günaydın bende uzun süredir taki ediyorum 7 +3 bizde kalp atışını gördük ama duymadık 19 unda randevumuz var inş ozaman duyucaz rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kızlar benim adete 1 gün kala 173 cıkmıstı.saglık ocagından aradılar bidaha tekrarlamanız gerek diye herkes 2.defa kan testini tekrarladımı
kızlar benim adete 1 gün kala 173 cıkmıstı.saglık ocagından aradılar bidaha tekrarlamanız gerek diye herkes 2.defa kan testini tekrarladımı
bugün kan tahlili vermeye gittim tekrar.2. beta hcg tahlili için.sonucumu 3.30 da alıcam inşallah düzenli katlanmıştır.illa 48 saatte bir 2 kat artması mı lazım yoksa daha fazlada artabiliyor mu?benim satım 7 ocak ben 5 şubatta yaptırdım 76 çıktı.doktorum erken yaptırmışsın haftaya tekrar yaptır demişti.inş bi problem olmaz
Günler çabuk geçiyor bakalım önce aramızdan kim gidecek doğuma
ayy banA dogum deme fena tirsiyorumm :18::18:
Doktordan geldim kızlar kalp atisini duyduk çok şükür yarabbim 7 buçuk haftalık dedi :)
Doktordan geldim kızlar kalp atisini duyduk çok şükür yarabbim 7 buçuk haftalık dedi :)
kizlar ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidip yapiiym dikkat edin kendinize
canm benim diğer hamileliğimde de olmuştu bundada oluyor.korkma bişi değil o:)burda derlerki bebek 40 günlükken seğirme olursa erkek olur derlerde aslında saçma kırkgünlük bebek nasıl oynasın.yalnız velhasıl benim oğlum oldu oda ayrı bir tesadüf.ama bundada seğirme var buda mı oğlan olacakkızlar ya sizde de oldu mu hiççç tam karnın alt kısmında yani rahim kısmında böyle pıt pıt diye seğirme, biraz önce oldu bi hoş oldum ve ayrıca da korktum noluyo acaba içerde:18::18:
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?