2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın herkese ben dün işe gelemedim..2 gündür kahverengi akıntı geliyor kızlar doktorumuda aramadım..korkuyorum aramaya...perşembe günü randevum var..ama çokta ağrım var bel ve kasıklarda...eltim normaldir dedi benim çok kanamam vardı dedi birşey olmadı..yereşme kanaması olabilir dedi.kırmızı gelirse kork dedi...ne yapım şimde ben...

Günaydın,

sen herkesin dediğini boşver hemen şimdi doktorunu ara ve durumunu anlat bi damla kan olsa dahi hemen progestan denen ilaç veriyor doktor. Benim ctesi çok açık renk iki kere kan gelemsine rağmen ve dün kontroldede herşey normal olmasına rağmen doktorum her ihtimale karşı progestan verdi. İşim ağır olsaydı rapor yazacaktı dinlenmek için. Bence ihmal etme ve korkma esas aramadığın için kork.

Günadın kızlar,
Benim yine aynen mide bulantım devam. Sabah öğürdüm ama birşey çıkmadı. Bayılacak gibiyim o denli mide bulantım var. Çok kötü hissediyorum kendimi

ben progestan içiyorum zaten cnm..şimdi aradım doktorun polikliniği var görüştürme bile yaptırmadı sadece kanaman varsa acile gel dedi...işteyimde şimdi..

ben progestan içiyorum zaten cnm..şimdi aradım doktorun polikliniği var görüştürme bile yaptırmadı sadece kanaman varsa acile gel dedi...işteyimde şimdi..

İşi boşver şuan özel bi durumun var inan hiç birşey senin ve bebeğinin sağlığından öenmli değil. Belki rapor verir dinlenirsin. Durumunda haberdar et benide

Günadın kızlar,
Benim yine aynen mide bulantım devam. Sabah öğürdüm ama birşey çıkmadı. Bayılacak gibiyim o denli mide bulantım var. Çok kötü hissediyorum kendimi

Allah kolaylık versin. Doktoruna söyle bakalım belki mide bulantısı için ilaç verebilir.

günaydınlaarrrrrrrrrrr..

benim de bir iki gün kahverengi lekelenme olmuştu. dr a gittim. damla şekilde mi nasıl oluyor demişti. ben de hafif lekelenme oldu bitti demiştim. dr yorulma günde 3 litre su iç dedi. o günlerde ben çok yorulmuş suyu da az içmiştim. progestan verdi. olunca mı içiyim dedim o da bir hafta iç demişti ama ben bir gün içtim. yalnız gerçekten bol su içince renkli akıntılar olmuyor. az içinde oluyor.

ama benim bir problemim hatta üç problemim var..

birincisi burnumda polip var. dr ameliyat demişti. günü hemen vermediler.. günü verince de benim ssk sorunundan dolayı olamamıştım. Neyse şimdi burnum tıkalı ...deltacortil içince geçiyordu. ama şimdi bebişim olduğu içemiyorum.. o da hem nefes alamamı zorlaştırıyor hemde burnum tıkalı olduğu için malum akıntı boğazı zorlaştırıyor. KBB gidiyorum bir yığın ilaç veriyor ama onlar geçmiyor aksine iyice tıkıyordu. şimdi mecburen dr a bir daha gidecem.. ilaç almak istemiyorum. özellikle bunun için.çünkü gerçekten faydası olmuyor. sıkıntıdayım.

ikincisi de gebelik öncesi yaptırdığım testte troid yüksek çıkmıştı.. bir ay düşürdük 2 ye düşmesi lazımmış. bakalım bir de ayın 20 sinde gidecem..

üçüncüyü de artık sonra yazıyım...

Son düzenleme:

Günaydın,

yaz canım sen üçüncüyüde merak ettim açıkçası. Allah kolaylık versin her işte bi hayır vardır demek gerekiyor. ama açık söylemek gerekirse gerçekten işin zor.

canim gecmis olsun ama geniz akintin fln varsa genelde antibiyotik veriyo ki hamilesin antibiyotik fln icemezsin sen yine de it druna belki daha hafif ilaclar verir en azindan nefes alabilirsin troidinde umarim dusmustur tatlimm kendine iyi bak

Canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bbeiş yaramazlık yapıyor mu :) kasıklarım ağrıdıkça benimkinin yaramazlık yaptığını anlıyorum

Bende iyiyim Allaha sukur canim yapmazmi kasiklarim arada agriyo hafif belimde agriyo ne zaman gecicek bu agrilar merak ediyorum

eline yüreğine aklına sağlık. teşekkür ederiz

Günaydın,

yaz canım sen üçüncüyüde merak ettim açıkçası. Allah kolaylık versin her işte bi hayır vardır demek gerekiyor. ama açık söylemek gerekirse gerçekten işin zor.

gerçekten işim zor.. inşaallah burun tıkalığını hallederim. troid için ilaç kullanıyorum en azından gelişme var.

sıkmayım diye yazmayım dedim ama üçüncüsü de ben de besin alerjisi var. yumurta, buğdaydan yapılan herşey, biber,ayçiçek, birçok şey ama en çok bunlara çıkmıştı. ama onun dışında her et-balık,sebze meyveleri yiyebiyorum. (çoğunu) .

bol su içmeyi unutmayalım. Hadi Lütfen herkes yanına kocaman bir bardak su alıp gelsin..

Bende iyiyim Allaha sukur canim yapmazmi kasiklarim arada agriyo hafif belimde agriyo ne zaman gecicek bu agrilar merak ediyorum

Geçmesin ağrılar ya ağrıdıkça iyi olduğunu hissediyorum :) Bazen zorluyor ama olsun minikler şimdiden başladı yaramazlığa

Canım çok sevindim ALLAH evladını sana bağışladı. İnşallah bundan sonra hiçbir problemle karşılaşmassın sağlıcakla bebişini kucağına alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…