2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynen cullucancım,ne yalan söyleyeyim bu durum iyi oldu bnm için çünkü ben titiz biriyim ne kadar hamile de olsam alalen karşılayamam ailemi

sana dediğime bakma ben de kendimi paralarım eşimle her misafir öncesi atışırız bu yüzden yaa annen baban geliyo yabancı değiller neden böyle yapıyosun diyo, annemle kayınvalidem gelince de dağınıklığımı görsünler istemiyorum daha çok çalışıyorum onlar bişey yapmasınlar otursunlar diye

Allah yardımcın olsun canım..Hatta hepimizin yardımcısı olsun,inşallah bu son trimestiri de atlatıcaz

ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsın bence çok efor sarfetme sen nolur nolmaz hamişiz ya ondan

ay kuzum ben mi bu kadar yanıyorum yoksa herkesi mi bu şekilde etkiliyr anlamadım gitti...bilgisayar karşısında uyuyakalmışım...

kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa

Aynen cullucancım,ne yalan söyleyeyim bu durum iyi oldu bnm için çünkü ben titiz biriyim ne kadar hamile de olsam alalen karşılayamam ailemi

bak şimdik burcunu merak ettim, başak mısın yoksa? ben de senin gibiyim çünkü ve burcum başak, herşey organize olmalı, tertip düzen hep yerinde olmalı, çat kapı misafiri sevmem illa haberli gelinecek ailem hariç tabiki, temizlik konusunda biraz manyağım falan işte çok anlatmıyım şimdik beni pataklayan kızlar çıkar burdan

canım başak deılım terazıyım ama bende tıpkı tarif ettıgın gıbıyım. temızlık konusunda cok tıtızım evı kırleten kımse yok ama ben ha bıre temızlık yapıp duruyorum

Başağım canım,doğru tahmin..gamlı başakkk

kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa

hemen yorumluyorummmmmm, rüyada bebek emzirmek bolluk berekettir, bide tam tersi çok sütün olcak ve bebişin hep emcek annesinden

iyiyim allaha şükür canım bebeğim de iyi en son 26. haftada 1 kg 35 cm di çok merak ediyorum şimdi ne kadar
ayrıca biraz tatsızlık olmuş formda ama herkes biraz alıngan sakın gelmemezlik yapma buraya tamam mı

Mmmmm bende erik hosafi yaptın dun. Kiren nedir canım ?
tatlım kızılcıkda diyorlar ama bizde kiren denir
sırf hazır meyva suyu içmemek için geçen yaz dondurucu aldım eşimin köyü böğürtlen deposu heryer böğürtlen o kadar seviyorum ki içmeyi yaz kış. inşallah bebeğime ve bana faydası olur .
bu arada bebeğim ileriden gidiyor benim çok sağlığımız iyi allaha şükür ama 19 eylül göründü en son doğum tarihi inşallah gelişimini tamamlar öyle gelir bebeğim aceleci biraz

bende geçenlerde gördüm ama yüzünü de gördüm kuzumun bembeyaz tenli simsiyah saçları vardı emziriyordum şap şap sütler akıyordu nanaklarından...

arkadaşlar, bebek için aldığınız kıyafetleri hangi deterjanla yıkadınız?
Hacı Şakir'i,n granüllü toz sabunu var, kullanmıştım ama kolay erimiyor. ondan almayı düşünmüyorum ben.
bebekler için aldığınız, memnun kaldığınız deterjan-yumuşatıcı çeşitlerini paylaşır mısınız?
ben de ufak ufak kıyafetlerini yıkamaya başlayayım diyorum. hazırlıklarda gerideyim. :18:

bu tanımlar bana çok tanıdık geldi yahuu :)) bende başak burcuyum ve çok takıntılıyım , habersiz gelen misafiri hiç sevmem , ornizasyon tam olmalı :)) banada cuma görümcemler gelicek perşembeden fırına giricek patlıcan kebabı ayarlıcam ve cuma işten gelince hazır olsun çorbayıda ayarlıcam , bide yoğurtlu makarna gb bişey salat karpuz yeter :) tatlıyıda onlar getirirler

heyttt işte o kadar :) emzirirkende zaten gidiyor baya. Bu arada bilgi olması için söyüyorum kendini kilo olarak rahatzsız hissedenler doğumdan hemen sonra diyetisyene gidebilirler. Sütünü azaltmadan ayrı bir diyet uygulaması yapıyorlar bilginiz olsun kızlar. herşeyin çaresi var yani.

canım başak deılım terazıyım ama bende tıpkı tarif ettıgın gıbıyım. temızlık konusunda cok tıtızım evı kırleten kımse yok ama ben ha bıre temızlık yapıp duruyorum
ikisi birbirine yakın burçlar zaten çok normal ama terazi burcunu severim dengeli bi burçtur, bizim bebiişlerde eylül ortasını geçerlerse terazi olcakkkk

Başağım canım,doğru tahmin..gamlı başakkk
nası bildimmmmmmmmmm aynı beennn

Canım bende de çok oluyo kalça ağrısı. Benim kuyruksokumumda ağrıyodu. Ama eşim sağolsun oturma simidi aldı bana gerçekten çok rahat ettim. Artık daha da azaldı ağrılarım. A101'den almış sanırım çok da uygun fiyatı 12 TL civarı. Bence sen de al bi tane kendine daha rahat edersin.

Hayra yor hayır olsun canım..Emzirebilir miyim kaygısı taşıyorsan bilinç altından dolayı da görmüş olabilirsin..Ben de çoook rüya gören biriyim,öyle ki yoruluyorum artık,eşim ne güzel rüya görmeyen biri,ya da hatırlamayan önemsemeyen de diyebiliriz..Bi de sahurda eşimle yemek yiyip de yatıyorum hatta ben tutacakmışım gibi fazla yiyorum sanırım ki rüyalarım iyice abuklaşmaya başladı

canım benımde aynısı oldu 4 haftalıkken gelısımını durdurmus 4 haftada ben tasımısım ALLAH kımseye yasatmasın bebıslerımızıde saglık versın ama kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsunn

sabah seker yuklemesıne gıttım verdıklerı sey lımonata gıbıydı o ıyıdı ama ben son 15 dakıka cok kotu oldum bayılacaktım esımın omzuna yaslandım hemsıreler dedı yaslanma uyursun felan kafam zor tuttum ama sonra cok kotu oldum acıle aldılar uzandım esımde cok korktu bırden benı oyle gorunce aclıktanmıydı bılmıyorum nıye oyle oldum 2de cıkacak sonuclar inş iyi cıkar

ahanda bi tane dahaaa ayyy haha anammmmm bu topiğe bu kadar başak fazla bak heee demedi demeyin

aaa bak bunu bilmiyodum, süper ozaman yaa, boşverin hiç takmayın madem öle, bebişler büyüsün önce sorasına bakarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…