Aynı sorun bende de yavaştan var canım çok sorun etme,ablam ve kardeşim de bana Kim Kardashıan diyolarmerhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????
takma kafana canım kaç kilo aldın ki verirsin doğumdan sonramerhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????
kesinlikleeeeeeeeeeee öyle canımvalla bu halde misafir ağırlamak çok zor canım
Şimdi de aradı canım haftaya pazartesi ya da salı geleceklermiş,üzüldüm ama o zaman daha hazırlıklı olurum napalım...Koca totomla anca hazırlarım :)))biraz evi toparla temizlik yapmadan bi de tatlı yap tamam işte madem yaptırıp gelicekler sıkıntı etme kendine
Aynı sorun bende de yavaştan var canım çok sorun etme,ablam ve kardeşim de bana Kim Kardashıan diyolarOnun bir de hamile halini görmelisiniz
merhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
tunaydın kızlar... bu gun bizde ıkı basamaklı sayılara dusmusuz
aynen canım ben de aynı taktiği uyguluyorum zaten bu halimizle kimse bizden bişey ummazkesinlikleeeeeeeeeeee öyle canım
o yüzden ben bu sene sadece davete icabet edicem kimseyi davet etme niyetinde değilim henüz
kutlamlıyız :92::92: bralar ellerde :92::92:
Kim konusunda haksız da değilsin canım ..aman o sektör bambaşka sektör bize çook terssende de ağrı oluyo mu canm? arkadaşlarım ağırlıktan oluyodur diolar ama bilmiyorum. haftaya kan uyuşmazlığı testim olck ozmn sorcam bi dr a. inş sadece ağırlıktandır. eveet yaa Kim Kardashıan 'ın hamile hali benden kötü daha şiş. ama kadın kendini ii pazarlıyo(kötü bi tabir oldu biliyorum kusura bakmayın) yani ii reklam yaptı:) aman ramazan ramazan günaha sokuyo beni elin Kardashıan ı ya....
Sensin ooTahmin ettiğimden çok kilo almışım zaten
Aynenn,yarasın kuzucuklarımızaAman ya seninlemi kalacak o kilolar gidecek elbet. Yiyorum acıkıyorum napalım yani .
İki doz şeklinde. İlk dozu vuruldum pazartesi 2. doz vurulacak. Şeker yüklemesi sonuçlarım iyi çıktı çok şükür :) Darısı başına. Şekerli suyu içmek bir de beklemek zor ama geçiyor bir şekilde. Bir de niyeyse bana 75lik glikoz yüklemesi yaptırdı doktorum genelde 50lik yapıyolar.
hoşgeldin tatlım
o zaman şimdiden kullanmanın bi anlamı yok diyosun yani canım
hoşgeldin cullucuğummm bende gögüs kremi için erken diye biliyorumm
ben sana dediydim legen senin için tek çözümm
ayyyy canımmm benimm, maşallah kocişe ozaman, deki doğum sorasıda bu hareketleri bekliyoz bebiş ağlayınca hemen o koşsun baksın bize kıymasın taaamm mııııııııııönceki gece bende kocişle sahur yaptımdün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş :98:
ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsınlegen değil de hortumun altına girmek daha mantıklı...halı mı yıkasak ne etsek...
oyyy kıyamam, bu yorumundan sora vazcaydıklarını yazmışın iyi oldu bence en azından tarihi biliyon hazırlanırsınKızlarrr akşam ablam abim ve yeğenlerim iftara geleceklermiş,abimin bu taraflarda işi olduğundan dolayı,yemek için uğraşma biz bişeyler yaptırır geliriz dediler ama ben duramam şimdi ne yapsam...:26: Evi de mi temizlesem..off hemen panik oluyorum herşey güzel olsun diye ama artık eskisi gibi gücüm yokk
hımmmm hömmmmmmmm ne desekki acabamerhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
ay ayneeennnnnkesinlikleeeeeeeeeeee öyle canım
o yüzden ben bu sene sadece davete icabet edicem kimseyi davet etme niyetinde değilim henüz
ay tabi yaa, boşverin, gitçek onlar, gitmezsede yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler napalım, türk kadınıyız azcık et but olcak elbetttttttttttAman ya seninlemi kalacak o kilolar gidecek elbet. Yiyorum acıkıyorum napalım yani .
tühh bu akşam gelseler hazırlık yapmadan yırtacaktınŞimdi de aradı canım haftaya pazartesi ya da salı geleceklermiş,üzüldüm ama o zaman daha hazırlıklı olurum napalım...Koca totomla anca hazırlarım :)))
tunaydın kızlar... bu gun bizde ıkı basamaklı sayılara dusmusuz
öyle diyolar ama gelen de ahh canım seni de iki canlı çalıştırdık hakkını helal et diyo deli oluyorum o cümleyeaynen canım ben de aynı taktiği uyguluyorum zaten bu halimizle kimse bizden bişey ummaz
Aynenn,yarasın kuzucuklarımızaAma yine de aşırıya kaçmamak lazım,özellikle zararlı veya hiçbir faydası olmayan yiyeceklerde..Zaten 30. haftadan sonra bebek büyüdüğü için fazla yiyemeyecekmişiz ve ağrılar sıkıntılar olacakmış,zor zamanlar kapıda mı ne?..:26:
Olsun ben yine bir yemek pilav tatlı falan ayarlayacaktım,sadece onların getirdiklerine bakamazdım,mana bulmazlar da ben pimpirikliyim boşverci değilim sanırım bu huyum da başıma bela zaten çoğu zaman..İnşallah kızım gamsız olurtühh bu akşam gelseler hazırlık yapmadan yırtacaktın
olsun gelenler kardeşlerinmiş kimse mana bulmaz merak etme canım.
öyle diyolar ama gelen de ahh canım seni de iki canlı çalıştırdık hakkını helal et diyo deli oluyorum o cümleye
Aynenn,yarasın kuzucuklarımızaAma yine de aşırıya kaçmamak lazım,özellikle zararlı veya hiçbir faydası olmayan yiyeceklerde..Zaten 30. haftadan sonra bebek büyüdüğü için fazla yiyemeyecekmişiz ve ağrılar sıkıntılar olacakmış,zor zamanlar kapıda mı ne?..:26:
şimdi ben senin niye üzüldüğünü anlamadım be canım:44: birincisi neden 3 doz hamişlikte, benim bildiğim 2 doz 1 er ay arayla yapılıyo ve hamişliğin son ayında kesinlikle aşı yapılmıyo, 3. doz 6 ay sonra yapılıyo, senin 3. dozu nası yetiştirdiler onu anlayamadımdarısı artık bana umarım benım de seker yukleme sonuclarım ıyı cıkar tetanoz bana 5 doz vurulacak 3 hamıleyken 2 de hamılelıkten sonra ama az once saglık ocagındakı hemsıre benı aradı yarın cagırdı kan alıp oyle bakacak sekerıme 27 hafta benım ıcın bıraz gec dedı
hem kanım alınacak hemde seker yuklema yapılacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?