2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ohh valla hatunun derdine bakbulabildin mi cnm baariiiirem kimdi kıss?:26:

buldum kuzu buldum 5 tane yastıktan kendime köşk yaptım..en kabarığını da totomun altına koydum

irem de kasım annelerinden bir arkadaş canım gün farkıyla ekim annesi olmayı kaçırdı...hamilelik çalışmalalrında hep beraberdik..

günaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr

zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm

günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar

sizlere de günaydın hanımlar. ankarda yanıyor valla.kilomalarımız çalışmıyor malesef masaüstü vantilatörü aldım onunla biraz serinlemeye çalışıyom

kızlar bebişlere isim konuşulmuş ben oğluşuma Muhammed Eymen ismini koyacağım inşallah:87::87::87:

oğlun adıyla yaşasın inşallah.biz de mustafa alp koyacağız.daha cinsiyetini öğrenmeden mustafa yiğit diye seviyordum babası yiğiti beğenmedi. yiğit yerine eymen olsun dedim ona da olmasın alp olsun dedi iyi dedim bir daha tamam hadi senin dediğin olsun amam ikinciye oğlumuz olursa eymen koyacağız inşallah

slm kızlar nasılsınız ben bugun cok kotuyum ( kalktıgım andan ıhtıbaren sag kasıgım da cok sıddetlı bı agrı var bazen dayanılmaz oluyor haraket edemeyecek gıbı oluyorum
tinecim o dün geceden beri bende de var neden oluyo diye merak ediyorum ben de
bi de sol bacağım uyuşuyo akşamdan beri onu da çözemedim
bir söyledin bin işittin ama tam dertli olduğum mevzuyu yazmışsın

cnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm
olabilirsin canım tabi ki
Muhammed ismini çok seviyorum vazgeçmek istemiyorum zaten sadece kulağına okunacak

günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....

kuzu bu arada iremin selamı var herkese...

hıhh iyi yerleştir totonu yumurtaların soğumasınnn

a.s canım konuşursan sende selam söyle başlamış mı alışverise annesinin koynunda ohh negüzell

şimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimleri eymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı

hepimizde var kuzum o...şmdiye kadar kimseden yardım istemediğimiz için şimdide kendi başımıza yetebileceğimizi düşünüyoruz ama yanlış yapıyoruz...bende dün bir sele ütü yaptım ama yaptıktan sonnra benim göbüküm oldu taş gibi...yürüyüşü ben kaldırdım şimdicik canım eşimden çok ben fena oluyorum yemekten sonra...

cnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm

günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....

kuzu bu arada iremin selamı var herkese...
ohhh totona uygun bi yer bulamadın mı yatakta ya biz napak kısss sandalye üstünde

aminn canım cümlemizinkini ne olacak peki ismi:26:

bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...

canım cok saol ayrıntılı anlatmıısn 5 doz benı 10 sene koruyacak 2.cocugu da dusundugum ıcın 2.hamılelıgımde vurulmayacak hemsıre oyle dedı

sağol canımmm mustafa alp te çok güzel bi isim adıyla yaşasın artık ikinciye kısmet

ayy bursanın sıcağıda bi fenadır ki bayıltıcı kızçe haklı yani mayışmıştır

olur da kuzum çok uzun oluyo die yazdırmak istemiyom ama hep Muhammed Eymen olarak çağırıcam

evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…