2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar benim karnım çok sert oluyor neden acaba dün gece hem belime hemde karnimda sancı vardı
benimde dünden beri öyle canım, bir de dün çok kötü bigün geçirdim ki sorma gitsin. biraz önce kremle masaj yapa yapa gerginliği geçti biraz. çarşamba günü kontrolde dr.uma sordum normal demişti, bebiş dönerken sertleşme olurmuş. karnında komple sertlikle birlikte başlayan ve düzenli gelen sancılar, kanama veya suyun gelmesi erken doğummuş.
ölürsem evlenir mi acaba...:44::44:
ay allahımmm ne güldüm yaaa, serappppp bu ne kıssss, ne vasiyeti yazıyosun böyle , tövbe yarabbimm
babalara duygu yüklenmesi gibi bir ihtimal var mıymış canım yaaa, varsa bi umut olurdu benim içinde
oyyy maşallahh tatlımmmm sonuclarının iyi çıkmasına sevindim. bende çarşamba günü yaptırdım, 50 gr dı. değerlerimde seninki gibi yerlerde sürünüyodu şükürrr tetanoz aşısı bnmde pazar gününe denk geliyo, bu da demek oluyoki pazartesi tıpışş tıpışşş gidip aşımızı yaptırıyoruz

Ezine'mm buralarda mısın ?
Geçende konuşurken benim net yine kesilince yazdığım cevap çıkmamış baktımda.
Ne yaptın şeker yüklemesini, sonuçların iyidir inşallah :26:

aynen canım o kilolar gidecek arkadaş
benim eşim zayıf bi adam hele benim hiç kilolu olma gibi bi lüksüm yok maalesef tshirtleri falan da bana olmuyo offffff
kader ortaaaammmm ben şuana kadar çok kilo almasamda, bundan sonrasını ve kış mevsimini hesaba katarsak almadıklarımın acısını çıkartacağa benziyorum benim eşimde zayıf. adam ne yerse yesin kilo almıyo yav. benimde kilolu olmam pire deve hesabına döner mazallahh

Ezine'mm buralarda mısın ?
Geçende konuşurken benim net yine kesilince yazdığım cevap çıkmamış baktımda.
Ne yaptın şeker yüklemesini, sonuçların iyidir inşallah :26:

burdayım canım yaptırdım şeker yüklemesini sonuçlar iyi çıktı canım bi sıkıntı yok çok şükür

kızlarr bugn kontrolum vardı bebişi görmeye gıttıkk bebegııın kılosu 757 gr dı doktor ıı dedı ama bana az geldıı napsam ne yesem kı acaba ona kıloo aldırabilmek içinn

burdayım canım yaptırdım şeker yüklemesini sonuçlar iyi çıktı canım bi sıkıntı yok çok şükür
ohh ohhh iyi şükür gözünaydın kuzum :)
kızlarr bugn kontrolum vardı bebişi görmeye gıttıkk bebegııın kılosu 757 gr dı doktor ıı dedı ama bana az geldıı napsam ne yesem kı acaba ona kıloo aldırabilmek içinn
maşallahh tatlımm bebişinin kilosu gayet iyi için rahat olsun, benimde 2 gün önce 730 du.

[

saol canım benim
sen ne yapıosun nasıl gidio

kayınvalidemin mutfak dolapları takıldı, ustaları şimdi gönderdik. 0rayı temizleyip yerleştircez. Yarında küçük oğlu ailesiyle gelicek almanyadan, 3 hafta misafirimiz var. anlıcağın tam bi curcuna. onların gitceği gün büyük oğlu yola çıkcak ailesiyle. işim iş yavv
özlicem burayı

ah kıyamam bi tek senmi varsın kaynananın yanında??
dikkat et yorma fazla kendini arada sırada ugra merak ettirme kendini tmm

aaaaaaaaaaa ne guzel zaman gecer işte

ah kıyamam bi tek senmi varsın kaynananın yanında??
dikkat et yorma fazla kendini arada sırada ugra merak ettirme kendini tmm
benim küçük görümce var o da lisede okuyo daha benim kv süperdir, bnm yardımım olmasada 2 dk da hallolur bütün iş
ezinem ben kaçıyım ayıp olcek yoksam, öpüyorum seni görüşürüz en kısa zamanda inşallah, her fırsatta ugramaya calısıcam

kızlarım ben kaçtımmm, misafirlerden fırsat buldukca gelmeye calısırım, kendinize ve minişlerinize çokkk iyi bakın. öptüm kocaman

iyiymiş canım git sen bende kaçıyorum malum iftar geldi
selam kızlar nasılsınız herkes nereye gıtmıs oruc acmayamı gıttıler acaba

aynen canım bende kaçıyorum iftardan sonra grüşürüz

az değil canım benımde 25.haftada 731 grdı bende burdakı tombiş bebeklerı duyunca doktoruma az mı dedım hayır ne az ne fazla tam haftasında dedı bırde bazı anneler erken döllenme olmuşsa bebeklerınde onların kıloları daha fazla oluyor mesela benım döllenme 14 ocak gozukuyor ama bence 21 ocaktada olmuş olabılır geç olmuş olabılır oyuzden herkesta farklı oluyo durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…