çok güzel canım iyi yapmışsınız Allah adıyla yaşatsın
bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...
tinecim o dün geceden beri bende de var neden oluyo diye merak ediyorum ben de
bi de sol bacağım uyuşuyo akşamdan beri onu da çözemedim
bir söyledin bin işittin ama tam dertli olduğum mevzuyu yazmışsın
ohhh totona uygun bi yer bulamadın mı yataktaya biz napak kısss sandalye üstünde
bence içinde kalmasın canım çünkü hep iki gönüllü kalıyo insan keşke dememek için iyi düşüneymen hep içimde keldı göbek adını mı eymen yapsam acaba
burda bir ayım kaldı sonra bende yayıcam totomu yatağa ohhhbuldum kuzum buldum...üzülmeyin nolur ya....sizde izne ayrılınca keyif yaparsınız...sandalye de oturmayı demeyin bana...banada okulda çok zor geliyordu...
aynen öylee canım esinti de yok. iş yeri klimalı aslında evden daha serin ama ben yine de şu günlerde sıcak mıcak evimde uzanıp dinlenmek isterdimayy bursanın sıcağıda bi fenadır ki bayıltıcı kızçe haklı yani mayışmıştır
sanırım tekmeleri ağrı yapıyo. hele birden ayağa kalkarsam bağırasım geliyogecmıs olsunarada tekmeler de gelıyor aglasam mı gulsem mı bılemıyorum ıns fazla surmez hemen gecer agrımız
evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.
çok güzel canım iyi yapmışsınız Allah adıyla yaşatsın
burda bir ayım kaldı sonra bende yayıcam totomu yatağa ohhh
aynen öylee canım esinti de yok. iş yeri klimalı aslında evden daha serin ama ben yine de şu günlerde sıcak mıcak evimde uzanıp dinlenmek isterdim
sanırım tekmeleri ağrı yapıyo. hele birden ayağa kalkarsam bağırasım geliyo
dün gece eşime dogum sancısı kasıklarda oluyosa tahmin bile etmek istemiyorum diyorum
yaycam valla kısssbenim gibi kendine de bir köşk yap...tam olsun...yay totoyu kız yay valla rahat oluyo...
şimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimlerieymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı
hıhh iyi yerleştir totonu yumurtaların soğumasınnn
a.s canım konuşursan sende selam söyle başlamış mı alışverise annesinin koynunda ohh negüzell
bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...
ne güzellldarısı benim oğluşumun başına
cinsiyet neydi makarnacığım öneride bulunabiliriz
benim oğlumda yahya kaan olacakkk
adıyla yaşasın canım çok güzelbenim oğlumda yahya kaan olacakkk
aynen öylee canım esinti de yok. iş yeri klimalı aslında evden daha serin ama ben yine de şu günlerde sıcak mıcak evimde uzanıp dinlenmek isterdim
sanırım tekmeleri ağrı yapıyo. hele birden ayağa kalkarsam bağırasım geliyo
dün gece eşime dogum sancısı kasıklarda oluyosa tahmin bile etmek istemiyorum diyorum
ben ayakta fazla durunca öyle oluyo canım... birde bu benim uşak yer mi değiştiriyo dönüyo mu anlamıyorum içerdi bişiler oluyo o an nefesim kesiliyo...midemin üstüne kadar vuruyo anlamadım gitti...benim sıpa yerinde duramıyo inşallah pırtladıktan sonra sessiz olur...eşim bana sebep biraz geç geliiyo..dün gece eve geldiğinde saat 1 di..yedirdim yatırdım zavellım o da uyuyamadı 2 kere bana sebep uykudan uyandı..birde davulcunun sesine uyandı...uykusuz uykusuz kalktı işe gitti..
doğumdan korkuyorum ama inan çok da umrumda değil kimler kimler doğuruyo adige sen mi yapamıcaksın diyorum, sonrasında minicik bi kuzu vericekler kucağına diyorum endişe falan kalmıyo( onu ben bıle dusunemıyorum suan agrılar boyleyse
ama allahın ıznıyle atlatacaz dogumuda
damadımın adı da pek güzelmişbenim oğlumda yahya kaan olacakkk
irkekine bi kaç önerim olsun o zamnirkek yavruşumm..kerem ismini beğeniyorum mesela ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?