günaydın canım....hoşgeldin....
naparsınız bakalım çok sessiz gördüm bugün buraları...
daha sabah ya canım kızların afyonu patlamamışgünaydın canım....hoşgeldin....
serapcım günayddınnnn, dün kocamın canına okudummona kıyamayıp balkonu bile yemek hazırlamaya çalışırken kendim yıkadım
günaydın canım....hoşgeldin....
canım keşke ama bizim banyo mutfak satış mağazası o yüzden öyle bi teklifle gidemiyoruzonun yerine cumartesi çalıştıklarımızın yerine sırayla hafta içi bi gün izinli oluyoruz. o da iyi oluyo
günaydın dünürcüm ne var ne yok napıyo Damadım
günaydın chemist_m Bursa da aynı durumda gece bile sıcaktı ki şimdi serinliği nerden bulalım
günaydın canımmm sana da hayırlı cumalarrrrr
serapcım günayddınnnn, dün kocamın canına okudummona kıyamayıp balkonu bile yemek hazırlamaya çalışırken kendim yıkadım
kızlar oğluşumun ismini beğenmediniz mi
annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya
eşim sürekli uyarıyo beni hala kendinin farkında değilsin çok hızlı hareket ediyosun diyeyapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburenbiz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah
evet canım yaa hala kendimizi eskisi gibi zannediyoruz ama sonra çıkıyo acısı iştebenim sakarlığım onu çok korkutuyomuş
canım insan mecbur oldugunu bilince şartlara kendini hazırlıyo o yüzden ben bile alıştım cumartesi çalışma işine ki ben 5 yıl cumartesi çalışmayan kurumsal bi fabrikadaydım.annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya
neden beğenmeyelimm aşk olsunnnkızlar oğluşumun ismini beğenmediniz mi
eymen isminin anlamı ne canım?
daha sabah ya canım kızların afyonu patlamamış
sana da canımmm
son ana bırakma kıss aceleye gelmesin çocuğun ismi
sağol kuzummm teşekkür ederizay kıyamam sana, beğenmemek olurmu hiç, muhammed eymen çok güzel bi isim, ismiyle yaşasın inşallah annesi, bitek muhammed biraz ağır gelmezmi acaba bebişe die düşünmedim değil ama senin gönlün daha iyi bilir onu
yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburenbiz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah
olsun canım daha vakit var ama son aya bırakma senbizim bi arkadaşın bebişi birazcık erken gelince bebiş isimsiz kaldı hep soyadıyla isen bebek diye çağırdılar, sora bi ismi oldu tabi bebişin
bak bak çünkü gerçekten çok zor iş bu isim mevzusu insan çok arada kalıyo karar veremiyo o nedenle içine sinen olsun yavaş yavaş gir isim arayışına:129:di mi kıss doğru diosun ben hafiften bakiim gene arada..:26:
serocan günaydın datlummm napıyosunn
günaydın dünürüm ne olsun yanıyorum damadın perişan etti beni gece inleye minleye zor uyuduk paşamızın keyfi yerinde güzel gelinim napıyor
günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....
kuzu bu arada iremin selamı var herkese...
hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyoserocan günaydın datlummm napıyosunn
günaydın dünürüm ne olsun yanıyorum damadın perişan etti beni gece inleye minleye zor uyuduk paşamızın keyfi yerinde güzel gelinim napıyor
yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar süreceko nasıl can okuma kız sanki kocan senin canına okumuş...
cennetin sağ kapısı, en hayırlı, sağ taraftaki demek canım bi de sahabe ismieşim sürekli uyarıyo beni hala kendinin farkında değilsin çok hızlı hareket ediyosun diyebenim sakarlığım onu çok korkutuyomuş
canım insan mecbur oldugunu bilince şartlara kendini hazırlıyo o yüzden ben bile alıştım cumartesi çalışma işine ki ben 5 yıl cumartesi çalışmayan kurumsal bi fabrikadaydım.
neden beğenmeyelimm aşk olsunnn
eymen isminin anlamı ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?