2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?

git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.

gideriz heralde benim gitmem dediğime bakma ayda düğün var deseler merdiven dayarım biz geçen sene ilk kez evli olarak katılmıştık o zamanda eşim ayrı masada ben ayrı masada takıldık herkes arkadaşları ile oturdu

iyiyiz kuzum biz sen nasılsın dün akşam aklım sende kaldı umarım çok üzülmedin tatlımmm

şebiciğim seni atlamış gibi olmuşum kusura bakma canım alıntı yapmışım bişi yazmamışım günaydın kuzucum

,

canımmm doğumgünün kutlu olsun nice senelere inşallahhhh:124::124::124::124::124:

:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:

günaydın serocannnn

adig_eeeeeeeeeeeeeeeeee

doğum günün kutlu olsun kuzu...Biir daha ki sene kuzunla geçirecen bunu düşün sadece... hiç takma kafaya adamın içine işlemiştir dün yaptıkların bakalım bugün seni ne bekliyor...

Yavruşunla ve eşinle nice mutlu seneler olsun inşallah. Hep mutlu ol ve bu heyecanını yaşa seneye de inşalalh miniğinle kutlarsın doğum gününü.
çok sağol neslimmmmmmmmmmmmm Allah hepimize nasip etsin inşaallaahhh bizim asıl doğum günümüz onları kucağımıza alıcağmız gün artık

:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
günaydın canımmm ne var ne yokkkk ????

adige doğum günün kutlu olsun cnmm. eşinle bebişinle nice mutlu yıllaraa
çok sağol tatlımmmm iyi dileklerin için

Adigecim, hepi de börtdey tu yuuuuuuuuuuuuuu Bol hediyeli, mutlu, huzurlu bi sene geçirmen dileğiyle, inşallah tüm dileklerinin kabul olucağı güzel bir yıl olsun bu yıl, boh kahkahalı geçir inşallahh!
cullucanım çok sağolll hamilelik hormonlarımı coşturdu yine bu sefer de gelen mesjlarda gözlerim doluyo hemen noluyo bana yaaaa
işte insan o başındaki gibi olsa keşke diyo ama ıı ıhh olsun sağlık olsun kocam, kızımın babası sağ sağlim başımızda olsun da ben ona yapıcaklarımı biliyorum

evet canım bugün geçsin başlıyorum arızaya bağlamaya

canımmm benimmm çok sağoll hepimize iyi şeyler getirsin hayat inş.

harıl harıl çalışıyoruz canım nolsun işte sen naptın kahvaltınızı yaptınız mı oğluşla

çalışmak derken topikte çene mi çalıştırıyonuz..yaptık kahvaltımızı teyzesi doyurdum minnakımın karnını totoma da uygun yer bulduk geldik sizlerle sohbet etmeye...

dünürcümmm çok sağol tatlım

sağol serabımmm kuzumu düşününce geçiyo zaten hepsi sorma kocam kederden erkenden uyudu

önemli değil canım iyiyim siz nasılsınız anne oğul

Sezinim,ezinem,jaseminim ve dün bana destek olan tüm arkadaslarim allah sizden razi olsun yanimda oldugunuzu bilmek cok güzel.dün cok kötü olunca cikip uyudum.ama insaallah gececek bu günler mecbur sabredecegim baska yapacagim hic birsey yok.bebegimide üzmeye hic hakkim yok.sizleri seviyorum

ADIGECIM dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim seni bir ömür boyu sevdiklerinle esinle ve bebisinle mutlu etsin

büşraa noldu tatlım niye üzüldün, kötü birşey yok inşallah:26:

aminnnn cümlemizee

doğum günün kutluolsun tatlım
çok sağol tavuklumm

olsun ayrı da olsa aynı yerdesin eve beraber dönüyosun ben eşimi evde bırakıp yemeğe gidince rahat olamıyorum. hemen kaçacak yer arıyorum ya da arıyorum bizimkini gel beni al diye

çok sağol tatlım iyi dileklerin için senin neyin var hayırdır?

beni boş ver biz napcaz toto büyütüyoz durmadan...sen anlat...

bazen kaçıştır uyumak unutma gece rüyasına girmişsindir sen merak etme...
kaçış mı bilmiyorum bakalım görcez bu akşam. sahurda da sabh da hiç kutlama cümlesi kurmadı. bişey planlıyo mu bilmiyorum bakalım.
seviyorum ben onu hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama azıcık kadın ruhundan anlaması şart artık
akşam bana hediye almak için dışarı çıkartmak istedi ama nemrut ben istemedim daha da kızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…