2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Yok canım sıkmazsın burada hepimiz bişeyleri paylaşıyoruz. Buda değişikmiş ilk defa duydum diyebilirim. Allah kolaylık versin canım ya .
yemek seçerkende zorlanıyor musun?

canım benim de ıboğazımda seninki gibi akıntı vardı ben bebişim için soğan kürü yapmıştım o bana faydalı oldu boğazımdaki akıntıı geçirdi çok şükür ama bebiş varken yapılır mı bilmiyorum

canim sogan kuru bebek varken yapilmaz rahimi temizledigi icin Allah korusun bebiside dusurur...

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzz benim dün akşamdan itibaren kokulara karşı bi duyarlılık oluştu geceden beri de midem bulanıyo ama istifra edecek kadar değil bide dün misafirliğe gitmiştik afedersiniz böyle sürekli ağzımdan gaz vardı ne derler ona öğürme modundaydım bütün gece elim ağzımda dolaştm acaip rahatsız edici bi durumdu bugün yok ama gece ve sabah mide bulantım vardı şimdi geçti ama acaba devam edecek mi merak ediyorum

hanım bu arada hemen hemen hepiniz doktora gitmişsiniz ben daha hiç gitmedim malesef bu ay biraz maddi sıkıntı vardı o yüzden ayın 15'ini bekliyoruz cuma gitcem yani acaba bir sorun olur mu

gunaydin canim hosgeldin tam mide bulantilarinin baslama zamani demekki 6.haftada basliyo mide bulantin basladigin da bebegin kalbi atmaya basladi derler bu ilk aylari atlatsaydik hayirlisiyla...

hanım bu arada hemen hemen hepiniz doktora gitmişsiniz ben daha hiç gitmedim malesef bu ay biraz maddi sıkıntı vardı o yüzden ayın 15'ini bekliyoruz cuma gitcem yani acaba bir sorun olur mu

bende daha hiç gitmedim ilk randevum yarın seninde cuma günü gitmen bi sorun oluşturmaz canım

canim bende henuz gitmedim bu cuma gidicem gec daha iyi hem kalp atisini fln bile dinleyebilirsiniz insallah

gunaydin canim hosgeldin tam mide bulantilarinin baslama zamani demekki 6.haftada basliyo mide bulantin basladigin da bebegin kalbi atmaya basladi derler bu ilk aylari atlatsaydik hayirlisiyla...

hoşbulduk canımm aynen ya ben bulantılara razıyım diyodum ama dün acaip rahatsız oldum büyük konuştum galiba ama bebeğimin kalbinin atması için bütün gebelik süresince mide bulantım olsun razıyım yine

Günaydın hoşgeldin. Hamileliğin cilveleri başlamış sende oh oh bulansında bebek varlığını hissettirsin. Bende insanlar yanımda geçerken burnumu tıkıyorum :)
Hemen midem kalkıyo bana tuhaf bakıyorlar maa napayım

bosuna dememisler cennet annelerin ayaklari altinda diye

slm kizlar bebeleriniz hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insAllah
bende eger hamis kalirsam 29 ekimde tahmini dogum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah bnmde haftaya sali belli olur

kızlarrrrrrrr tam rahmimin olduğu yerde bi seğirme oldu neydi oooooo :18::18::18:

günaydın bende uzun süredir taki ediyorum 7 +3 bizde kalp atışını gördük ama duymadık 19 unda randevumuz var inş ozaman duyucaz rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

slm kizlar bebeleriniz hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insAllah
bende eger hamis kalirsam 29 ekimde tahmini dogum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah bnmde haftaya sali belli olur

hosgeldin canim insallah Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…