benimde 22 aylık kızım var kara kara düşünüyordum senin kızın daha küçükmüş
Eşinle yada ailenle de bir sorunun yok dimi? Özel bir soru oldu ama sıkıntına yardımcı olabilir miyiz acaba diye sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsin canım
NE GUZEL benımde 13 aylık bı oglum war 13 ocak dogumlu senın kızının dogum tarıhı nee
İkinci bebeğim. 1 yaşında bir kızım var:)
canm ben ikinizden de beterim benim oğlum 10 aylık oldu daha 2 gün önce:)
evet:) aralarında 1,5 yaş farkı olacak. en azından beraber büyürler ve ben de 4 sene sonra rahat ederim diye düşünüyorum. arada çok yaş farkı olunca biri okul çağında diğeri kucakta sorunları farklı olacaktı. Allah yeter ki eli ayağı düzgün hayırlı evlat etsin. ben 2014 ocağı gibi düşünüyordum ama bzim minik 3 ay daha erken çıktı yola hayırlısıyla gelsin bakalım.
olsun doğana kadar abisi 1 yaşını geçmiş olacak. Eli ayağı düzgün hayırlı ömürlü evlat olsunlar da... hem bir arada büyüyecekler işte:)
NE GUZEL benımde 13 aylık bı oglum war 13 ocak dogumlu senın kızının dogum tarıhı nee
canm ben ikinizden de beterim benim oğlum 10 aylık oldu daha 2 gün önce:)
hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.doğru düşünüyorsun aslında benimde ablamla armda 1,5 yaş var çok iyi anlaşırız.bizimde eşim çok istiyordu bende kızıma zor hamile kalmıştım bundada 1-1,5 yılda olur diye düşünürken hemen hamile kaldım.
kızımı kucağıma almamda bir sakınca varmı acaba doktr birşey olmaz dedi ama sen ne yapıyorsun?
kizlar ben geldim fakat belim agriyo bugun
ya bende arada bir olan kasık sancısı dışında hiç bişi yok... bazen unutuyorum hamile olduğumu:)
benimde bugun oldu bel agrim fena :26:
biraz uzan sırt üstü belki iyi gelir canım yaa... yorma kendini fazla
suanda yatiyorum zaten canimm evi supurucektim biraktimm
kızlarrr bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim Anne Karnında Yaşam Belgeseli - Bölüm 1 - YouTube 6 part şeklinde
iyi yapmışsın bende dün temizlik yaptım bu hafta ütülerim kaldı bi tek onları da bitircem inş. biara, dünakşam yoğun kasık sancım oldu galiba fazla dolandım evde ondan
aman canim dikkat et kendine fazla bisey yapmayin bu donemlerde Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?