ayy kuzum onu hiç hatırlatmamerak etme sebicim ordan çıkmıcakları garanti
sana da canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsıngunaydın kızlarr hayırlı sabahlar nasılsınızz ?
günaydın caanımmmGünaydın herkese ve minnak minnak kuzulara....
sana da canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
gunaydınn sekerım hosgeldınGünaydın herkese ve minnak minnak kuzulara....
günaydın canım hoşgeldin:80:Günaydın herkese ve minnak minnak kuzulara....
günaydın caanımmm
evdesin işte uyusana sen yaa ne kalktın erkenden
ben şimdi pc basında uyucam az kaldı :84:
cok sukur ıyıyız canım yataktan kalktık koltuga devrıldık yata yata koca bı totosum olacak
gunaydınn sekerım hosgeldın
günaydın canım hoşgeldin:80:
hoşbulduk canım nasılsınız bugün bakem? pek sessiz gördüm bugün topiği...
ıyıyızz cok sukurr canımm evet aksamdan berı cok durgunn oruc carpttı galıba kızları
uyudum kuzum bugün ilk defa baksana saat kaçta geliyorum ...burada anca bu zamana kadar yatılır...şimdi sıcaktan yatılmaz ki...saat 10 a kadar uyudum kalktım duşumu aldum koştum yanınıza geldim...
oruç mu çarptı sıcaklar mı çarptı yoksa karnındaki bebikler mi çarptı acaba?
her tarafım ağrıyo sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim...
haklısın aslında ben de yatınca her tarafım ağrıyo. ev temizlenecek ama aklım alışverişte ve tabii hiçççç çalışmak istemiyorumm
herkeste bi ağırlık var sanırım bugün ben bi de oruçlu olsam kesin beni kaldırımdan kazırlardı
iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:hoşbulduk canım napıon bebik napiyo
cevap verıyorum e hepsı carpmıs olabılır
al bende de okadar serap cok uyumaktanmı oldu acaba ?
ilk yattığımda beni görmeniz lazım yatağın içinde yer beğenemiyorum..oraya düşüyorum olmuyo buraya düşüyorum olmuyo...zavallım kocişte benden kalan yerde kıvrılıp yatıyo...
iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?