2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gerçekten mi çok sevindim canım yaaa.benimde 4 günde 2.1 mm artmış.sen bebeğini gördüğünde kese kaç mm di peki?

Red2000 seninle gunümüz aynı bende sadece keseyi görebildim sen git bakalım kontrolüne neler göreceksin bana da haber ver biz de ya 14 ya da 15 subatta tekrar gidicez.ilk kontrolum 6 Şubat çarşambaydi.

merhaba inatçikeçi ben de sizinle ayni tarihteyim :) ben de daha keseden başka birşey göremedim sabirla bekliyrm ilk kalp atişlarini duymayi inşallah yakin bir zamanda duyariz.

, ,

yarın için rahatladığı zaman bizlere de haber ver, sağlık ocağını boşver adam gibi doktora git, moralini asla bozma

zaten doktora gitmeyi sabırsızlıkla bekliyordum, kese gözüksün kalp atışı duyulsun diye bekliyordum hiç bir rahatsızlığım yok arada bir kasıkta sancı oluyor oda herkesin olduğu ve büyümekte olduğundan dolayı diye yarın gelir gelmez sizinle paylaşacağım hayırlısıyla bi gidelim bebişimin iyi habrlerini paylaşırım.

Herkese merhaba
Arkadaşlar ben de allah tamamina erdirirse ekim annesi olacağim.Kisaca kendimden bahsedeyim.29 yasindayim.22 aylik bir kizim var.Eşimde bende cocuklari cok seviyoruz.Ben zaten 2-3 yas ara olsun istiyordum karar verdigimiz ilk ayda da hamile kaldim şükürler olsun.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Son adet tarihim 14 ocak normalde bugün adet olmam gerekiyodu ama ben gebeligimi cuma gunu idrar testiyle ögrendim.Hicbir belirtim yoktu sadece icime dogdu ve gidip test aldim 2.cizgi cok siilik cikti ve akabinde ayni gun kan testi yaptirdim.Bhcg 41.19 cikti. Ilk gebeligimi de ben gunumden once yine icime dogmasiyla ogrenmistim tamamen ayni seyler silik bir ikinci cizgi ve 37 olan bir bhcg degeri...
Perşembeye randevum var 4+3 olacağim ama sanirim kese gorunmez henuz
Özellikle ilk gebeligini yasayan arkadaslarimin sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim
Siimdilik benden bu kadar
Allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin

İkimizin sat aynıymış ama ben çok korkuyorum beni terkedecek diye. ben de cuma günü öğrendim ama malesef betahcg düşük 27,3 çıktı. dün tekrar yaptırdım 72lerde bakalım hayırlısı sonunda benimle aynı olan birisini buldum :))

Korkman icin bir neden yokki...2 gun arayla en az ikiye katlanmasi gereken deger sende 3'e katlamis.Sen icini ferah tut

canım benim de düşük ama birkaç hafta geçmeden bilemeyiz. o endişe bende de var. dr bu cuma/cumartesi tekrar gel demişti...
hayırlısı artık...
sen de 5,5- 6. haftaya denk gelecek şekilde dr randevunu ayarla, en doğru cevabı o zaman alacaksın.

Teşekkür ederim ikinize de Dr. cuma gel dedi. gidicem bakalım sizce cumayı beklemeden yarın bi kan tahlili daha mı yaptırsam ne dersiniz?

Teşekkür ederim ikinize de Dr. cuma gel dedi. gidicem bakalım sizce cumayı beklemeden yarın bi kan tahlili daha mı yaptırsam ne dersiniz?

bence kan tahlilini tekrarlamana gerek yok. sonuçları doğru dürüst değerlendiremiyoruz ki :) boşuna stres yapacaksın.
gittiğinde dr kese veya kalp atışı ne görürse artık, ona göre yönlendirir seni. cuma git yine. bana dr um 6. haftada gel demişti ilk gebelikte. erken gitmenin pek anlamı olmuyor bence...

Merhabalar,evet bende hamileyiiimmmm:)))))))) ekim annesi olucam insallahhh:))))rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhh.

Günaydın kızlar bugün 11derandevum var uyuyamadum erkenden kalktım bu de sırtım ağrıyor neden bilmem benim için dua edin bebeğim sağlıklı gelişmiş olsun kalb atisini duyayım

günaydın kızlarrrr

dün doktora gittik ve 5+3 te kesecigimizi gördük haftaya tekrar randevum var pazartesi :) günler nasıl geçicek şimdi

Günaydın güzel anne adayları, sabah sütleri içildi mi??? Yumurtanızı yediniz, kahvaltınızı yaptınız mııı?

Ben sütümü içtim ama yumurta yemedim ya

Günaydın güzel anne adayları, sabah sütleri içildi mi??? Yumurtanızı yediniz, kahvaltınızı yaptınız mııı?

Ben sütümü içtim ama yumurta yemedim ya

Günaydın canım sanada :) sabah yumurta yaptım tam yiyemiyorum rafadan yiyeyim diye onuda beceremedim :) çok sulu bırakmışım yiyemedim.
Ben sütü mü gece yatarken içiyorum. Sabah alışkanlık edinemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…