı yerine
hoşgeldin cullucuğummm bende gögüs kremi için erken diye biliyorumm
ben sana dediydim legen senin için tek çözümm
Günaydın mutlu annişlerBen pek mutlu değilim çünkü sabah sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı oldum ve tartıldımmm basküle inanamadım 9 kilo almışım Bu ay çok yedim ama kızım istedi İnşallah daha fazla almam,şekerim falan da normal çıkmıştı ,bundan sonra biraz daha dikkatli olmam lazım..Ama görünürde yağlanma yok bebeğe gitmiştir dediler,inşallah öyledir..:26:
valla bu halde misafir ağırlamak çok zor canımKızlarrr akşam ablam abim ve yeğenlerim iftara geleceklermiş,abimin bu taraflarda işi olduğundan dolayı,yemek için uğraşma biz bişeyler yaptırır geliriz dediler ama ben duramam şimdi ne yapsam...:26: Evi de mi temizlesem..off hemen panik oluyorum herşey güzel olsun diye ama artık eskisi gibi gücüm yokk
Sensin ooşişkocum gelmiş hoşgelmiş
Kızlarrr akşam ablam abim ve yeğenlerim iftara geleceklermiş,abimin bu taraflarda işi olduğundan dolayı,yemek için uğraşma biz bişeyler yaptırır geliriz dediler ama ben duramam şimdi ne yapsam...:26: Evi de mi temizlesem..off hemen panik oluyorum herşey güzel olsun diye ama artık eskisi gibi gücüm yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?