Aynen cullucancım,ne yalan söyleyeyim bu durum iyi oldu bnm için çünkü ben titiz biriyim ne kadar hamile de olsam alalen karşılayamam ailemi
Allah yardımcın olsun canım..Hatta hepimizin yardımcısı olsun,inşallah bu son trimestiri de atlatıcazBende o dediklerin başladı özellikle akşam yemekten sonra baya sıkıntım oluyor. Bütün gün oturarak çalıştığım için belki kemilerim batıyor. akşam ne yatabiliyorum ne oturailiyorum ayaktada takılamıyorum. İnan şimdiden zorlanmaya başladım.
ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsınbence çok efor sarfetme sen nolur nolmaz hamişiz ya ondan
Aynen cullucancım,ne yalan söyleyeyim bu durum iyi oldu bnm için çünkü ben titiz biriyim ne kadar hamile de olsam alalen karşılayamam ailemi
bak şimdik burcunu merak ettim, başak mısın yoksa?ben de senin gibiyim çünkü ve burcum başak, herşey organize olmalı, tertip düzen hep yerinde olmalı, çat kapı misafiri sevmem illa haberli gelinecek ailem hariç tabiki, temizlik konusunda biraz manyağım falan işte çok anlatmıyım şimdik beni pataklayan kızlar çıkar burdan
Başağım canım,doğru tahmin..gamlı başakkkbak şimdik burcunu merak ettim, başak mısın yoksa?ben de senin gibiyim çünkü ve burcum başak, herşey organize olmalı, tertip düzen hep yerinde olmalı, çat kapı misafiri sevmem illa haberli gelinecek ailem hariç tabiki, temizlik konusunda biraz manyağım falan işte çok anlatmıyım şimdik beni pataklayan kızlar çıkar burdan
kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa
iyiyim allaha şükür canım bebeğim de iyi en son 26. haftada 1 kg 35 cm di çok merak ediyorum şimdi ne kadarCanim seni tebrik ederim harikasin ben de oyle yapiyorum. Pazara gidip meyve aliyoruz hepsinden biraz atip kaynatiyorum sekeri de cok az koyuyorum oh değmeyin keyfine... hem yarin yavrucuklarimiza da yapacagiz iyi olur iste...
Bu arada iyiyiz sen de iyi misin bebis saglikli olsun da onemli degil gerisi :)
tatlım kızılcıkda diyorlar ama bizde kiren denirMmmmm bende erik hosafi yaptın dun. Kiren nedir canım ?
kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa
bak şimdik burcunu merak ettim, başak mısın yoksa?ben de senin gibiyim çünkü ve burcum başak, herşey organize olmalı, tertip düzen hep yerinde olmalı, çat kapı misafiri sevmem illa haberli gelinecek ailem hariç tabiki, temizlik konusunda biraz manyağım falan işte çok anlatmıyım şimdik beni pataklayan kızlar çıkar burdan
hoşbuldum canım, yine bi şen şakraksınız bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy canımmm benimm, maşallah kocişe ozaman, deki doğum sorasıda bu hareketleri bekliyoz bebiş ağlayınca hemen o koşsun baksın bize kıymasın taaamm mıııııııııı
ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsınbence çok efor sarfetme sen nolur nolmaz hamişiz ya ondan
oyyy kıyamam, bu yorumundan sora vazcaydıklarını yazmışın iyi oldu bence en azından tarihi biliyon hazırlanırsın, insan en yakınıda olsa iyi ağırlamak istiyo işte yaa, seni çok iyi anlıyom, iyi oldu iyi bu akşam gelmedikleri
hımmmm hömmmmmmmm ne desekki acabatotoların büyümesiyle beraber bebişlerin aşağıya baskı yapmalarından kaynaklı toto ağrısı deniyo buna, akşama doğru artan şiddetlerde olur genelde, bu konuda çok sorun yaşayan hamişlere benim tavsiyem ( çünkü ben baya yaşıyom bu sıkıntıyı özellikle hafta içi çünkü işte masa başı oturmaktan artık gına geliyo ) arada sağ yada sol yanınıza oturmaya çalışın yer değiştirin aklınıza geldikçe
ay ayneeennnnnçağırılmak tercihimdir ona göre
ay tabi yaa, boşverin, gitçek onlar, gitmezsede yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler napalım, türk kadınıyız azcık et but olcak elbettttttttttt
ikisi birbirine yakın burçlar zaten çok normal
canım başak deılım terazıyım ama bende tıpkı tarif ettıgın gıbıyım. temızlık konusunda cok tıtızım evı kırleten kımse yok ama ben ha bıre temızlık yapıp duruyorum
nası bildimmmmmmmmmmBaşağım canım,doğru tahmin..gamlı başakkk
merhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????
Hayra yor hayır olsun canım..Emzirebilir miyim kaygısı taşıyorsan bilinç altından dolayı da görmüş olabilirsin..kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa
canım benim bir kaybım var bebeğim karnımda ölmüş ve ben bilmeden 2 hafta taşımışım..nerdeyse beni zehirlemek üzereymiş... insanın başına bir defa bu olay gelince herşeyden sakınıyor karnındakini...ve ister istemez aklına kötü şeyler geliyor...
ahanda bi tane dahaaa ayyy haha anammmmmbu tanımlar bana çok tanıdık geldi yahuu :)) bende başak burcuyum ve çok takıntılıyım , habersiz gelen misafiri hiç sevmem , ornizasyon tam olmalı :)) banada cuma görümcemler gelicek perşembeden fırına giricek patlıcan kebabı ayarlıcam ve cuma işten gelince hazır olsun çorbayıda ayarlıcam , bide yoğurtlu makarna gb bişey salat karpuz yeter :) tatlıyıda onlar getirirler
aaa bak bunu bilmiyodumheyttt işte o kadar :) emzirirkende zaten gidiyor baya. Bu arada bilgi olması için söyüyorum kendini kilo olarak rahatzsız hissedenler doğumdan hemen sonra diyetisyene gidebilirler. Sütünü azaltmadan ayrı bir diyet uygulaması yapıyorlar bilginiz olsun kızlar. herşeyin çaresi var yani.
hemen yorumluyorummmmmm, rüyada bebek emzirmek bolluk berekettir, bide tam tersi çok sütün olcak ve bebişin hep emcek annesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?