ıyıyız sezıncımm sıcaklarla ugrasıyoz sız nasılsınız
istanbuldamıydın sen canm sıcaktır benım evım cok serın az önce balkona çıktım üşüdüm girdim içeri ki ben hep yanan bırısıydım yanı öyle üşüyen biri değilimdir oyuzdn gunduz evımden dışarı adım atmak istemıyorum
yok olurmu ole sey hepimizin yazdıkları gozden kacabiliyo bazen
o zaman nıe hala kımse yazmıyor ?cok mu zor soru sordum ki
selamlar kızlar.bebeklerınıze alısverıs yaptınızmı?yoksa daha erken mı?neler aldınız yazabılırmısınız?
selamlar kızlar.bebeklerınıze alısverıs yaptınızmı?yoksa daha erken mı?neler aldınız yazabılırmısınız?
o zaman nıe hala kımse yazmıyor ?cok mu zor soru sordum ki
sana da tatlımmmgünün ilk günaydını benden sanırım bugün
günaydın annelerrr ve minik kuzularrıııı
sağol canım ne var ne yok??günaydın annişler ve bebişleriii güzel bir hafta sonu diliyorummm
oğluşum düne göre daha hareketli canım dün biraz inzivaya çekilmişti galiba korkuttu beni minnaksağol canım ne var ne yok??
napıyo oğluşun?
oğluşum düne göre daha hareketli canım dün biraz inzivaya çekilmişti galiba korkuttu beni minnak
gece sadece 3 saat falan uyudum çok uykum varartık hiç rahat uyuyamaz oldum sağa sola dönemiyorum kendi başıma eşim destek veriyo o derece onun dışında bi de sancı gibi bişey var göbeğimin alt kısmında özellikle bir iki gündür sabahları ilk kalktığımda yürüyünce daha şiddetli olan ama sonra azalıyo benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba :26:
sizde ne var ne yok kuzum bebiş nasıl
benim de acıyo canım yaa dışa doğru da çıktı heran ordan çıkacakmış gibi hissediyorumbenim kızım da öyle dün pek sessizdi bu sabah biraz da aç kaldı sanırım şimdi durdu tekmeleri
oğlun dönmüştür belki ondan baskı yapıyodur, düzenli bi sancı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.
benim de göbek deliğim acıyo çok hassaslaştı dışarı doğru mu çıkacak napacak içerden ittiriyo bizim ki heralde
benim de acıyo canım yaa dışa doğru da çıktı heran ordan çıkacakmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?