2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ee normal doğumda nasıl oluyor bu bazı bebekler 41.haftada gelıyoo ozaman 9 hafta kala olmuş oluyooo esneklık payı yok mu canım

o zaman biz 32+0 olduğumda mı tam 32.haftayı doldurmuş oluyoruz kızlar ben öle anladım ben 28 ağustos ta doktordan çalışabilir raporunu almış olmalıyım o zaman 37+0 da da iş görmezlik raporu alacağız aman ne karışık işler beaaa (

kızlar cullucan mı lina mı girmişti kpsss ye ben ıkınızı karıştırıyorum kızlar :18::18::18::18:

Slm kızlar nasılsınız evde canım sıkılıyo bebişimin şekerini kendim yapayım dedim keçeden yapılmış birkaç model buldum sizce hangisi daha güzel ben karar veremedim
ben bebek arabalı olanları beğendim çok ciciler
merhaba kızlar
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iş filan yapma yalancı sancı filan diyip de kendini işe kaptırma nolur nolmaz allah korusun
bence doktoruna mutlaka sor canım tansiyonla alakalı değil sanırım başka birşeyden olabailir
Kızlar seker yukleme sonuclarım cıkmıs aclık 80, 50 mg 1. saat 140 cıkmıs. tam sınırda cıkmıs ınsallah bı sorun olmaz yhaaa:18:

canım sınır kaçmış ki bir de bir gün öncesinde tatlı şeyler ya da hamur işi yediysen o da etkiliyor hem doktorun gördü mü sonucu belki normal der belli olmaz

Kızlar benim fotolara yorum yapmadınız fikirlerinizi bekliyorum malzeme alıcam ona göre

bizim kurum 32nin başında alıyor diye biliyorum canım ama benimde kafam karıştı

ben 170 i de aradım o da 32. haftaya girince çalışabilir raporu alıcaksınız dedi iyice çorba oldu kafam
neyse ben 31+1 de giderim zaten kontrolüm var doktor ne dicek bakalım. bir de 37+0 ya da başka tarih olur o bebeğin durumuna bağlı canım doktor ne zamana kadar uygun görürse o zamana kadar (son 3 hafta hariç) çalışabilirmişsin.
neyse ben bi gideyim de nolcak bakalım

yapmıyorum zaten canım iş felanda anlamadım yaa

gözün aydın canım hem oruç tutup hem nasıl cam sildin canım dikkat et birazcık kendine bence

hiç sorma ya pişman oldum zaten hazır kocam evde yokken silim dedim o kızar cam sildiğimi görse bir de arkadaşım yeni doğum yaptı malesef benle aramızda 2 hafta vardı erken doğum oldu şimdi ondan da korkuyor iyice kızar görse ben de o yokken silim dedim ama pişmanım

bu arada benim tansiyonum hep 8 /5 hiç çıkmıyo
şimdide tüm değerlerim düşük çıktı iştah felan sıfır gittikçe kio verdiyom dr hamile depresyonuna girersin dedi sosyalleş dedide bu sıcakta nere gidem

Slm kızlar nasılsınız evde canım sıkılıyo bebişimin şekerini kendim yapayım dedim keçeden yapılmış birkaç model buldum sizce hangisi daha güzel ben karar veremedim

Canım nazar boncuklu bebek puseti daha güzel duruyo diğerlerine göre bence. Ben de gittigidiyor'dan sipariş edicem. İstersen bi oraya bak bebek şekerlerine çok güzel modeller var. Benim kızıma yaptırmayı düşündüğüm modelde bu arkadaşlar. Fiyatı da gayet uygun geldi bana tanesi 1,60 TL.

cnm maaşallah bebişinede sanada :) bende dün gitiim günlerimiz yakın seninle arad 2 gün var , benimbebeiş 850 gramdie doktor 2 hafta geriden gelio dedi beslenme düzenimi değiştirdi , ara öğün ilave etti , sanada öle b yorum yaptı mı doktorun ?

yapmıyorum zaten canım iş felanda anlamadım yaa

hımm magnezyum eksikliği olabilir canım ben dün doktoruma kasılmalarım oluyor dedim o da magnezyum verdi allah korusun erken doğumu tetikliyormuş bu..biraz yemene içmene dikkat et canım sık sık elinin altında besleyici şeyler olsun kuru incir kyısı üzüm hurma gibi kendine dikkat et allah korusun doktorun dediği gibi olsa doğumdan sonra da devam eder sonra bebiişe kim bakacak

hediye gelsin de ne zamansa kabulüm

Eklentiler

• $992818_413474125428107_1057571760_n.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 28

aaa bana hiç öyle yorum yapmadı hayet normal gelişimi dedi neden öyle dedi ki kilosu mu azmış yani

hamile depresyonu neymiş ki :44:
hemen bu depresyon çeşidini kocamın üzerinde kullanmam lazım çok kızdırdı beni bugün
seraapppp nerdesin gaza getirmen lazım beni kocama kıymam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…