benim akşamları ayaklarım şişio canım tüm gün sandalyede oturmaktan kaynaklanıo:97::97:Kızlar sizin sadece ayaklariniz mi sisiyor yojsa bacaklarinizdada sislik var mi
aynen kuzu ama benimkinin öle bir şansı yok mecburen kalktı tıpış tıpış işe gitti...
evet kuzu dün alış evrişe gittik mobilyacıları gezik katalogları aldık akşama kurul toplanır nihai kararı yarına ben açıklarım...valla ben kararsız kaldım canım beşiğe döndüm tekrardan...benim ev kira evin çocuk odası dar..büyük bir yüklük yaptırmış ev sahibi odanın yarısını kaplamış..takımı koysam heraket edece alan kalmayacak bende ebn iyisi beşik alayım dedim...beğendiklerimiz oldu seçip birini alacağız işallah..
bebişko iyidir teyzesi napsın yiyo içiyo yatıyo sıpa hayat onun hayatı keyif onun keyfi..
akşam iftara gayganamgile davetliydim canım eşim gelmedi...bir sinir olduğum konu...sonra gayganama şikayet ettim oğlunu eve geç geliyo diye...akşamda saat 10a kadar bekledim gelmedi aradım ne zaman geleceeğim belli olmaz dedi iyi o zaman bende eve geçiyorum dedim kapadım telefonu...eve geçtikten sonra gayganam aramış bir güzel fırçalımış oğlunu..sen ne biçim insansın diye o kızı evde neden tek bırakıyon diye...neyse sanki bizimki çok anladı..akşam sancılandım ..sinirden aramadım da...doğurursam da kendi başıam doğururum len evde dedim...bir ara geçmişim uykuya kociş gelmi...ben yatakta suyun içindeyim..zaten o halimi görünce çok korkmuş gözleimi açtım ki yüzü bembeyaz olmuş...tabi accık da duygu sömürüsü yaptımölsem haberin olmayacak dedim...sabaha kadar tepemde oturdu herif...
ıkı aya gelıyorsa doguma anca gelır ben uye olsam hıc geregı yok ozaman
ne güzeeelllllllllll canımmm Allah daim etsin inş. mutluluğunuzu:119:
benimki de anası bu kadar tatlıysa kızı nasıl olur Allah bilir dedi çok seviyorum ben bu adamıııı :123:
:98::132:
amin canım cümlemizi Allah koçişlerinden ayırmasın aman bi de kadınları anlamak zor derler yok bu kadınlar ne ister derler kadınlar ilgi ister,sevgi ister azıcık iltifat bolca şefkat bekler,kimi zaman şımartılmak ister ne var yani çok mu zor bea :119:
kızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?
İyi yapmışsın canım. Kendi nerde geziyor? Arkadaşlarıyla mı takılıyor?
Bence de arada duygu sömürüsü de gerekir eğer baska turlu anlamıyorsa. İyi olmus.
evet aynen eşimde öyle.daha bi üstüme düşer oldu ben benden soğur diye bekledim ama daha da sardı bana.dün gece üstümü değiştiriyordum yatıcaktık bana benim yanımda üstünü değiştirme aklıma başka şeyler sokuyosun diyor...bu kocaman göbeklemi dedim.şaşırdım.bizim hormonlar tamam da herüflerin hormonlara noluyor anlamıyorum
Kızlar sizin sadece ayaklariniz mi sisiyor yojsa bacaklarinizdada sislik var mi
İyi iyi maasallah. Böyle sevsin bizleri kocalar. Bizde çok seviyoruz onları :)sorma canım ya bizimki de aynen o modda diyo ki hani kızı olacak çirkinleşir oğlu olan güzelleşir derler sen hergün daha da güzelleşiyosun acaba kız değil de erkek mi falan diyo şaşkın :) hamilelik sana çok yakıştı diyo ayyyy nasıl bütün yağlarım eriyoooo :)))) bi de aşırı bi şefkat hali cam açık yatıyos malum sıcaktan sabaha karsı bakıyorum hep üzerimi örtme çabası her döndüğümde o da bi gözünü açıyo öpüyo beni,sarılıyo kızımın anası falan diye saçlarımı okşuyo anaammmm şimdi ben bu adama ilgi göstermeyem de ne edem bu sabah konuşulmuştu kocalarımızla ne zaman abi olacaz falan diye bi muhabbet vardı kimi uzun süredir kardeş kardeş yatıyos demiş kimi yooo öle bi sey tam gaz devam demiş valla koçiş bana kendimi böle ii hissettirdiği sürece sanrım ben de tam gaz devam :)))))
Bende uyurken hep sagımda yattığımı farkettim. Galiba pek donmuyorum uykumda. Oda bebek icin zararlı değildir insallah.galiba ondan oluyo ama sürekli uzandıktan sonra bikereden kalkınca ağırlık çöküyo die de olabilir bence göbüşün altındaki ağrı:26:
öyle canım herkes çok biliyo sanki herşey hakkında yorum yapıyolar insanın sinirini bozuyolar
:))sorma kuzum yaa bu hamişlik neler getirdi başımıza ne çektik beee
evet arkadasm onlara en cok ıhtıyacmz oldugu zaman bızımle daha cok ılgılenmelerı gerekırken hata yapıyo eşin benm ikinci hamılelgm ama eşim ilknde daha cok üstüme düşüyo ilkinde bukadar degıldı herhalde o da cahıldı ozamanlr dıyrm eşimn kendi duk oldgu içn izn falan yok bızde ama bazen kayınpedermı cagıryo kayınpederm bıraz duruyo oda hemen eve gelıp bızı gezmelere göturyo aksamda dışarda iftara götürdü aşkım benm ya kocişimi cok sevyorm bide bende bıtane kızce var neler cekıym kardesıme 2sey aldn banada 2sey dıyo kıskanıyo napcm bılmym artk ara ara nefes darlgm oluyo benm yetmıyo nefesm sankı panıklıym normal bu aylarda ama zor ya sizdede oluyo mu
Nasılsınız kızlar. benim yarın şeker yuklemem var inşallah sonuclarım ıyı cıkar...
inş nacişciğim ben atlattım o kabusu çok şükür
İnşallah yarın bende atlatacagım canım
bugün hafif beslen şekerli şeyler yeme ki çok fazla etkilemesin şeker oranını
sola yatmak gerekiyomuş canım sağda bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş ben de hep sağım a yatmaya alışığım ama mecbur sola yatıyorum eliimden geldikçeİyi iyi maasallah. Böyle sevsin bizleri kocalar. Bizde çok seviyoruz onları :)
Bende uyurken hep sagımda yattığımı farkettim. Galiba pek donmuyorum uykumda. Oda bebek icin zararlı değildir insallah.
:))
Canım nefes darlığı belki de rahim büyüdüğü icin oluyordur. Diyaframı sıkıştırdigi icin olabilir. Bende pek olmuyor. Sadece cok yiyince ve uyaninca bazen oluyor.
Tamam cnm bana 50 mg seker yuklemesı yapılcak doktor ac yada tok dıye bısey demedı ama ben yınede ac karnına gıdıcem ne olur ne olmaz...
50 gram çok değil ama aç git bence genel kanı aç gitme ile ilgili dikkat et orda ama ben aç kaldığım kan alırlarken bayılıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?