2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sabah bende bir sinekle kavga ettim resmen...insana bulaştılar mı ayrılmak istemiyorlar...şükür şimdi sinek yok zafer benim oldu sabah... ama acayip sıcak ya ağustos ayında bura nasıl olur düşünmek bile istemiyorum..

günaydın canımmm
aynı işte benim de hep kızım istediği için yiyorum ama eşim bu numaramı hiç yemiyo :26: dün akşam pide aldım gittim eve sıcacık tabii gidip gelirken yarılamışım, siz mi yediniz bu pideyi diyo o istedi ama diyorummm

valla ben dün gece eşimle sahur yapmamak için zor tuttum kendimi uyandığımda acıkmıştım
Canım ben iki gecedir dayanamayıp otlanıyorum sofradan ama yapmasam iyi olucak iyice kilo alıcam

ayy ne tatlı bi bebişş buuu
eveett ayakları ramazan pidesi gibi

Slm kızlar, ay geçmişi oku oku bitiremedim, karıştırmışınız ortalığı gene, hamişlik hormonloru en üst seviyelerde kesinnn herkesin inancı, adeti kendinedir canlarım, hepimiz bişilere yorumlar yapıyoruz ama en önemlisi bilmeden yorum yapmak için yapmamak burda buna dikkat edelim yeter, konuyla ilgili bilgimiz varsa konuşalım, bilmiyosak bilenlerin yanıtlamasını bekleyelim, artık internet denen şey zaten birçok konuda bilgi veriyor

Taç yaprakçım hoşgelmişsin, Allah kavuştursun tekrardan inşallah, bebişinde büyümüştür merak etme anne yemekleri sana iyi gelmiştir

kasılmalardan bahsetmişsiniz kızlar, hatırlarsanız ben geçtiğimiz cuma bunun için doktora bile gittim çünkü nefes alamamıştım karnımın şeklinden dolayı, bu tarz hareketler günde 1-3 kez oluyosa normal sayıyorlar ve bebişin hareketi diyorlar, ancak belirli aralıklarla yani dakika tuttuğunuz zaman düzenli bir şekilde karında sertleşme oluyorsa işte ona kasılma deniyor. O nedenle arada karnınız sağa sola toplanıyosa korkmayın bebiş dönüyo yada hareket halinde, böle zamanlarda biraz yorulmamaya dikkat edin dedi doktor başkada bişi demedi.

Göğüs ucu kremleri son ay kullanılıyo canlar, yumuşaması için henüz erken, doktorlar bunun içinde bi tavsiyede bulunacaklar bize benimki öle dedi bana bekliyom bende

9 kilonun bebeğe ne kadarı gidecek ki canım?
boyun çok uzun mu catybaby?
tartıda hata olma ihtimali de var. vücudunda şişlik artmışsa su toplanmıştır. kahvaltıyı çok kaçırmışsındır. 9 kg birden alsan tartılmadan da fark ederdin.
ben normalde hem uzun hem de topluyumdur. 4 kg aldığım zamanda bile bayağı genişlemiştim. sen bir yerde daha tartıl bence. :44:

gel birde burayı gör kuzu sabah duş aldım güya... aldığımla kaldım yine aynıyım...ben leğeni atayım en iyisi balkona...

kociş beni bu gece kaldırmadı ben onu uyandırdım mutfaga gittiğinden emin oldum geri uyudum ama içimden bi seste kaç ye bi tost dedi uyku tatlı geldi işe gelmicek olsam yerim kocişle sabah kahvaltısı yerine

hoşgeldin tatlım
o zaman şimdiden kullanmanın bi anlamı yok diyosun yani canım

hoşgeldin cullucuğummm bende gögüs kremi için erken diye biliyorumm

gel birde burayı gör kuzu sabah duş aldım güya... aldığımla kaldım yine aynıyım...ben leğeni atayım en iyisi balkona...

ben sana dediydim legen senin için tek çözümm

kociş beni bu gece kaldırmadı ben onu uyandırdım mutfaga gittiğinden emin oldum geri uyudum ama içimden bi seste kaç ye bi tost dedi uyku tatlı geldi işe gelmicek olsam yerim kocişle sabah kahvaltısı yerine
önceki gece bende kocişle sahur yaptım dün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş:98:

şişkocum gelmiş hoşgelmiş

Kızlarrr akşam ablam abim ve yeğenlerim iftara geleceklermiş,abimin bu taraflarda işi olduğundan dolayı,yemek için uğraşma biz bişeyler yaptırır geliriz dediler ama ben duramam şimdi ne yapsam...:26: Evi de mi temizlesem..off hemen panik oluyorum herşey güzel olsun diye ama artık eskisi gibi gücüm yokk

valla bu halde misafir ağırlamak çok zor canım

merhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????

biraz evi toparla temizlik yapmadan bi de tatlı yap tamam işte madem yaptırıp gelicekler sıkıntı etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…