merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena
aminn canım cümlemizinkiniuyku sersemliğiyle görmemiştim kuzu...ama geçmişe baktım...mevlam ismiyle yaşatsın...bizde en son karar dedelerimizin ismini vercez oğluşumuza...öyle karar kıldık...
kızlar oğluşumun ismini beğenmediniz mi
ohh valla hatunun derdine bakbulabildin mi cnm baariii irem kimdi kıss?:26:
günaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr
zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm
günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar
kızlar bebişlere isim konuşulmuş ben oğluşuma Muhammed Eymen ismini koyacağım inşallah:87::87::87:
tinecim o dün geceden beri bende de var neden oluyo diye merak ediyorum ben deslm kızlar nasılsınız ben bugun cok kotuyum( kalktıgım andan ıhtıbaren sag kasıgım da cok sıddetlı bı agrı var bazen dayanılmaz oluyor haraket edemeyecek gıbı oluyorum
di mi kıss doğru diosun ben hafiften bakiim gene arada..:26:
olabilirsin canım tabi kicnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm
günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....
kuzu bu arada iremin selamı var herkese...
sağol kuzummm teşekkür ederizMuhmammed ismini çok seviyorum ama tek kullanırsam ağır olacağını düşündüm zaten sadece ezanla kulağına okunacak kimliğine yazdırmayı düşünmüyorum ço uzun oluyo dir her evde bir Muhammed olması evin bereketidir gülümm:81:
hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyo
tepikleri çok kuvvetli değil dün geceden beri. ama iyidir diye düşünüyorum canlanır birazdan sıcak onu da çarptı heralde
yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar sürecekbalkonu temiz görünce zılgıtı yedim zaten niye haber vermiyosun diye bi de dün akşam karı koca karar verdik yürücez diye çıktık sokağın sonuna gelince ayaklarım taşımaz oldu beni, meğer benimki dönelim dememi bekliyomuş, dimdik yürüyen adamın omuzları çöktü eve zor attı kendini sen dönelim diyene kadar ben kendimi yürümeye şartlamıştım diyo
cnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm
ohhh totona uygun bi yer bulamadın mı yataktagünaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....
kuzu bu arada iremin selamı var herkese...
aminn canım cümlemizinkinine olacak peki ismi:26:
yaaa bu kişiden kişiye göre değişir boşver sen böyle diyenleri, belki hiç sıkıntı yaşamıcaz ohhh ne güzelmiş dicezzzama tabiki hamur işi, şerbetli tatlılar, kızartma, beyaz ekmek, şeker ve tuz gibi gıdalara biraz dikkat etmek gerek, canımız çok isterse bi lokma yenebilir nefsimizi köreltmek için çünkü bunların bebişe bi yararı yok, anneye yağ olarak geri dönorrrrrr
şimdi ben senin niye üzüldüğünü anlamadım be canım:44: birincisi neden 3 doz hamişlikte, benim bildiğim 2 doz 1 er ay arayla yapılıyo ve hamişliğin son ayında kesinlikle aşı yapılmıyo, 3. doz 6 ay sonra yapılıyo, senin 3. dozu nası yetiştirdiler onu anlayamadım, ikincisi şeker yüklemesiyle mecburen kan alıyolar, yani önce bi kan alınıyo, sora şekerli suyu içiyon 50mg en başta ama bazı doktorlar farklı dozdada uygulayabiliyor önemli olan taramanın yapılması bu kısmına takılmayalımmmm ( tadı kötü değil korkma, bi dikişte içtim ben ), 1 saat bekliyon sora yine kan alınıyo ve işlem tamam sora sen tıpış tıpış ya eve ya işe
ne güzelllbizim bi tane pıtırık muhammed eymenimiz var 15 temmuzda 1 yaşına girecek çok güzel isim allah adıyla yaşatsın
sağol canımmmsizlere de günaydın hanımlar. ankarda yanıyor valla.kilomalarımız çalışmıyor malesefmasaüstü vantilatörü aldım onunla biraz serinlemeye çalışıyom
oğlun adıyla yaşasın inşallah.biz de mustafa alp koyacağız.daha cinsiyetini öğrenmeden mustafa yiğit diye seviyordum babası yiğiti beğenmedi. yiğit yerine eymen olsun dedim ona da olmasın alp olsun dedi iyi dedim bir daha tamam hadi senin dediğin olsun amam ikinciye oğlumuz olursa eymen koyacağız inşallah
hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyo
tepikleri çok kuvvetli değil dün geceden beri. ama iyidir diye düşünüyorum canlanır birazdan sıcak onu da çarptı heralde
yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar sürecekbalkonu temiz görünce zılgıtı yedim zaten niye haber vermiyosun diye bi de dün akşam karı koca karar verdik yürücez diye çıktık sokağın sonuna gelince ayaklarım taşımaz oldu beni, meğer benimki dönelim dememi bekliyomuş, dimdik yürüyen adamın omuzları çöktü eve zor attı kendini sen dönelim diyene kadar ben kendimi yürümeye şartlamıştım diyo
olur da kuzum çok uzun oluyo die yazdırmak istemiyom ama hep Muhammed Eymen olarak çağırıcamşimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimlerieymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı
sağol canımmmmustafa alp te çok güzel bi isim adıyla yaşasın artık ikinciye kısmet
hepimizde var kuzum o...şmdiye kadar kimseden yardım istemediğimiz için şimdide kendi başımıza yetebileceğimizi düşünüyoruz ama yanlış yapıyoruz...bende dün bir sele ütü yaptım ama yaptıktan sonnra benim göbüküm oldu taş gibi...yürüyüşü ben kaldırdım şimdicik canım eşimden çok ben fena oluyorum yemekten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?