2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yesinler kuzularını bu takım da güzelmiş ama ben daha sade bakıyorum.O ikisi arasında kaldım.

ben çıktım kızlar oturmaktan belim ağrıdı bugünü de böyle devirdik...herkes kendine ve göbüşündekilere iyi baksın...

kız sus iyice korkmaya başlayacağım..:18:
o bu degılde konu bı sekılde kılolara gıdıyorya ona cok sasırıyorum

29 üç yaklaşıkkk
oda bısey sayılmaz canımm daha gencız 35e cok var yolun yarısında bıle deılız

amınn canımm inş
offf oturmaktan totom ağrıdı yaaa
daha eve gidip kocişime karnıyarık pilav cacık yapçam:99::97:
en sevdıgım yemek menusudur elıne saglık canım esınede afıyet olsun

canım 2. si daha guzel ve şık bence benım aldıgım odayada benzıyor ne kadar fiyatı bız aldık ama daha gelmedııııııııı adamcagız depomda yer yok pek tutamam alın dedı ama daha balkonumuzu kapatmaya adam gelmedıkıııı hergun ekıyo bızıı odayı boşaltmamz lazımkı kızımn cicileri gelecekk şaka maka ben telaş ediyorum bu haftadan sonra 12 hafta kalııyoo 10 haftadan sonrda gerı sayım bşlar son 9 hafta son 8 hafta derkennn zaman geıccek sankı daha perdesı var halsısı avızesı kıyafetler yıkanıp utulenecek dolap içlerine örtuler dıkılecek bızımkı yatak örtusunu hedıye vermedı çok ındırım yapmış gıbı

sağol tatlım gel beraber olsunn

Evet çok haklısın canım,ben de bu nedenle acele etmeye başladım:18: Bi de en kötüsü yaz aylarındayız hava sıcak gezsek gezemiyoruz,daha da ağırlaşıcaz Allah yardımcımız olsun..
Bu arada bir iki doğumdan sonraki hallerimiz teyzeler süper oynuyor @ Mehmet ali arslan YAYINLARI - YouTube
Çok güldümmm kardeşim yollamış bana

Yesinler kuzularını bu takım da güzelmiş ama ben daha sade bakıyorum.O ikisi arasında kaldım.
kuzuyu beğeniyorum ama ben de sade alıcam sanırım canım, Allah kısmet eder ikincisi de gelirse tekrar kullanabileceğimiz bişey olsun istiyorum. zaten yatak odam da siyah beyaz çok renkli bişey abes durucak biziim odada, kuzumu en az 1 yıl ayrı yatırmıcam çünkü

adile sen ok yaşa resme çok guldum haaaaaaaaaaaahaa hiç güleceğim yokmuş
sormaa ben her baktığımda basıyorum kahkahayı

ay evttttttttt sallarız artık etleri lömbür lömbürr.1:.1:
bizi gören göbek at demez heralde bizde göbekten bol ne var atıveririz
bi arkadaşım doğuma bi hafta kala bi oynamış bi oynamış bi de kaydetmiş o görüntülerini hala aklıma gelince gülerim, kamyoncu gibi göbek üstünde de kocasının koca yeleği
oğlu şimdi 3 yaşında ve kapı gıcırtısına oynuyo, anası kılıklı oldu tam

aaa yokkkkkk biz eski formumuza kavuşcazzzzz hemennnn inş. tabi kız bazen evde eşimin t şörtlerini giyiyom bende rahat oluyo diye ama aynada kendımı görunce kafamı cevırıyom o t şörtlerlede epey daha genış duruyom çunku bizde atılacak göbek kalmayacakkkkkkkkkkk :92::92:.92:

ay evttttttttt sallarız artık etleri lömbür lömbürr.1:.1:

aynen canım o kilolar gidecek arkadaş
benim eşim zayıf bi adam hele benim hiç kilolu olma gibi bi lüksüm yok maalesef tshirtleri falan da bana olmuyo offffff

aynen canım o kilolar gidecek arkadaş
benim eşim zayıf bi adam hele benim hiç kilolu olma gibi bi lüksüm yok maalesef tshirtleri falan da bana olmuyo offffff

iyiki olmuyo yakışmıyo zaten onların t sörtlerı bize benım eşimde bakımlı kadın sever ee kıloyla kıyafet bulmak zor yakışmazda her şey oyuzden benımde kılolu olma gibi bir luksum yok

iyiki olmuyo yakışmıyo zaten onların t sörtlerı bize benım eşimde bakımlı kadın sever ee kıloyla kıyafet bulmak zor yakışmazda her şey oyuzden benımde kılolu olma gibi bir luksum yok

olsunnnn o koca göbeklerin içinde dünya tatlıları varr hiç bi yerden alamayacağımız lezzette bak yine aşka geldim kızımı özledim eşime ben kızımı özledim diyorum haydaaa o da nerden çıktı diyo bu babalara ne zaman duygu yüklenicek

kızLar sekerLerınızı kontroL ettırdınız mı??
ben dun haLLettim ne igrenc bırseydi o 100grlık işkence saat bası 4 kez kan ver fLn
ama sonuc cok ıı cıktı cok sukur
hattaaa bayaa dusuk degerLer cıktı doktorum sız gercekten gLikoz aldınz mı dedı
vee
877grLık 33cmLık ogLusum eLLerınızden oper
pzrtesi de 2. doz tetenozu vuruLacagm vuruLan var mı ıLkı kadar acıtıor mu??

slm kızlar nasılsınız bakalım ne var bugunku ıftar menulerındegercı oruc tutmuyoruz ama yınede hazırlıyoruz kocalarımıza

anladım..sanırım sayfada tanımadıgınız kısılere yazmıyorsunuz ben yazalı nerdeyse bi 10 sayfa olmus ama cevap gelmemıs((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…