. Cnm mesajımı görmedin sanırım bebişide gördk kalp atışınıda duyduk ben boş gebelik die beklerken çok şükür işte buarada kese on milimetreyken benişim görünmemesi çok normal bnm kese bir haftada iki mlim artmıştı ama bikaç günde kocamn olmuş bebiş gelmiş pıtpıt büyüyo hamdolsun sende içini rahat tut ben hep öyle düşündüm
Red2000 seninle gunümüz aynı bende sadece keseyi görebildim sen git bakalım kontrolüne neler göreceksin bana da haber ver biz de ya 14 ya da 15 subatta tekrar gidicez.ilk kontrolum 6 Şubat çarşambaydi.
merhaba inatçikeçi ben de sizinle ayni tarihteyim :) ben de daha keseden başka birşey göremedim sabirla bekliyrm ilk kalp atişlarini duymayi inşallah yakin bir zamanda duyariz.
merhaba canım.senin kese kaç mm çıktı ve ne zaman?
, ,
yarın için rahatladığı zaman bizlere de haber ver, sağlık ocağını boşver adam gibi doktora git, moralini asla bozma
maalesef bana bu konuda bilgi vermediler benim de sormak aklıma gelmedi sadece çok küçük haftaya gel dedi dr. ben de pazartesi gününü iple çekiyorum
Herkese merhaba
Arkadaşlar ben de allah tamamina erdirirse ekim annesi olacağim.Kisaca kendimden bahsedeyim.29 yasindayim.22 aylik bir kizim var.Eşimde bende cocuklari cok seviyoruz.Ben zaten 2-3 yas ara olsun istiyordum karar verdigimiz ilk ayda da hamile kaldim şükürler olsun.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Son adet tarihim 14 ocak normalde bugün adet olmam gerekiyodu ama ben gebeligimi cuma gunu idrar testiyle ögrendim.Hicbir belirtim yoktu sadece icime dogdu ve gidip test aldim 2.cizgi cok siilik cikti ve akabinde ayni gun kan testi yaptirdim.Bhcg 41.19 cikti. Ilk gebeligimi de ben gunumden once yine icime dogmasiyla ogrenmistim tamamen ayni seyler silik bir ikinci cizgi ve 37 olan bir bhcg degeri...
Perşembeye randevum var 4+3 olacağim ama sanirim kese gorunmez henuz
Özellikle ilk gebeligini yasayan arkadaslarimin sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim
Siimdilik benden bu kadar
Allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
İkimizin sat aynıymış ama ben çok korkuyorum beni terkedecek diye. ben de cuma günü öğrendim ama malesef betahcg düşük 27,3 çıktı. dün tekrar yaptırdım 72lerde bakalım hayırlısı sonunda benimle aynı olan birisini buldum :))
İkimizin sat aynıymış ama ben çok korkuyorum beni terkedecek diye. ben de cuma günü öğrendim ama malesef betahcg düşük 27,3 çıktı. dün tekrar yaptırdım 72lerde bakalım hayırlısı sonunda benimle aynı olan birisini buldum :))
Teşekkür ederim ikinize de Dr. cuma gel dedi. gidicem bakalım sizce cumayı beklemeden yarın bi kan tahlili daha mı yaptırsam ne dersiniz?
Günaydın güzel anne adayları, sabah sütleri içildi mi??? Yumurtanızı yediniz, kahvaltınızı yaptınız mııı?
Ben sütümü içtim ama yumurta yemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?