2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Nacisss vajinadaki kaşıntı olayını ne yaptın? hala varsa ve doktora gitmeye uzun bir süre varsa zalain die bi krem var öneririm, 2 günde azaltıyo, günde iki kez sürülmesi yeterli ama tabi bu dediğim sadece kaşıntın varsa, akıntın varsa onu doktoruna sor

hayır cnm yoktu bilmiyorum ama oldu işte doktor agır falanmı kaldırdın dedi ama kaldırmadımda cok korkuttu benide herseyim normal hamilelikle ama bende bilmiyorum

geçmiş olsun canım kuzun sana şaka yapmak istemiş o zaman...şimdi iyisin ya dikkat et yine de kendine...aksi bir hareket yapma...

Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo

saolsun benim hemsireler hemen yatırdılar uyumadan bekledim acilde hatta ikinci ve üçüncü kanı acilde alıp labrotuara gönderdiler

biliyorum teyzecim kızma şaka yaptım anneciğinee yerim ben senin tribini

walla benı yaslandırmadılar bıle sınır olduumm walla hala kendıme gelemdım uyuyum dedım telefon caldı uyuyamadımda neyse bu kadar sıkıntıya sonuclar ıyı cıkar ıns

aynen canım ne azalması hem arttı hem uzama süreleri kısaldı..ayda bir ağda yapan ben 15 güne düşürdük...

aynen oyle oldu canım bas edemıyorum artık cok yorucu oluyor ya

saolsun benim hemsireler hemen yatırdılar uyumadan bekledim acilde hatta ikinci ve üçüncü kanı acilde alıp labrotuara gönderdiler

biliyorum teyzecim kızma şaka yaptım anneciğinee yerim ben senin tribini

ye teyze ye...acıktın herhalde

cok cok gecmiş olsun canım. dikkat et bebişinede kendinede.

zalaini bende kullandım gebeliğin ilk haftalarında..etkili bir krem...

anammm sana nıye oyle yaptılar bana uyuma kalkma yaslanma posteki saydırdılar resmen bende oyleyım kollarımda hıc can yok gıbı neyse sonuclar gelsınde artık gerısı gectı gıttı

çok saol canım bende sağıma yatınca rahat ediyorum kafama takılıyodutekrar tşkr
dedigin gibi yapıyım canım az ve sık deneyim aslında çokta yemiyorum malum sıcaklarsu çok içiyorum
meyve çok yiyorum
çok tşkr canımm en azından rahatladımm kendimi çok kasıyorum bişi olcak die bide yeni taşındım iyi bi dr bulamadımki merak ettiklerimi sorimnettende araştırmadım neyseki içim rahatladı canım saol

Canım akıntım benim hep vardı ama gecen kontrolumde doktoruma sordugumda hamilelikte hormonlardan akıntı cogalabılır dedi. kasıntı ve kızarıklık var ama bugun daha az sanki bol bol su içmeye calısıyorum. kontrolume daha 10 gun var ama artarsa doktoru arayıp sormayı dusunuyorum. kaşımaktan mahvettim zaten...

bana söylediler canım hatta kalkıp dolaşayım deme dediler uyuma da deiler...nedendir bilmiyorum aama bayağı titiz davrandılar...

anammm sana nıye oyle yaptılar bana uyuma kalkma yaslanma posteki saydırdılar resmen bende oyleyım kollarımda hıc can yok gıbı neyse sonuclar gelsınde artık gerısı gectı gıttı

yok ya bana hic bisey demediler gittik dolastik bi guzelde sonra geldik uyudum bende esimin omuzana dayayip kafami kimsede bisey demedi ayy bunuda atlattik ya ama benim sonuclar haftaya cikicakmis

aynen sorma zaten göbek şiş birde ağda işi işin içine girince iyice çekilmez oluyo... bu sabah çoraplarımı giyerken zorlandım ya..göbek bayağı engel oluyo...

her sağlık ocağının tarzı farklı heralde. Bana sadece iki doz dedi neyse gittiğimde sorayım bari belki bana da hamilelikten sonra yapılır.
bunun tarzla ilgisi yok be canım kimi sağlık ocağı eksik iş yapıyo bence ki bizimki öyle ben herşeyi kendim araştırıp onlara gidiyorum, onların çağırdığı falan yok yani. aşağıda ayrıntılı bilgiyi kopyaladım canım

Tetanoz aşısı gebelikte ne zaman ve kaç kere yapılır?
Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.
Eğer daha önce tetanoz aşıları tam olarak yapılmışsa ve son aşılamanın üzerinden 10 yıldan az süre geçmişse gebelik sırasında yapılması gerekmez.
Daha önce aşılamalar tam yapılmamışsa veya son aşının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmişse gebelikte (genellikle 5. ve 6. aylarda) 1 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır. İkinci aşıdan 6 ay sonra bir doz daha aşı anneye yapılır. Bazı uygulamalarda bu aşıdan 1 yıl sonra bir doz daha, ve 1 yıl sonra bir doz daha yapılarak toplam 5 doza tamamlanmaktadır.

Hamilelik sırasında kirli bir metal ile kesilme veya batma gibi tetanoz açısından riskli bir durumla karşı karşıya kalınması durumunda aşı ile beraber tetanoz immunglobulin de yapılabilir.

Hiç aşılanmamış gebelerin en az iki doz Td aşısı almaları sağlanmalıdır.

saol cnm edioruz ama bizim zilli durmuo
Canım geçmiş olsun,Allah bebeğine ve sana sağlıklar ömürler versin..Dikkat etmeye çalış,bizlerde de riskler var çok dikkatli olmamız gerek..

Anladım cnm adam bizide dun aradıgında yarın gelır gelmezsede en gec persembe elınızde olur dedi. nak kargo ıle mı gelmıstı sızınkıde bizimkı nak kargoyla gelcekmiş...

evet canım nak kargo ikitelli şubesi bize yakındı eşim abisi ile gidip aldılarrr

ağda ve epilasyon aleti vazgeçilmezim olacak...doğumdan önce ağdaya para yatırcaz doğumdan sonra bebeklerin bezlerine...

ya ben istanbulda bi ağdacı bulamadım daha doğrusu gitmeye utanıyorum kendim hallediyodum ama şimdi imkansız benim ağdacı izmitteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…