Kızlar size birşey soracağım... sizlerde de tüylerde hızlı büyüme var mı ya? aldılar başlarını gidiyo benim tüyler...çok sinir olmaya başladım...
geçmiş olsun kuzu dün banada oldu bende 2 saat acilde yattım açlıktan oluyor canım
slm kızlarr nasılsınn bu sıralar midem de bişiler oluyo ama çözemedim yanmadan yanma deil bulantıdan bulantı deil anlamadım gitti
aranızda benim gibi olan varmı:26::26:
bişi daha sorcam kızlar dr sol tarafına yatacaksın dedi ama ben yatamıyorum kendimi hep sağ taraf ve sırt üstü buluyorum sizde ölemisiniz:44::44:
tansiyon oynamış olabilir canım ...benimde normalde en fazla çıksa 11 7 çıkardı ama şeker yüklemesinin yapıldığı gün 12 8 çıktı..doktorum hem açsın hem heyecan yaptın ondan çıkmıştır takma kafana dedi...sonucu alınca rahatlarsın inşallah...
Yok cnm gelmedi henüz dün aradı aldıgımız yer ya bugun yada yarın gelicekmiş. kargoya verilmiş ama hala ulaşmadı bize. senin tam olarak kac gun sonra gelmişti aldıktan ?
kız bayramda doğarsa adını bayram koyarızz senin oğlanınn
sero dün dediydim ya bi arkadaş doğum yaptı bebeğin babası eşimle aynı ofiste çalışıyor o günün sabahı dedim ki poyraz paşa gelmiyo mu artık gelsin de bizimkinin önü açılsın gülüştük filan sen kadın akşama doğur hemde 4 hafta önce dedim yuh bana
Kızlar size birşey soracağım... sizlerde de tüylerde hızlı büyüme var mı ya? aldılar başlarını gidiyo benim tüyler...çok sinir olmaya başladım...
arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
5-6 günde geldi biz evde yoktuk bi günde kargoda bekledi biz gittik kargo şirketinden aldık yani 1 haftayı buldu
ama daha önce demiştim ya sana biz haftasonu gelsin dedik adam siparişi geç verdi oda haftasonuna yetişmedi o yüzden bu kadar uzadı
elimizde ağda bandı ile dolaşcaz yakında nedir bu ya bende sinir oluorum hormonlar onlarıda coğalttı
çok geçmiş olsun canım, bebişte yorulmuş olabilir, oruçlu değilsin biraz tatlı bişiler ye yat uzan bakalım nolcak? akıntı olayıda belki dün geceki şeyler geliodur şimdik, çünkü vajina kendi sistemini öyle güzel kurmuşki yabancı maddeleri hemen kendisi atıyo dışarı akıntı salgılayarak o nedenle belki öle bişidir.:26:selam kızlar size bir sorum var malesefki vajinal enfeksiyon sorunu yaşıyorum dün doktorumu aradım elimde bulunan bir krem vardı onu sürmemi söyledi bende dünden beri kullanıyorum ama dün gece 12den beri çok yoğun sarı akıntım var bebeğimde pek hareket etmiyor sööylemeye utanmakla birlikte dün gecede biraz aktiftikacaba ondan olabilir mi korkuyorum bebişe birşey oldu diye
midede olanlar normal canım, reflü olabilir, az ve sık yemeye gayret et bide bazı yiyecekler iyi gelmeyebiliyor onları biliyosan onlarıda yememeye çalış, mesela bana hamur işi hiç iyi gelmiyo bi lokma yiyeyim hemen başlıyo midem yanmaya, farkettiğimden beri yemiyorum çok rahatım.slm kızlarr nasılsınn bu sıralar midem de bişiler oluyo ama çözemedim yanmadan yanma deil bulantıdan bulantı deil anlamadım gitti
bişi daha sorcam kızlar dr sol tarafına yatacaksın dedi ama ben yatamıyorum kendimi hep sağ taraf ve sırt üstü buluyorum sizde ölemisiniz:44::44:
canım cok kotu bıseydı ya dedımya esımın omzuna bıle yatamadım uyursun dedı hemsıreler sonunda kendımı acılde buldum hem nıye uyuyumkı orda sandalye tepesınde basta yapmaları gereken seyı sonda yapıyorlar uzanın ama uyumayın deseler bızde aptal degılız herhalde
bayram değil kurban koycam kuzumun ismini.... bi kere teyzecim benim ismim hazır unuttun galiba...
hamılelerın tuyu azalır derler ama bende hıc oyle bısey yok canım saldılar ıyıce :44:
canım geçmiş olsun...dikkkat et kendine neden oldu ki acep... peki erken doğum riskin var mıydı senin?
darısı artık bana umarım benım de seker yukleme sonuclarım ıyı cıkar tetanoz bana 5 doz vurulacak 3 hamıleyken 2 de hamılelıkten sonra ama az once saglık ocagındakı hemsıre benı aradı yarın cagırdı kan alıp oyle bakacak sekerıme 27 hafta benım ıcın bıraz gec dedı
hem kanım alınacak hemde seker yuklema yapılacak bana
slm kızlarr nasılsınn bu sıralar midem de bişiler oluyo ama çözemedim yanmadan yanma deil bulantıdan bulantı deil anlamadım gitti
Bana doktor demedi ama internette okumuştum yatış pozisyonlarını. Sol tarafa yatmak daha iyi diyorlar. Ammavelakin ben de sağ tarafa yatınca daha rahat ediyordum. Çok uzun süre sağa yattım. Hiç de birşey olmadı. Şimdi bu aralar farkettim ki sola yatınca daha rahatım. Bir bakıyorum gece kendim sola dönmüşüm. Sanırım senin kendini nasıl rahat ettiğin önemli. Çünkü bebek içerde hareket ettikçe sen onun ters tarafına yatmaya başlıyorsun istemsizce. Ne güzel birşey aslında değil mi? Vücut adapte oluyor hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?