gerçekten işim zor.. inşaallah burun tıkalığını hallederim. troid için ilaç kullanıyorum en azından gelişme var.
sıkmayım diye yazmayım dedim ama üçüncüsü de ben de besin alerjisi var. yumurta, buğdaydan yapılan herşey, biber,ayçiçek, birçok şey ama en çok bunlara çıkmıştı. ama onun dışında her et-balık,sebze meyveleri yiyebiyorum. (çoğunu) .
bol su içmeyi unutmayalım. Hadi Lütfen herkes yanına kocaman bir bardak su alıp gelsin..
günaydınlaarrrrrrrrrrr..
benim de bir iki gün kahverengi lekelenme olmuştu. dr a gittim. damla şekilde mi nasıl oluyor demişti. ben de hafif lekelenme oldu bitti demiştim. dr yorulma günde 3 litre su iç dedi. o günlerde ben çok yorulmuş suyu da az içmiştim. progestan verdi. olunca mı içiyim dedim o da bir hafta iç demişti ama ben bir gün içtim. yalnız gerçekten bol su içince renkli akıntılar olmuyor. az içinde oluyor.
ama benim bir problemim hatta üç problemim var..
birincisi burnumda polip var. dr ameliyat demişti. günü hemen vermediler.. günü verince de benim ssk sorunundan dolayı olamamıştım. Neyse şimdi burnum tıkalı ...deltacortil içince geçiyordu. ama şimdi bebişim olduğu içemiyorum.. o da hem nefes alamamı zorlaştırıyor hemde burnum tıkalı olduğu için malum akıntı boğazı zorlaştırıyor. KBB gidiyorum bir yığın ilaç veriyor ama onlar geçmiyor aksine iyice tıkıyordu. şimdi mecburen dr a bir daha gidecem.. ilaç almak istemiyorum. özellikle bunun için.çünkü gerçekten faydası olmuyor. sıkıntıdayım.
ikincisi de gebelik öncesi yaptırdığım testte troid yüksek çıkmıştı.. bir ay düşürdük 2 ye düşmesi lazımmış. bakalım bir de ayın 20 sinde gidecem..
üçüncüyü de artık sonra yazıyım...
canım benim de ıboğazımda seninki gibi akıntı vardı ben bebişim için soğan kürü yapmıştım o bana faydalı oldu boğazımdaki akıntıı geçirdi çok şükür ama bebiş varken yapılır mı bilmiyorum
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzbenim dün akşamdan itibaren kokulara karşı bi duyarlılık oluştu geceden beri de midem bulanıyo ama istifra edecek kadar değil bide dün misafirliğe gitmiştik afedersiniz böyle sürekli ağzımdan gaz vardı ne derler ona öğürme modundaydım bütün gece elim ağzımda dolaştm acaip rahatsız edici bi durumdu bugün yok ama gece ve sabah mide bulantım vardı şimdi geçti ama acaba devam edecek mi merak ediyorum
hanım bu arada hemen hemen hepiniz doktora gitmişsiniz ben daha hiç gitmedim malesef bu ay biraz maddi sıkıntı vardı o yüzden ayın 15'ini bekliyoruz cuma gitcem yani acaba bir sorun olur mu
agrisa bi dert agrimasa bi dert bizimki temel atiyo henuz
hanım bu arada hemen hemen hepiniz doktora gitmişsiniz ben daha hiç gitmedim malesef bu ay biraz maddi sıkıntı vardı o yüzden ayın 15'ini bekliyoruz cuma gitcem yani acaba bir sorun olur mu
canim sogan kuru bebek varken yapilmaz rahimi temizledigi icin Allah korusun bebiside dusurur...
gunaydin canim hosgeldintam mide bulantilarinin baslama zamani demekki 6.haftada basliyo mide bulantin basladigin da bebegin kalbi atmaya basladi derler bu ilk aylari atlatsaydik hayirlisiyla...
Esas sonrası temel atıldıktan sonrası kötü şişicez bebek oynayacak dönecek falan ohooooyolumuz uzun
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzbenim dün akşamdan itibaren kokulara karşı bi duyarlılık oluştu geceden beri de midem bulanıyo ama istifra edecek kadar değil bide dün misafirliğe gitmiştik afedersiniz böyle sürekli ağzımdan gaz vardı ne derler ona öğürme modundaydım bütün gece elim ağzımda dolaştm acaip rahatsız edici bi durumdu bugün yok ama gece ve sabah mide bulantım vardı şimdi geçti ama acaba devam edecek mi merak ediyorum
hoşbulduk canımm aynen ya ben bulantılara razıyım diyodum ama dün acaip rahatsız oldum büyük konuştum galibaama bebeğimin kalbinin atması için bütün gebelik süresince mide bulantım olsun razıyım yine
yerim ben onlarin totosunuu
günler çabuk geçiyor bakalım önce aramızdan kim gidecek doğuma
slm kizlar bebeleriniz hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insAllah
bende eger hamis kalirsam 29 ekimde tahmini dogum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah bnmde haftaya sali belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?