2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana söylediler canım hatta kalkıp dolaşayım deme dediler uyuma da deiler...nedendir bilmiyorum aama bayağı titiz davrandılar...

niye oyle diyolar acaba bayiliriz fln diyemi ama ben 1 saat dolastim fln hic bisey olmadi o sonuncusunda artik iflas ettim basim fln dondu hala daha donuyo

ay ben utanırım beee

aynen sorma zaten göbek şiş birde ağda işi işin içine girince iyice çekilmez oluyo... bu sabah çoraplarımı giyerken zorlandım ya..göbek bayağı engel oluyo...

benim niye gobus kucuk ya :26: dr fln normal olmasi gerektigi gibi diyo ama ben sizlerin gobusleri gorunce benimki minnak kaliyo ve ben herseyimi yapiyorum yani gobek engel olmuyo

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Gece sürekli uyanıyorum. Bir türlü soluma yatamıyorum. Sola yatarken sırtama yastık koyuyorum.Sırt üstü dönmemek için ama bi uyanıyorum sağıma dönmüşüm.

Kızlar sızce daha kaç kilo alırız
bence 6-7 kilo alırız son aylarda fazla alınıyormuş 6 ayı bitirdik şükür ben 4 kilo aldım bundan sonra da 6-7 kilo alırım gibi geliyor herkes öyle diyor bilmiyorum artık
bilemedimki canım oda olabilir dediğin gibi ama korkuttu beni minik kızım umarım iyidir
canım sarı akıntı efeksiyonun kremle atılmış olmasından kaynaklanabilir tatlı bişiler yiiyp sırt üstü uzansan belki oynar senin bebiş
belki enfeksiyon atılıyordur inşallah da öyledir orucum da birşey de yiyemem akşama kadar akşam ilk iş çikolata yiyp hareketlerini kontrol etmek olacak
Kızlar size birşey soracağım... sizlerde de tüylerde hızlı büyüme var mı ya? aldılar başlarını gidiyo benim tüyler...çok sinir olmaya başladım...
malesef o problem bende de var canım önce ayda bir anca uzamaya başlardı şimdi 2 hafta dayanmıyor

canım bende de aynı sorun var bugünlerde travazol krem önerdi doktorum onu kullanıyorum baya rahatlattı

bende üşüttümmü acaba diorum çünkü dayanamayıp dolaptan soguk su içiyorum:26: yanması için dr ilaç verdi ama işe yaramadı inşş çok uzun sürmez en iyisini yapıyosun canım sormakta sormdan öğrenilemz dimi ama o sana atrsa fırça sende ona atarsın canımm cevaplamak zorundalar
geçmiş olsun canımm inş sonuçların iyi çıkar

niye oyle diyolar acaba bayiliriz fln diyemi ama ben 1 saat dolastim fln hic bisey olmadi o sonuncusunda artik iflas ettim basim fln dondu hala daha donuyo

neden öyle diyolar bilmiyorum canım ama şekerin sonucunu etkiler diye mi öyle diyolar düşündüm cumartesi günü bende...:44::44:

ay evet kuzu benim iyi çıktı allahtan seninde iyi çıkar inşallahh

ye teyze ye...acıktın herhalde

evet yemeğimi yedim ama datlu yemedim datlu bi oğlana ihtiyacım varr

inşallahhh iyi çıkar canımcımm

Kizlar bende ayni sorundan muzdaribim hatta bu haftasonu yaptrmayi dusunuyodum ama dun baska bi baslikta okudum. Hamileyken agda yaptirmak tehlikeli yazmislar. Bikac kisinin dr u agda yaptirma jilet yaptir demis.
Agda kil koklerini actgndan enfeksiyon riski olur demis. Hatta son donemlerde erken doguma neden olabilir demisler.
Sizde boyle biseyler duydunuz mu okudunuz mu??

kızlar ya benım oglusum ıkı gundur cok hareketsız normalde baya hareketlıdır hıc durmaz ıkı gunudr bı durgunluk var aksam babamız gelınce konustu bıraz hareketlendı sonra yıne aynı :44:

usuttun mu yoksa selenimm sen :26::26:

benim niye gobus kucuk ya :26: dr fln normal olmasi gerektigi gibi diyo ama ben sizlerin gobusleri gorunce benimki minnak kaliyo ve ben herseyimi yapiyorum yani gobek engel olmuyo

canım kişiden kişiye değişir ki senin karnının içi geniştir kuzun içe doğru gitmiştir...annemin karnından hiç kimse anlamazmış hamile olduğunu...ama maşallah kız kardeşim tosun gibi doğmuştu...

looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat

canım cok geçmiş olsun ya hepimizin korkulu rüyası ne yazıkkı.Ucuz atlatmışsun cok şükür ya aniden mı oldu bı işaret falan verdi mi soruyorum kusura bakma bu son 3 gündür ben de kendimi kötü hissediyorum fikir sahibi olmak istedim yardımcı olabilirsin belki tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım dolaptan sakın soğuk su içme ben bir gün onun acısını çektim midemi üşüttüm ve akşama kadar ne yediysem midem de durmadı...valla anlayışlı bir daktırım var ne soru sorarsam anlatıyo çok sbaırlı valla..

ayyy çok geçmiş olsun canımm çok şükür bişey olmamış ikinize de

looricim benimki de seninki kadar görenler 4-5 aylık galiba diyor 6 ay bitti dediğimde şakamı yapıyorsun diyorlar ama ben çok rahatım her işimi hareketimi rahatça yapıyorum zorlanmıyorum yatarken filan çok rahat

aynen bende oyleyim canim evet o yonu var ki herseyimi yapabiliyorum egilip ayakkabilarimi baglayabiliyorum hic sorun olmuyo ama napalim bizim gobuslerde minnak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…