2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

haftanıza gore bebgınız ıyı kızlar doktor nasıl boyle bır yorum yapıyor sızr belkı sızın bebek sat tarıhınde değilde ondan 2 hafta sonra döllenmişse bence neten bakın hafta hafta gebelıkte yazıyo kılonuz orayla uyumlu dıye sanırım 27.haftada öyle olmallıydı

ah canım hayırlısı alan sınavı çok garip dedıler sanırım unıversıtede akedemık bılgıler sorulmuş

aynen öyleydi canım ben edebiyatçıyım hep eski uygurca ve osmanlıca metinler vardı ben onları unuttum gitti hergün eski uygurca mı konuşuyorum ki aklımda kalsın yani sınavdan çıknca eşime şunu söyledim bu soruları yapmak için yeniden 4 yıl olkumak lazım öyle kpss kitaplarıyla olacak iş değildi...eğitimi kolaydı sınavın ama malaesef benim netlerim pek iç açıcı değil yani yığılma olan aralıkta malsef

çokk kokoooşşşş güzelmiş

Slm kızlar nasılsınız evde canım sıkılıyo bebişimin şekerini kendim yapayım dedim keçeden yapılmış birkaç model buldum sizce hangisi daha güzel ben karar veremedim
canım ben bebek arabası ve emziği beğendim. hem yapımı da daha kolay gibi özellikle bebek arabasının

doktorlar bi çok kez yazıyo bu raporu onlar en iyisini bilir kuzum

valla bırak camları evi bişey götürse çokta umrumda olmaz hiç bişey ben ve oğlum kadar kıymetli değil boşver canım sen gelir bi kadın temizler

kızlar izin konuşulmuş bütün işçi ve memurlara aynı o olay, 32 bitince alınıyor..zira 32 bittikten sonra 33-34-35-36-37-38-39-40, 40. haftanın sonuna kadar 8 hafta kalmış oluyor...son 3 hafta izin almak zorundasın yani 37 bitince de izne çıkıyosun zorunlu olarak..

ziira ücretli doğum izni doğumdan önce 8 sonra 8 olmak üzre 16 hafta şu an..ama tabii ki ekimde görüşülcek diye bişiler dediler, inşallah bize 6 ay uzatma yaparlar da yetişir

evet sana katılıyorum bence gayet normal ki benim doktorum da öyle dedi çok iyi gelişmiş dedi

kızlar ben kaçtım çrşıya gidicemmmm arkadaşımın bebeği oldu hedıye aalıcam ama dışarı cıkmak hiçistemıyomm sussayınca nasıl yolda yururken su içicez mıllet oruc bakalım gidip de geleyım size güzel sohbetler

ya dün öle dedi, dün akaşamdan beri deli gb herkes bişi yedirmeye çalışıo , psikolojik olarak etkilendim bende zorluom kendimi gereksiz yere :S

bence doktorun yanılmış olabilir belki o an kafası karıştı haftanı şaşırdı çünkü bebeğin gayet normal ben nette de araştırdım 27. haftada bebeğin kilosu böyle bence sen fazla takma gereksiz yee ona kilo aldırıcam derken kendin gereksiz kilo alacaksın

hayrılısı canım evet bende oyle duydum öğretmen mı yksa prof mu alacaklar nasıl sormuşlar denıldı her brans için ,ben zaten unuttum ıngılız kulturunu falan yazarları eserlerı kı ben onları anlatmadımkı öğrencıelrıme ben gramerı anlattım dersanede de ucretlı ögretmelık yaptıgım zamanlarda da iyice ıcınden cıkılmaz durum oldu artık benım için

aminn canım sen benden bi gün öncesin sen bi git raporunu al bizi de aydınlat

aynen öyle canım neyse izinler yanmıyomuş arkadaş ya yanlış söyledi ya ben yanlış anladım. sonrasına atılıyomuş sorun yok o zaman

magnezyum dedi dr banada içcem bakalım
hamile depresyonu neymiş ki :44:
hemen bu depresyon çeşidini kocamın üzerinde kullanmam lazım çok kızdırdı beni bugün
seraapppp nerdesin gaza getirmen lazım beni kocama kıymam lazım
valla bende bilmiyom canım
çok geçmiş olsun cnm

saol canım

bu arada kızlar ben malzemelerimi aldım

bunlar hastanede dağtılcak

bu şişelerin benzerinide mevlütte dağatcam

valla ya bu son zaten diğer camları haftasonu kardeşimi çağırıp ona sildiricem artık napim karnım kasılıyor yoksa allah korusun birşey filan olsa geri dönüşü yok yani
hamile depresyonu neymiş ki :44:
hemen bu depresyon çeşidini kocamın üzerinde kullanmam lazım çok kızdırdı beni bugün
seraapppp nerdesin gaza getirmen lazım beni kocama kıymam lazım

serap yok galiba biz gaz versek olmaz mı bence hamillelik fırsatını değerlendir her zaman elel geçmiyor ama ona kızmak yerine naz yap bence o zaman daha bir telaşlı oluyorlar napacaklarını şaşırıyorlar kaprisli ve nazlı ol ben hep öyle yaparım çok daha iyi geliyor öbür türlü yani kızınca filan sen de sinirleniyorsun bir keyfi kalmıyor bu çok iyi bir intikam tarzı

canım bu minik şişeler süper fikirmiş içlerine şeker mi koyucaksın lavanta mı? aslında şu rengarenk kumlar da fena durmaz. dış kısmına da badem şekerleri konablir. şekeri isteyen yesin kalanı da koysun vitrinine

inan daha o kadar düşünmedim içine ne koysam die
etiket felan hazırladık ama lolipoplara da şişelerede o yapıştırılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…