2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sen benden iki gün öndesin acaba benim dr randevum çok mu erken keseyi görmek istiyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum inşallah karından görürüm yarın :82:

canım ben 2 gün sonra gidicem ama bende kalp atışını duyamıcam ki sadece kese keşke erkene alsaydım diyorum bende.hem zaten hiç belli olmaz belki senin döllenmen bende önce olmuştur yarın karından görür bence doktorun

kızlar naber nasılsınız ben pek ıyı degılım ya bu saat oldu henuz hıc bısey yemedım nedenını bılmıyorum ama canım cok sııkın hıc bısey yapmak ıstemıyor canım aglayasım var ya :.(

ay inşallah yaa çok heyecanlıyım :111:

canım bak hamilelik takviminde anneler bu günlerde sinirli olabilir diyo belki o yüzdendir

Hayırdır neden bu sıkıntı ? Duygu değişimimi yaşıyorsun. Dikkat et ara ara iştahsızlık bende de oluyor.

valla benim de eve gidip dinlesim var ama gidemiyorum.

hormonlardan diyecem .. iyi şeyler güzel şeyler düşün. ama mutlaka az da olsa birşeyler ye, iç..

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim önce ultrasonla baktı kese görünmedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi
sonra kan tahlili yapıldı 925 çıktı haftaya tekrar çağırdı
hamile olduğumu eşime söylemedim bende alışamadım daha hakkımızda hayırlısı..

bende 2 hafta önce gittiğimde rahim kalınlaşması görüldü kese 1000'li değerlere ulaşmadan görülemiyormuş. geçtiğimiz ctesi keseyi gördük, bu ctesi de kalp atışını duyacağız inşallah. İnşallah tez zamanda sen de iyi haberlerle gelirsin arkadaşım.

çok sağol canım inşallah ,senin ilk bebişmi

bende hıc yk kı ıstah ya sabahları bısey yerken oluyorum sankı zor gelıyor bı bunalımdayım bu ara zaten ooooooffffff

Eşinle yada ailenle de bir sorunun yok dimi? Özel bir soru oldu ama sıkıntına yardımcı olabilir miyiz acaba diye sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsin canım

arkadaşlar, kesecik son sattan kaçıncı gün sonra görünüyor veya keseciğin görüşmesi için beta hcg yaklaşık kaç olmalı?
bilenler cevap verebilir mi lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…