2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynı sorun bende de yavaştan var canım çok sorun etme,ablam ve kardeşim de bana Kim Kardashıan diyolar Onun bir de hamile halini görmelisiniz

takma kafana canım kaç kilo aldın ki verirsin doğumdan sonra

biraz evi toparla temizlik yapmadan bi de tatlı yap tamam işte madem yaptırıp gelicekler sıkıntı etme kendine
Şimdi de aradı canım haftaya pazartesi ya da salı geleceklermiş,üzüldüm ama o zaman daha hazırlıklı olurum napalım...Koca totomla anca hazırlarım :)))

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de yavaştan var canım çok sorun etme,ablam ve kardeşim de bana Kim Kardashıan diyolar Onun bir de hamile halini görmelisiniz

sende de ağrı oluyo mu canm? arkadaşlarım ağırlıktan oluyodur diolar ama bilmiyorum. haftaya kan uyuşmazlığı testim olck ozmn sorcam bi dr a. inş sadece ağırlıktandır. eveet yaa Kim Kardashıan 'ın hamile hali benden kötü daha şiş. ama kadın kendini ii pazarlıyo(kötü bi tabir oldu biliyorum kusura bakmayın) yani ii reklam yaptı:) aman ramazan ramazan günaha sokuyo beni elin Kardashıan ı ya....

bırı benı andı zaten lopez totoluydum ee kıızm olucagı ıcın alt taraf buyurmuşş gecende arkadaslara bır hastane anımı bıle anlatmıştım bu konuda kız oturup kalkerken ağrıyo ozellıkle kalkerken hemen pat dıye kalkamıyorum mesela yavaş yavaş kalkıyorum genelde uzun sure kalmadan oturdugumda oluyor 2 gece once cay bahcessınd oturduk arkadaşlarla 3 saat kalakamadım ya utandımda .17: bana neler dıyolar arkamı donmeye utanıyom yaw uzun ortecek şeyler gıyıyıom elbıse gıyıyom

Kim konusunda haksız da değilsin canım ..aman o sektör bambaşka sektör bize çook ters Benim aşırı bir halim yok aslında,çok şükür yanlara yayvan halim de yok sadece dışa dönük benimkisi o da dikkat çekiyor haliyle,bir de hamileyken az daha artış oldu ama ben özellikle evlendiğimden bu yana uzun gömlekle veya elbiseyle kamufle ediyorum,başım açık olsa da o konuda giyimlerime dikkat ediyorum..Ağrım arada oluyor,kalkarken özellikle tabi kilo ve hamileliğe bağlı bir durumdur diye düşünüyorum,şu bebelerimizi doğuralım da inş. bu tarz sorunlarımız kalmayacak..tabi kilolarımız bizlerle kalmak istemezlerse

Aman ya seninlemi kalacak o kilolar gidecek elbet. Yiyorum acıkıyorum napalım yani .
Aynenn,yarasın kuzucuklarımıza Ama yine de aşırıya kaçmamak lazım,özellikle zararlı veya hiçbir faydası olmayan yiyeceklerde..Zaten 30. haftadan sonra bebek büyüdüğü için fazla yiyemeyecekmişiz ve ağrılar sıkıntılar olacakmış,zor zamanlar kapıda mı ne?..:26:

darısı artık bana umarım benım de seker yukleme sonuclarım ıyı cıkar tetanoz bana 5 doz vurulacak 3 hamıleyken 2 de hamılelıkten sonra ama az once saglık ocagındakı hemsıre benı aradı yarın cagırdı kan alıp oyle bakacak sekerıme 27 hafta benım ıcın bıraz gec dedı
hem kanım alınacak hemde seker yuklema yapılacak bana

hoşgeldin tatlım
o zaman şimdiden kullanmanın bi anlamı yok diyosun yani canım

hoşgeldin cullucuğummm bende gögüs kremi için erken diye biliyorumm

ben sana dediydim legen senin için tek çözümm

hoşbuldum canım, yine bi şen şakraksınız bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmm

önceki gece bende kocişle sahur yaptım dün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş:98:
ayyyy canımmm benimm, maşallah kocişe ozaman, deki doğum sorasıda bu hareketleri bekliyoz bebiş ağlayınca hemen o koşsun baksın bize kıymasın taaamm mıııııııııı

legen değil de hortumun altına girmek daha mantıklı...halı mı yıkasak ne etsek...
ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsın bence çok efor sarfetme sen nolur nolmaz hamişiz ya ondan

oyyy kıyamam, bu yorumundan sora vazcaydıklarını yazmışın iyi oldu bence en azından tarihi biliyon hazırlanırsın, insan en yakınıda olsa iyi ağırlamak istiyo işte yaa, seni çok iyi anlıyom, iyi oldu iyi bu akşam gelmedikleri

hımmmm hömmmmmmmm ne desekki acaba totoların büyümesiyle beraber bebişlerin aşağıya baskı yapmalarından kaynaklı toto ağrısı deniyo buna, akşama doğru artan şiddetlerde olur genelde, bu konuda çok sorun yaşayan hamişlere benim tavsiyem ( çünkü ben baya yaşıyom bu sıkıntıyı özellikle hafta içi çünkü işte masa başı oturmaktan artık gına geliyo ) arada sağ yada sol yanınıza oturmaya çalışın yer değiştirin aklınıza geldikçe

kesinlikleeeeeeeeeeee öyle canım
o yüzden ben bu sene sadece davete icabet edicem kimseyi davet etme niyetinde değilim henüz
ay ayneeennnnn çağırılmak tercihimdir ona göre

Aman ya seninlemi kalacak o kilolar gidecek elbet. Yiyorum acıkıyorum napalım yani .
ay tabi yaa, boşverin, gitçek onlar, gitmezsede yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler napalım, türk kadınıyız azcık et but olcak elbettttttttttt

Şimdi de aradı canım haftaya pazartesi ya da salı geleceklermiş,üzüldüm ama o zaman daha hazırlıklı olurum napalım...Koca totomla anca hazırlarım :)))
tühh bu akşam gelseler hazırlık yapmadan yırtacaktın
olsun gelenler kardeşlerinmiş kimse mana bulmaz merak etme canım.
tunaydın kızlar... bu gun bizde ıkı basamaklı sayılara dusmusuz

aynen canım ben de aynı taktiği uyguluyorum zaten bu halimizle kimse bizden bişey ummaz
öyle diyolar ama gelen de ahh canım seni de iki canlı çalıştırdık hakkını helal et diyo deli oluyorum o cümleye

Aynen cullucancım,ne yalan söyleyeyim bu durum iyi oldu bnm için çünkü ben titiz biriyim ne kadar hamile de olsam alalen karşılayamam ailemi

Bende o dediklerin başladı özellikle akşam yemekten sonra baya sıkıntım oluyor. Bütün gün oturarak çalıştığım için belki kemilerim batıyor. akşam ne yatabiliyorum ne oturailiyorum ayaktada takılamıyorum. İnan şimdiden zorlanmaya başladım.

Olsun ben yine bir yemek pilav tatlı falan ayarlayacaktım,sadece onların getirdiklerine bakamazdım,mana bulmazlar da ben pimpirikliyim boşverci değilim sanırım bu huyum da başıma bela zaten çoğu zaman..İnşallah kızım gamsız olur

yaaa bu kişiden kişiye göre değişir boşver sen böyle diyenleri, belki hiç sıkıntı yaşamıcaz ohhh ne güzelmiş dicezzz ama tabiki hamur işi, şerbetli tatlılar, kızartma, beyaz ekmek, şeker ve tuz gibi gıdalara biraz dikkat etmek gerek, canımız çok isterse bi lokma yenebilir nefsimizi köreltmek için çünkü bunların bebişe bi yararı yok, anneye yağ olarak geri dönorrrrrr

şimdi ben senin niye üzüldüğünü anlamadım be canım:44: birincisi neden 3 doz hamişlikte, benim bildiğim 2 doz 1 er ay arayla yapılıyo ve hamişliğin son ayında kesinlikle aşı yapılmıyo, 3. doz 6 ay sonra yapılıyo, senin 3. dozu nası yetiştirdiler onu anlayamadım, ikincisi şeker yüklemesiyle mecburen kan alıyolar, yani önce bi kan alınıyo, sora şekerli suyu içiyon 50mg en başta ama bazı doktorlar farklı dozdada uygulayabiliyor önemli olan taramanın yapılması bu kısmına takılmayalımmmm ( tadı kötü değil korkma, bi dikişte içtim ben ), 1 saat bekliyon sora yine kan alınıyo ve işlem tamam sora sen tıpış tıpış ya eve ya işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…