- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aynı valla göbeği yerleştirmek en az 15-20 dk sonra bi de uykuyu bekle
benim kocacımm totosunu dönmeden uyuyamadığı için haberi olmuyo benden
ilk yattığımda beni görmeniz lazım yatağın içinde yer beğenemiyorum..oraya düşüyorum olmuyo buraya düşüyorum olmuyo...zavallım kocişte benden kalan yerde kıvrılıp yatıyo...
iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün
bence hepsi çarpmış ki halen daha kendilerine gelemediler...
bilmiyorum ama benim belim mi çukurlaşıyo ne toto dışarı fırlamış gibi...
aynı valla göbeği yerleştirmek en az 15-20 dk sonra bi de uykuyu bekle
benim kocacımm totosunu dönmeden uyuyamadığı için haberi olmuyo benden
oluyo kuzu o bende de sabah ilk uayndığımda göbeğimi tuta tuta yürüyorum ama sonra geçiyo herhalde hareketsizlikten dolayı oluyo...mesela pc başında da çok oturduğumda oluyo
anladım canım kalıcı olmaması iyi hergün bişey çıkıyo yaa gittikçe zorlaşıyo bu hamişlik
oluyo kuzu o bende de sabah ilk uayndığımda göbeğimi tuta tuta yürüyorum ama sonra geçiyo herhalde hareketsizlikten dolayı oluyo...mesela pc başında da çok oturduğumda oluyo
kızlar artık ıyıce agırlastık sanırım cunku hepımızın sıkıntıları aynı agrılar sancılar bıde sıcaklar var tabı onlarda bızı cok etkılıyor
anladım canım kalıcı olmaması iyi hergün bişey çıkıyo yaa gittikçe zorlaşıyo bu hamişlik
iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün
ağırlaştık demesek psikolojikmen kilo aklıma geliyo...
aynen dün bende ilk çatlağımla yüzleştim.... herkesin göbükünde çıkar çatlak benim ise sağ bacağımda... görünce çok tuhaf oldum ama...
Sorma canım dün kocam diyo senin bu göbek nereye doğru gidiyo diyekızlar artık ıyıce agırlastık sanırım cunku hepımızın sıkıntıları aynı agrılar sancılar bıde sıcaklar var tabı onlarda bızı cok etkılıyor
benim adamcım ömründe göbek ne bilmemişki yiyip inkar edenlerden o zayıff
benim ki de allah aşkına napıon diyo yatağın her tarafı aynı...bilmiyo ki benim toto kolay yer beğenmiyo...
6 buçuk kilo aldım canım ama bu 6 buçuk benim için çok büyük bir kilo...tamam canımm demeyelım sen kendını ıyı hıssedeceksenozamann bebışlerımız buyudu dıyelım bu arada gulum sen kac kılo aldın merak ettım
Sorma canım dün kocam diyo senin bu göbek nereye doğru gidiyo diye
daha durrr dedimmm bu minik hali, göbekli kamyonculara benzedim di mi diyorum kamyoncularınki bile bu kadar büyük değil diyo
9 aylık bi kadın görmüştük bi gün dolaşırken gözünü alamadı kadından ee dedim bizim de iki ay sonraki halimiz işte buuu, yok canım o kadar olmaz diyo görürsün dedim
o yüzden beni anlaması mümkün gözükmüyo
Canım senin bacagın catlamıs benım ıse goguslerım catlamıs hemde catlak kremi kullanmama ragmen
o yüzden beni anlaması mümkün gözükmüyo
6 buçuk kilo aldım canım ama bu 6 buçuk benim için çok büyük bir kilo...
ooo canım ben senın ıkı katınım ve son 5 yıldır 50 kılonun ustune cıkmadım 6 ayda 12 kılo benım ıcın bı yıkım adeta ama yapacak bısey yok bukadar kasma kendını dusunkı o kılolar senın bebegının saglıgı ıcın gereklı
yok anacım benim adam bi tuhaf..sanki ben hamile değilde o hamile...hamiş kaldıktan sonra ben 6 buçuk aldım benim kocişko 10 kilo almış...göbekleri yarıştırıyoruz anlayacağın...
evet canımmmmmmmmmmmmmmm bu ay sonu 32. haftaya girip izni bile hakediyoruz inş.günaydın herkeslere
adige kız 30.ncu haftaya bişe kalmamış senin 20leride bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür Allahıma
valla bi haftadır ne uyku var nede bişe bel agrısı var bendede 2 gündür ayaklardan üşüttümmü ne karnıma igneler batıo
benım gobegım okadar buyuk deıl sankı 6 aylık deyınce kımse ınanmıyor ama basen totossda eklenınce baya davul oldumesımınde benden asagı kalır yanı yok o yuzden sıkıntı yok bızımkı kıloyuda sevıyor verme sakın deyıp duruyor
eslerınızede kılo aldırın kızlar bu kadar sıkıntı yapmazsınız
gögüslerime hiç çatlak kremi sürmedim sadece göbüşüme sürdüm bacaklarıma da kullanmadım..
yanni burda şu anlaşılıyo ki çatlaklardan kaçış yok...
ama ben 74 kilo ile hamile kaldım kuzumşu an kutuplardan basık ekvatordan şişkin bir haldeyim...
Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?