hayır cnm yoktu bilmiyorum ama oldu işte doktor agır falanmı kaldırdın dedi ama kaldırmadımda cok korkuttu benide herseyim normal hamilelikle ama bende bilmiyorum
saolsun benim hemsireler hemen yatırdılar uyumadan bekledim acilde hatta ikinci ve üçüncü kanı acilde alıp labrotuara gönderdiler
biliyorum teyzecim kızma şaka yaptım anneciğineeyerim ben senin tribini
aynen canım ne azalması hem arttı hem uzama süreleri kısaldı..ayda bir ağda yapan ben 15 güne düşürdük...
saolsun benim hemsireler hemen yatırdılar uyumadan bekledim acilde hatta ikinci ve üçüncü kanı acilde alıp labrotuara gönderdiler
biliyorum teyzecim kızma şaka yaptım anneciğineeyerim ben senin tribini
arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
hayır cnm yoktu bilmiyorum ama oldu işte doktor agır falanmı kaldırdın dedi ama kaldırmadımda cok korkuttu benide herseyim normal hamilelikle ama bende bilmiyorum
Nacisss vajinadaki kaşıntı olayını ne yaptın? hala varsa ve doktora gitmeye uzun bir süre varsa zalain die bi krem var öneririm, 2 günde azaltıyo, günde iki kez sürülmesi yeterli ama tabi bu dediğim sadece kaşıntın varsa, akıntın varsa onu doktoruna sor
cok cok gecmiş olsun canım. dikkat et bebişinede kendinede.
Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo
çok saol canım bende sağıma yatınca rahat ediyorum kafama takılıyoduBana doktor demedi ama internette okumuştum yatış pozisyonlarını. Sol tarafa yatmak daha iyi diyorlar. Ammavelakin ben de sağ tarafa yatınca daha rahat ediyordum. Çok uzun süre sağa yattım. Hiç de birşey olmadı. Şimdi bu aralar farkettim ki sola yatınca daha rahatım. Bir bakıyorum gece kendim sola dönmüşüm. Sanırım senin kendini nasıl rahat ettiğin önemli. Çünkü bebek içerde hareket ettikçe sen onun ters tarafına yatmaya başlıyorsun istemsizce. Ne güzel birşey aslında değil mi? Vücut adapte oluyor hemen..
dedigin gibi yapıyım canım az ve sık deneyim aslında çokta yemiyorum malum sıcaklarçok geçmiş olsun canım, bebişte yorulmuş olabilir, oruçlu değilsin biraz tatlı bişiler ye yat uzan bakalım nolcak? akıntı olayıda belki dün geceki şeyler geliodur şimdik, çünkü vajina kendi sistemini öyle güzel kurmuşki yabancı maddeleri hemen kendisi atıyo dışarı akıntı salgılayarak o nedenle belki öle bişidir.:26:
midede olanlar normal canım, reflü olabilir, az ve sık yemeye gayret et bide bazı yiyecekler iyi gelmeyebiliyor onları biliyosan onlarıda yememeye çalış, mesela bana hamur işi hiç iyi gelmiyo bi lokma yiyeyim hemen başlıyo midem yanmaya, farkettiğimden beri yemiyorum çok rahatım.
yatış şekline gelince sol önerirler hep çünkü bebişe giden oksijen ve kanın iyi olması için ancak yatamayanlar için illa da yatın diye bi kural yok, ben doktoruma sordum sağıma yatmayı çok seviyorum ama bebiş durmuyo, solumada hep yatamam ne yapayım diye, o da sen nasıl rahatsan öyle yat, sol sağ farketmez sol herzaman daha iyi ama şuanda önemli değil asıl önemli olan senin rahatlığın, bebiş güvende sen merak etme dedi
gecmis olsun canim yat dinlenn :26:
Nacisss vajinadaki kaşıntı olayını ne yaptın? hala varsa ve doktora gitmeye uzun bir süre varsa zalain die bi krem var öneririm, 2 günde azaltıyo, günde iki kez sürülmesi yeterli ama tabi bu dediğim sadece kaşıntın varsa, akıntın varsa onu doktoruna sor
bana söylediler canım hatta kalkıp dolaşayım deme dediler uyuma da deiler...nedendir bilmiyorum aama bayağı titiz davrandılar...Selam kizlar bende yeni geldim seker yuklemesi testi yapildi ben 1 sise o sudan ictim kac mg bilmiyorum onume siseyi koydu bardagida koydu 2 dk icinde ic dedi bende ictim bogurtlenliydi ilki iyidi ikincide biraz igrendim. Bana otur fln kalkma hic bisey demedi gittik dolastik sonra geldik tekrar kan aldilar bu arada fena uykum geldi bi guzelde uyudum 3 kere kan aldilar neden bilmiyorum kollarimi kaldiramiyorum ama mosmor hala daha ayagi kalktigimda basim donuyo
anammm sana nıye oyle yaptılar bana uyuma kalkma yaslanma posteki saydırdılar resmen bende oyleyım kollarımda hıc can yok gıbı neyse sonuclar gelsınde artık gerısı gectı gıttı
walla benı yaslandırmadılar bıle sınır olduumm walla hala kendıme gelemdım uyuyum dedım telefon caldı uyuyamadımda neyse bu kadar sıkıntıya sonuclar ıyı cıkar ıns
aynen oyle oldu canım bas edemıyorum artık cok yorucu oluyor ya
bunun tarzla ilgisi yok be canım kimi sağlık ocağı eksik iş yapıyo bence ki bizimki öyle ben herşeyi kendim araştırıp onlara gidiyorum, onların çağırdığı falan yok yani. aşağıda ayrıntılı bilgiyi kopyaladım canımher sağlık ocağının tarzı farklı heralde. Bana sadece iki doz dedi neyse gittiğimde sorayım bari belki bana da hamilelikten sonra yapılır.
arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
Canım geçmiş olsun,Allah bebeğine ve sana sağlıklar ömürler versin..Dikkat etmeye çalış,bizlerde de riskler var çok dikkatli olmamız gerek..saol cnm edioruz ama bizim zilli durmuo
Anladım cnm adam bizide dun aradıgında yarın gelır gelmezsede en gec persembe elınızde olur dedi. nak kargo ıle mı gelmıstı sızınkıde bizimkı nak kargoyla gelcekmiş...
ağda ve epilasyon aleti vazgeçilmezim olacak...doğumdan önce ağdaya para yatırcaz doğumdan sonra bebeklerin bezlerine...
Ay çok geçmiş olsun valla..Durup dururken mi geldi suyun yoksa böyle fazla hareket filan ettin mi merak ettim. En korktuğum şey şu anda valla erken doğum. Ucuz atlatmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?