ayy ne güzellkızlar gecen gece ruyamda bebegımı gordum yuzunu tam olarak hatırlamıyorum ama bebegımı emzırmeye calısıyorum ama bır turlu memeyı tutmuyo sıpa
ikisi birbirine yakın burçlar zaten çok normalama terazi burcunu severim dengeli bi burçtur, bizim bebiişlerde eylül ortasını geçerlerse terazi olcakkkk
nası bildimmmmmmmmmmaynı beennn
canım benımde aynısı oldu 4 haftalıkken gelısımını durdurmus 4 haftada ben tasımısım ALLAH kımseye yasatmasın bebıslerımızıde saglık versın ama kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsunn
sabah seker yuklemesıne gıttım verdıklerı sey lımonata gıbıydı o ıyıdı ama ben son 15 dakıka cok kotu oldum bayılacaktım esımın omzuna yaslandım hemsıreler dedı yaslanma uyursun felan kafam zor tuttum ama sonra cok kotu oldum acıle aldılar uzandım esımde cok korktu bırden benı oyle gorunce aclıktanmıydı bılmıyorum nıye oyle oldum 2de cıkacak sonuclar inş iyi cıkar
arkadaşlar, bebek için aldığınız kıyafetleri hangi deterjanla yıkadınız?
Hacı Şakir'i,n granüllü toz sabunu var, kullanmıştım ama kolay erimiyor. ondan almayı düşünmüyorum ben.
bebekler için aldığınız, memnun kaldığınız deterjan-yumuşatıcı çeşitlerini paylaşır mısınız?
ben de ufak ufak kıyafetlerini yıkamaya başlayayım diyorum. hazırlıklarda gerideyim. :18:
mevlam kimseyi bu acıyla sınamasın... kucaklarını boş bırakmasın...
şeker yüklemesinde aç gittiysen olur canım...bende de halsizlik oldu ama çok sarsmadı...inşallah sonuçlarında temiz çıkar...
önceki gece bende kocişle sahur yaptımdün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş :98:
legen değil de hortumun altına girmek daha mantıklı...halı mı yıkasak ne etsek...
kızlar çok sıcak kocaeli ya boğulacağım klima olmasa ne yapacağız biz yaa offff allahım yardım etsin bizlere
canım benımde aynısı oldu 4 haftalıkken gelısımını durdurmus 4 haftada ben tasımısım ALLAH kımseye yasatmasın bebıslerımızıde saglık versın ama kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsunn
sabah seker yuklemesıne gıttım verdıklerı sey lımonata gıbıydı o ıyıdı ama ben son 15 dakıka cok kotu oldum bayılacaktım esımın omzuna yaslandım hemsıreler dedı yaslanma uyursun felan kafam zor tuttum ama sonra cok kotu oldum acıle aldılar uzandım esımde cok korktu bırden benı oyle gorunce aclıktanmıydı bılmıyorum nıye oyle oldum 2de cıkacak sonuclar inş iyi cıkar
evet canım bebişimde ıns terazı olucak. hatta normal olmazsa bebegım kendı dogum gunumde sezeryan yapmayı dusunuyorum 9 ekimde :)
aaaa sen kocaelidemisin benim annem orda yaşıyorr
amın canımmm
evet canım ac gel dedıler o aclıga bıde o suyu ıcınce tansıyonum felan oynadı galıba inş canımmm
gecmiş olsun canımmm yaa neyse az kaldı bunuda atlattınmı bişi kalmıyo geriye, işallah değerin iyi çıkar
amın canımmm
evet canım ac gel dedıler o aclıga bıde o suyu ıcınce tansıyonum felan oynadı galıba inş canımmm
benimkide kıyamıyor ama uykusu cok ağır uyandırmam lazım
hee yıka halı yıka erkenden gelsn paşann allahh korusun:18::18::18::18:
selam kızlar size bir sorum var malesefki vajinal enfeksiyon sorunu yaşıyorum dün doktorumu aradım elimde bulunan bir krem vardı onu sürmemi söyledi bende dünden beri kullanıyorum ama dün gece 12den beri çok yoğun sarı akıntım var bebeğimde pek hareket etmiyor sööylemeye utanmakla birlikte dün gecede biraz aktiftikacaba ondan olabilir mi korkuyorum bebişe birşey oldu diye
zaten babamız her gün sabah ne zaman gelecek şu çocuk deyip duruveriyo..kızdım zaten bugün..senin yüüznden çocuk erken doğacak diye..ne bu sabırsızlık...gününde gelsin paşam hatta bir iki gün geriye atabilir...yoksa bayramla doğum birbirine karışabilir...
naciş kargonuz geldimi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?