2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa
ayy ne güzell ben daha göremedim bebişimi rüyamda annem ablam eşim kayınvalideme kadar görmüş bi ben kaldım nazlı oğlum annesine sürpriz yapacak

ikisi birbirine yakın burçlar zaten çok normal ama terazi burcunu severim dengeli bi burçtur, bizim bebiişlerde eylül ortasını geçerlerse terazi olcakkkk

nası bildimmmmmmmmmm aynı beennn

evet canım bebişimde ıns terazı olucak. hatta normal olmazsa bebegım kendı dogum gunumde sezeryan yapmayı dusunuyorum 9 ekimde :)

mevlam kimseyi bu acıyla sınamasın... kucaklarını boş bırakmasın...
şeker yüklemesinde aç gittiysen olur canım...bende de halsizlik oldu ama çok sarsmadı...inşallah sonuçlarında temiz çıkar...

Canım ben dalinin bebekler için olan yumusatıcını ve dalinin sıvı deterjanını aldım. cevremdekılere sordugumda dalini önerdiler..

mevlam kimseyi bu acıyla sınamasın... kucaklarını boş bırakmasın...
şeker yüklemesinde aç gittiysen olur canım...bende de halsizlik oldu ama çok sarsmadı...inşallah sonuçlarında temiz çıkar...

amın canımmm

evet canım ac gel dedıler o aclıga bıde o suyu ıcınce tansıyonum felan oynadı galıba inş canımmm

önceki gece bende kocişle sahur yaptım dün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş:98:

benimkide kıyamıyor ama uykusu cok ağır uyandırmam lazım

legen değil de hortumun altına girmek daha mantıklı...halı mı yıkasak ne etsek...

hee yıka halı yıka erkenden gelsn paşann allahh korusun:18::18::18::18:

gecmiş olsun canımmm yaa neyse az kaldı bunuda atlattınmı bişi kalmıyo geriye, işallah değerin iyi çıkar

selam kızlar size bir sorum var malesefki vajinal enfeksiyon sorunu yaşıyorum dün doktorumu aradım elimde bulunan bir krem vardı onu sürmemi söyledi bende dünden beri kullanıyorum ama dün gece 12den beri çok yoğun sarı akıntım var bebeğimde pek hareket etmiyor sööylemeye utanmakla birlikte dün gecede biraz aktiftikacaba ondan olabilir mi korkuyorum bebişe birşey oldu diye

amın canımmm

evet canım ac gel dedıler o aclıga bıde o suyu ıcınce tansıyonum felan oynadı galıba inş canımmm

tansiyon oynamış olabilir canım ...benimde normalde en fazla çıksa 11 7 çıkardı ama şeker yüklemesinin yapıldığı gün 12 8 çıktı..doktorum hem açsın hem heyecan yaptın ondan çıkmıştır takma kafana dedi...sonucu alınca rahatlarsın inşallah...

benimkide kıyamıyor ama uykusu cok ağır uyandırmam lazım

hee yıka halı yıka erkenden gelsn paşann allahh korusun:18::18::18::18:

zaten babamız her gün sabah ne zaman gelecek şu çocuk deyip duruveriyo..kızdım zaten bugün..senin yüüznden çocuk erken doğacak diye..ne bu sabırsızlık...gününde gelsin paşam hatta bir iki gün geriye atabilir...yoksa bayramla doğum birbirine karışabilir...

canım sarı akıntı efeksiyonun kremle atılmış olmasından kaynaklanabilir tatlı bişiler yiiyp sırt üstü uzansan belki oynar senin bebiş

Kızlar size birşey soracağım... sizlerde de tüylerde hızlı büyüme var mı ya? aldılar başlarını gidiyo benim tüyler...çok sinir olmaya başladım...

kız bayramda doğarsa adını bayram koyarızz senin oğlanınn

sero dün dediydim ya bi arkadaş doğum yaptı bebeğin babası eşimle aynı ofiste çalışıyor o günün sabahı dedim ki poyraz paşa gelmiyo mu artık gelsin de bizimkinin önü açılsın gülüştük filan sen kadın akşama doğur hemde 4 hafta önce dedim yuh bana

slm kızlarr nasılsınn bu sıralar midem de bişiler oluyo ama çözemedim yanmadan yanma deil bulantıdan bulantı deil anlamadım gitti
aranızda benim gibi olan varmı:26::26:
bişi daha sorcam kızlar dr sol tarafına yatacaksın dedi ama ben yatamıyorum kendimi hep sağ taraf ve sırt üstü buluyorum sizde ölemisiniz:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…