2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya sizde de oldu mu hiççç tam karnın alt kısmında yani rahim kısmında böyle pıt pıt diye seğirme, biraz önce oldu bi hoş oldum ve ayrıca da korktum noluyo acaba içerde:18::18:

neden kimse cevap vermiyo bana

deger cok cok yukselirse iyi olur kizlar
bebegin buyudugune isaret zaten
yaptirin sorun olmaz ve 6. haftadan once gitmeyin dra
6. haftadan sonra hem kese hemde kalb atisi görülür
iki isi bir arada cikarmis olursunuz
Allah kolayliklar versin insAllah
unutmayin siz anne adayisiniz hasta degilsiniz
her turlu sikinti olabilir hepsini doya doya yasayin
bu gunleri daha sonra ararsiniz
haftaya olurda hamis haberi alirsam
size katilir ve karsilikli bilgi alisverisi yapariz kolay gelsin

kızlar ya sizde de oldu mu hiççç tam karnın alt kısmında yani rahim kısmında böyle pıt pıt diye seğirme, biraz önce oldu bi hoş oldum ve ayrıca da korktum noluyo acaba içerde:18::18:

canım merak etme inşaallah korkulacak birşey değildir..

ben de diğer arkadaşlar gibi sancısını da seviyorum. sancımazsa hareket olmazsa endişeleniyorum büyümüyor musun diye.. :) ama sonra bir sancı geliyor gösteriyor kendini bebişim. 2 dakika kadar devam ediyor geçiyor.. ben de olunca eşime diyorum kendine yer açıyor:)

sabahtan belli hareket yok..

adet görürken öyle sancılarım olurdu. çok fena.. kaldı ki bebiş için olsun diyorum.. Tek o iyi olsun sağlıklı büyüsün,gelişsin..

Son düzenleme:

erkek mi derler ben kızım olsun istiyodum ama sağlıklı olsun da farketmez oh rahatladım valla pıt pıt şey yapınca korktum bi an bide hafif bi karın ağrısı var o yüzden falan sandım

aynen canım sağlıklı olması için her sıkıntıya razıyım bende

az önce ayberk eceye rahim seğirmesi ile cevap yazdım. sonra ben de oldu:)))

Son düzenleme:

Çok beğendim ve çok etkilendim. paylaşımın için teşekkürler.

2gundur mide bulantım geçmişti yine başladı kahvaltı yapıcam hiç Bişey istemiyor canim doktor da 1ay sonraya randevu verdi 2li test için

erkek mi derler ben kızım olsun istiyodum ama sağlıklı olsun da farketmez oh rahatladım valla pıt pıt şey yapınca korktum bi an bide hafif bi karın ağrısı var o yüzden falan sandım

Gayet normal canım korkma sakın evham yapma kanama olmadığı sürece herşey normal diyor doktorlar. Benim kasıklarıma kramp girince bebeğin iyi olduğunu anlıyorum :)
sadist olduk

günaydın bende uzun süredir taki ediyorum 7 +3 bizde kalp atışını gördük ama duymadık 19 unda randevumuz var inş ozaman duyucaz rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım...

yalnız bu 7+3, 6+2 vs..ler ne demek?

hanım bu arada hemen hemen hepiniz doktora gitmişsiniz ben daha hiç gitmedim malesef bu ay biraz maddi sıkıntı vardı o yüzden ayın 15'ini bekliyoruz cuma gitcem yani acaba bir sorun olur mu

aynı günlerdeyiz canım ben öğrendiğim gibi gittim doktora çok erken geldin haftaya cuma gel dedi oyuzdne birşey kaybetmiş değilsin bende cuma gidicem

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.ben hissediyorum güzel dönüceksin :):)

Doktordan geldim kızlar kalp atisini duyduk çok şükür yarabbim 7 buçuk haftalık dedi :)

maaşşallah barekAllah darısı bizlerin başına

kızlar merhaba.kanaması olan varmı?? benim iki gündür kanamam var.ilaç kullanıyorum kalp atışları var ama yinede çok korkuyorum

canım aman yorma kendini çok kalkma ayağa doktorunla görüştünmü bu konuyu

Gayet normal canım korkma sakın evham yapma kanama olmadığı sürece herşey normal diyor doktorlar. Benim kasıklarıma kramp girince bebeğin iyi olduğunu anlıyorum :)
sadist olduk

aynen yaa ağrı olunca korkuyorum olmayınca korkuyorum ne hale geldik

görüştüm dr a kontrolede gittim progestan kullanıyorum şimdi.ilk hamileliğimdede olmuştu ama o 1 gün bile sürmemişti.bu durum beni tedirgin ediyor

yazdım cnm ben

7 hafta 3 günlük 6 hafta 2 günlük demek canm

hımmm ben de hani siz hesaplarsınız 4 haftalık bebeğim dersiniz.. ama dr hesaplar 6 haftalık dermiş. yani öyle bir yazı okumuştum. iki hafta tıp ilerden takip edermiş. onunla ilgisi var mı diye düşünmüştüm.

onemon çok sevindim.. darısı başımıza..

aereninannesi canım.. dr a görün. bilgisi varsa ki ilaç kullanıyormuşsun tekrar ara sor..gerekirse git..

korkma canım hep olumlu şeyler düşün hepimizde aynı riskler var sonuçta

sen benden iki gün öndesin acaba benim dr randevum çok mu erken keseyi görmek istiyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum inşallah karından görürüm yarın :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…