Yesinler kuzularınıaaaaaaaaaaaa kocasını da attı hemen çöpeeee
canım süper şeyler var burda hatta benim beğendiğim mobilyanın aynısı da var. bak sen beni dinle iki takımı da al
ben de bu kuzulu şeylere bayılıyorummm
Eki Görüntüle 753970
offf oturmaktan totom ağrıdı yaaa
daha eve gidip kocişime karnıyarık pilav cacık yapçam:99::97:
atarlarsa yazıları göster kanıt olarakbak ben bi de buna sesli sesli güldüm az önce
Eki Görüntüle 753947
sen napsan da adın kaynana olcak nasıl istiosan öyle davranoğlan analarının kaderi bu
o bu degılde konu bı sekılde kılolara gıdıyorya ona cok sasırıyorumkız sus iyice korkmaya başlayacağım..:18:
oda bısey sayılmaz canımm daha gencız 35e cok var yolun yarısında bıle deılız29 üç yaklaşıkkk
amınn canımm inşBir şekilde karar vericez,akşam eşim autocad de ölçüleriyle odaya yerleştirsin bakalım kararımızı şekillendiri,şato daha büyük çünkü..:26: Allah hepimizin yardımcısı olsun,şu odalar kurulsa eşyalar yerleşse de tek derdimiz bebişlerimizin gelmesi olsa artık..
en sevdıgım yemek menusudur elıne saglık canım esınede afıyet olsunofff oturmaktan totom ağrıdı yaaa
daha eve gidip kocişime karnıyarık pilav cacık yapçam:99::97:
sağol tatlım gel beraber olsunno bu degılde konu bı sekılde kılolara gıdıyorya ona cok sasırıyorum
oda bısey sayılmaz canımm daha gencız 35e cok var yolun yarısında bıle deılız
amınn canımm inş
en sevdıgım yemek menusudur elıne saglık canım esınede afıyet olsun
Evet çok haklısın canım,ben de bu nedenle acele etmeye başladım:18: Bi de en kötüsü yaz aylarındayız hava sıcak gezsek gezemiyoruz,daha da ağırlaşıcaz Allah yardımcımız olsun..canım 2. si daha guzel ve şık bence benım aldıgım odayada benzıyor ne kadar fiyatı bız aldık ama daha gelmedııııııııı adamcagız depomda yer yok pek tutamam alın dedı ama daha balkonumuzu kapatmaya adam gelmedıkıııı hergun ekıyo bızıı odayı boşaltmamz lazımkı kızımn cicileri gelecekk şaka maka ben telaş ediyorum bu haftadan sonra 12 hafta kalııyoo 10 haftadan sonrda gerı sayım bşlar son 9 hafta son 8 hafta derkennn zaman geıccek sankı daha perdesı var halsısı avızesı kıyafetler yıkanıp utulenecek dolap içlerine örtuler dıkılecek bızımkı yatak örtusunu hedıye vermedı çok ındırım yapmış gıbı
sağol tatlım gel beraber olsunn
kuzuyu beğeniyorum ama ben de sade alıcam sanırım canım, Allah kısmet eder ikincisi de gelirse tekrar kullanabileceğimiz bişey olsun istiyorum. zaten yatak odam da siyah beyaz çok renkli bişey abes durucak biziim odada, kuzumu en az 1 yıl ayrı yatırmıcam çünküYesinler kuzularınıbu takım da güzelmiş ama ben daha sade bakıyorum.O ikisi arasında kaldım.
sormaa ben her baktığımda basıyorum kahkahayıadile sen ok yaşa resme çok guldum haaaaaaaaaaaahaa hiç güleceğim yokmuş
Evet çok haklısın canım,ben de bu nedenle acele etmeye başladım:18: Bi de en kötüsü yaz aylarındayız hava sıcak gezsek gezemiyoruz,daha da ağırlaşıcaz Allah yardımcımız olsun..
Bu arada bir iki doğumdan sonraki hallerimiz teyzeler süper oynuyor @ Mehmet ali arslan YAYINLARI - YouTube
Çok güldümmm kardeşim yollamış bana
bizi gören göbek at demez heraldeay evttttttttt sallarız artık etleri lömbür lömbürr.1:.1:
bizi gören göbek at demez heraldebizde göbekten bol ne var atıveririz
bi arkadaşım doğuma bi hafta kala bi oynamış bi oynamış bi de kaydetmiş o görüntülerini hala aklıma gelince gülerim, kamyoncu gibi göbek üstünde de kocasının koca yeleği
oğlu şimdi 3 yaşında ve kapı gıcırtısına oynuyo, anası kılıklı oldu tam
ay evttttttttt sallarız artık etleri lömbür lömbürr.1:.1:
aaa yokkkkkkbiz eski formumuza kavuşcazzzzz hemennnn inş. tabi kız bazen evde eşimin t şörtlerini giyiyom bende rahat oluyo diye ama aynada kendımı görunce kafamı cevırıyom o t şörtlerlede epey daha genış duruyom çunku bizde atılacak göbek kalmayacakkkkkkkkkkk :92::92:.92:
aynen canım o kilolar gidecek arkadaş
benim eşim zayıf bi adam hele benim hiç kilolu olma gibi bi lüksüm yok maaleseftshirtleri falan da bana olmuyo offffff
iyiki olmuyo yakışmıyo zaten onların t sörtlerı bize benım eşimde bakımlı kadın sever ee kıloyla kıyafet bulmak zor yakışmazda her şey oyuzden benımde kılolu olma gibi bir luksum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?