2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bence konuş canım, ama evsahibininde gidip bişi diyebileceğini sanmıyorum çünkü böle bi konu nasıl söylenirki insan söylerken bile utanır, aaaa durr şöle bişi yapabilirsin, çalışıomu bu arkadaşlar? çalışıolarsa onların işte olduğu bi saat bi zarfın içine yazı yaz güzel bi şekilde, apartman olarak gece yaptığınız seslerden rahatsız oluyoruz, herkesin mahremiyeti kendinedir, lütfen biraz daha dikkat edelim diye ( ama bunu bilgisayar yazısıyla yaz ki el yazısı falan anlaşılmasın ) zarfı kapa onların dikkatine ya posta kutusuna koy, yada onların kapı tokmağına sıkıştır, böylece kimden geldiğinide bilemez ama mesajıda alır

oyy kıyamammm sen yinemi uykusussun bugün. ben dün gece uyumuşum mışıl mışıl. öyle uyumuşumki sahura kalkamadık düşün bi uyandım saat 5 ti. sonra benim oğlan bi tekmelemeye başladı ama feciii dedim aha çıktı geliyo bu öyle baski yaptıki çok canım acıdı yaramaz tosunnn

canım benimde hamile kalmayı planladıgım zamanlar başka bi ofise gidiyoduk şöför cok deli araba kullanıyodu dedım bu ben hamile kalıncada böyle olursa yandık.ama şükür merkeze yakın ofisteyız eşimle gidip geliıyorum. ilk zamnlar insan sölemeyede cekınıyo ya ben baya bi süre söylemeyecektim bundan öncede bi düşüğüm oldugu için korkuyodum yani bunada bişey olursa kimse duymasın dıye. ama bizim oğlan sorunlu başladı kanamam olunca rapor aldım yokluğumda herkes duymus malum. ama çok şükürki bugünlere geldik

maşallah iyi yetiştirmişsin kıs oğlunuanasını babasını oruca kaldırıyo yavri

yok zaten sabah öğle arası kayısı ve kuruyemiş yani badem falan var öğleden sonrası bboş geldi onu ekledi bakalım bugun başladık
heee öğleden sorasını doldurdunuz yani iyi iyi merak etme hemen toparlar bebiş, çünkü mideyi boş bırakmamak gerektiğini biliyorum hamişlikte, acıkınca bişiler yemek lazım, olsun sen ramazan falan dinleme bebiş için meyve getir yanında onuda götürrr akşamada güzel yemeğini yedinmiydi ohhhh

yaa benm bööle şeylerde tepem atıyo valla..bence sööle zaten onlar da duyuyordur:26:

aynı saatte aynı baskıyı yapıyolar demek ki canım bunlar

senin bebek döndü mü yoksa canım kasıklarına bu kadar baskı varsa dönmüş olabilir

sorma canım yaa adam belli klozette oturuyo kadın yıkanıyo. tek başlarına ne _ıçabiliyolar ne yıkanabiliyo bunlar
bi de kıkır kıkır gecenin bi vakti gerçekten sinir bozuyolar.

valla canişkom bende yerken çok utanıyorum yaaa:26: geçen gün öğleden akşama kadar hiçbişey yemedim çıkışta sallanıyodum resmen gözümün önü karardı.bide markete gıdıcektık dedım bn bu halde hiçbiryre gidemem çok kötüyüm. bi arkadasının calıstıgı magazaya girdik orda bişeyler aldı eşimde yedim kendime geldim. o günden beride burd bı oda var gdıp orda yıyorum napıyım yaa hamileyım ben

ayyyy ne güldüm kısss deli

Aynen canım aynen, yiyin boş bırakmayın öğleden sonrasını, biz normal değiliz artık o nedenle aç kalmaya dayanamıyoruz, tansiyon düşüyo falan kötü oluyoruz, hamişiz biz yapçak bişi yok, bigün atıştırıyorum masada biri girdi içeri, yediğim ortada, ağzım dolu ( odadakiler artık alıştılar zaten, ben tam çekmeceyi açıp onlara bakmaya başlıyorum hemen biri yandan ya çekinme çıkar ye şunu hala niye çekiniyosun diye bende ohhh diyorum çıkarıyorum ) yakalanınca valla dedim nolur kusuruma bakma boş bulundum, oda boşver ya senin mazeretin var hiç çekinmeden ye, hem oruç nefsi korumak görünce özenceksek tutmayalım dedi, vala dedim doru ama işte insan yinede çekiniyo haliyle, boşver boşver sana gelene kadar daha neler oluyo, senin mazeretin var ye bebiş beslensin deyince bende saldım çayıra

ayyyy ne güldüm kısss deli
ben de ilk zamanlar çok gülüyodum ama şimdi köpürüyorum

sizin oğlanların nasıl tombik olduğu anlaşıldı şimdi ben ki iştahım yerindedir ama hamilelikte yemeye üşeniyorum yaa
kızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....
ben de yarın hemen arkandan geliyorum cnaım merak etme

ben de yarın çift rakam düşeceğim inşallah

maşallah iyi yetiştirmişsin kıs oğlunuanasını babasını oruca kaldırıyo yavri

oğlumu alan yaşadı yani adigenin kızı

senin kızla benim oğlan anlaşıyo demekki baskı için

bende başta utanıyodum ama baktım herkes aynı tepkiyi veriyo senin mazeretin var sen çekinme ye rahat rahat deyince bende saldım valla napim oğluşum aç mı kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…