sen benden iki gün öndesin acaba benim dr randevum çok mu erken keseyi görmek istiyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum inşallah karından görürüm yarın :82:
Günadın kızlar,
Benim yine aynen mide bulantım devam. Sabah öğürdüm ama birşey çıkmadı. Bayılacak gibiyim o denli mide bulantım var. Çok kötü hissediyorum kendimi
canım ben 2 gün sonra gidicem ama bende kalp atışını duyamıcam ki sadece kese keşke erkene alsaydım diyorum bende.hem zaten hiç belli olmaz belki senin döllenmen bende önce olmuşturyarın karından görür bence doktorun
kızlar naber nasılsınız ben pek ıyı degılım ya bu saat oldu henuz hıc bısey yemedım nedenını bılmıyorum ama canım cok sııkın hıc bısey yapmak ıstemıyor canım aglayasım var ya :.(
kızlar naber nasılsınız ben pek ıyı degılım ya bu saat oldu henuz hıc bısey yemedım nedenını bılmıyorum ama canım cok sııkın hıc bısey yapmak ıstemıyor canım aglayasım var ya :.(
canım bak hamilelik takviminde anneler bu günlerde sinirli olabilir diyo belki o yüzdendir
Hayırdır neden bu sıkıntı ? Duygu değişimimi yaşıyorsun. Dikkat et ara ara iştahsızlık bende de oluyor.
kızlar doktordan geldim önce ultrasonla baktı kese görünmedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi
sonra kan tahlili yapıldı 925 çıktı haftaya tekrar çağırdı
hamile olduğumu eşime söylemedim bende alışamadım daha hakkımızda hayırlısı..
günaydın herkese ben dün işe gelemedim..2 gündür kahverengi akıntı geliyor kızlar doktorumuda aramadım..korkuyorum aramaya...perşembe günü randevum var..ama çokta ağrım var bel ve kasıklarda...eltim normaldir dedi benim çok kanamam vardı dedi birşey olmadı..yereşme kanaması olabilir dedi.kırmızı gelirse kork dedi...ne yapım şimde ben...[/QU
2 gün kanama ve 5 gün falan kahverengi lekelenmem oldu, hiç merak etme, içini ferah tut, herşey yolunda
bılmıyorumkı ya neden iştas yok zaten de bılmıyorum artık neden sıkıldım bı bunaldım ya
bende 2 hafta önce gittiğimde rahim kalınlaşması görüldü kese 1000'li değerlere ulaşmadan görülemiyormuş. geçtiğimiz ctesi keseyi gördük, bu ctesi de kalp atışını duyacağız inşallah. İnşallah tez zamanda sen de iyi haberlerle gelirsin arkadaşım.
bende hıc yk kı ıstah ya sabahları bısey yerken oluyorum sankı zor gelıyor bı bunalımdayım bu ara zatenooooooffffff
çok sağol canım inşallah ,senin ilk bebişmi
İkinci bebeğim. 1 yaşında bir kızım var:)
İkinci bebeğim. 1 yaşında bir kızım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?