2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selamlar kızlar
milupa ve huggies den başka hangilerinden numune geldi başka nerelere üye oldunuz

İyi yapmışsın canım. Kendi nerde geziyor? Arkadaşlarıyla mı takılıyor?
Bence de arada duygu sömürüsü de gerekir eğer baska turlu anlamıyorsa. İyi olmus.

ne güzeeelllllllllll canımmm Allah daim etsin inş. mutluluğunuzu:119:
benimki de anası bu kadar tatlıysa kızı nasıl olur Allah bilir dedi çok seviyorum ben bu adamıııı :123:
:98::132:

amin canım cümlemizi Allah koçişlerinden ayırmasın aman bi de kadınları anlamak zor derler yok bu kadınlar ne ister derler kadınlar ilgi ister,sevgi ister azıcık iltifat bolca şefkat bekler,kimi zaman şımartılmak ister ne var yani çok mu zor bea :119:

aynen öyle tatlı dil yeter
onlar farkındalar biraz da bebekler gelince yüzlerine bakan olmucak bi süre

İyi yapmışsın canım. Kendi nerde geziyor? Arkadaşlarıyla mı takılıyor?
Bence de arada duygu sömürüsü de gerekir eğer baska turlu anlamıyorsa. İyi olmus.

evet arkadasm onlara en cok ıhtıyacmz oldugu zaman bızımle daha cok ılgılenmelerı gerekırken hata yapıyo eşin benm ikinci hamılelgm ama eşim ilknde daha cok üstüme düşüyo ilkinde bukadar degıldı herhalde o da cahıldı ozamanlr dıyrm eşimn kendi duk oldgu içn izn falan yok bızde ama bazen kayınpedermı cagıryo kayınpederm bıraz duruyo oda hemen eve gelıp bızı gezmelere göturyo aksamda dışarda iftara götürdü aşkım benm ya kocişimi cok sevyorm bide bende bıtane kızce var neler cekıym kardesıme 2sey aldn banada 2sey dıyo kıskanıyo napcm bılmym artk ara ara nefes darlgm oluyo benm yetmıyo nefesm sankı panıklıym normal bu aylarda ama zor ya sizdede oluyo mu

Onlara da bulaşıyor bizim hormonlar :))
Ama beğenmeleri guzel oluyor. Bizimki de cok guzel oldun sen. Kilo da cok yakıştı diyor. Cok hoşuma gidiyor vallah :)

Son düzenleme:
İyi iyi maasallah. Böyle sevsin bizleri kocalar. Bizde çok seviyoruz onları :)
Bende uyurken hep sagımda yattığımı farkettim. Galiba pek donmuyorum uykumda. Oda bebek icin zararlı değildir insallah.
sorma kuzum yaa bu hamişlik neler getirdi başımıza ne çektik beee
:))

Canım nefes darlığı belki de rahim büyüdüğü icin oluyordur. Diyaframı sıkıştırdigi icin olabilir. Bende pek olmuyor. Sadece cok yiyince ve uyaninca bazen oluyor.

sola yatmak gerekiyomuş canım sağda bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş ben de hep sağım a yatmaya alışığım ama mecbur sola yatıyorum eliimden geldikçe

Tamam cnm bana 50 mg seker yuklemesı yapılcak doktor ac yada tok dıye bısey demedı ama ben yınede ac karnına gıdıcem ne olur ne olmaz...

50 gram çok değil ama aç git bence genel kanı aç gitme ile ilgili dikkat et orda ama ben aç kaldığım kan alırlarken bayılıyodum

Selam kizlar bugun aradik seker testi sonuclari icin Allaha sukur bisey yok atlattik bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…