2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızçelerrr bugünün cuma olmasına nası seviniyorum anlatamam, yarın uyucam uykuyu hesaplıyorum şimdiden

günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar

günaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr

zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm

Günaydin kizlar ben daha yataktan kalkamadim aslinda öyle bir uykum varki ama hamile kaldim kalali maalesef bi uyaninca birdaha uyumak ne mümkün.su wc yüzünden hep erken kalkiyorum ahh ahh ne cektik beeeee :)

Günaydin kizlar ben daha yataktan kalkamadim aslinda öyle bir uykum varki ama hamile kaldim kalali maalesef bi uyaninca birdaha uyumak ne mümkün.su wc yüzünden hep erken kalkiyorum ahh ahh ne cektik beeeee :)
çok çektik beee daha da çekicez bu neki bebikler bi gelsinler ooo sen o zamn gör şamatayı

günaydın canımm :80:
ben yarın da çalışıyorum malesef o hayali yarın kurup pazar uygulicam

ah işte şu cumartesi çalışmalarını bi kaldırsalar ne güzel olur insana anca yetiyo haftasonu, cumartesi çalışırken ne zorlanırdım seni okadar iyi anlıyorum ki, pazar günü dinlencenmi, kendinemi ayırcan, evemi ayırcan, gezcenmi bilemiyosun, o yüzden hep erken kalkar günü yaşamaya çalışırdım

evet canım aynen neyle ilgileneceğimi şaşırıyorum kendime vakit ayırmak bi yana işlerimi zor yetiştiriyorum hele de bu halde çok daha zor oluyo işim olduğu için sabah ta erkenden kalkarım hiç uyuyamam o yüzden çok ta uyuma hayalleri kuramıyorum ama bu hafta kendimi çok yormicam geçen hafta yaptım o hatayı hala belim acıyo

günaydın kıslar, nbr siniz..benm yavruma daha ad düşünmedik var bir iki aday ama hiç net diil..neyse şu işleri hallediim de son 2 ay yavruşuma isim düşüncem kısmetse

yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburen biz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah

günaydın kıslar, nbr siniz..benm yavruma daha ad düşünmedik var bir iki aday ama hiç net diil..neyse şu işleri hallediim de son 2 ay yavruşuma isim düşüncem kısmetse
olsun canım daha vakit var ama son aya bırakma sen bizim bi arkadaşın bebişi birazcık erken gelince bebiş isimsiz kaldı hep soyadıyla isen bebek diye çağırdılar, sora bi ismi oldu tabi bebişin

canım keşke ama bizim banyo mutfak satış mağazası o yüzden öyle bi teklifle gidemiyoruz onun yerine cumartesi çalıştıklarımızın yerine sırayla hafta içi bi gün izinli oluyoruz. o da iyi oluyo

günaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr

zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm
günaydın dünürcüm ne var ne yok napıyo Damadım

günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar
günaydın chemist_m Bursa da aynı durumda gece bile sıcaktı ki şimdi serinliği nerden bulalım

günaydın güzel hamişler tatlı bebişler herkese hayırlı cumalar
günaydın canımmm sana da hayırlı cumalarrrrr

Günaydın kızlarrrrrr ve bu kızların minnak bebikleri....

serapcım günayddınnnn, dün kocamın canına okudumm ona kıyamayıp balkonu bile yemek hazırlamaya çalışırken kendim yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…