günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?
git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollll
seve seve kabul ediyorum hediyelerini
harıl harıl çalışıyoruz canım nolsun işte sen naptın kahvaltınızı yaptınız mı oğluşlahoşbulduk kuzu naparsınız bakayım...
iyiyiz kuzum biz sen nasılsın dün akşam aklım sende kaldı umarım çok üzülmedin tatlımmm
,muhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaadaha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss
ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrr
:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
çok sağol neslimmmmmmmmmmmmm Allah hepimize nasip etsin inşaallaahhh bizim asıl doğum günümüz onları kucağımıza alıcağmız gün artıkYavruşunla ve eşinle nice mutlu seneler olsun inşallah. Hep mutlu ol ve bu heyecanını yaşaseneye de inşalalh miniğinle kutlarsın doğum gününü.
günaydın canımmm ne var ne yokkkk ????:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
çok sağol tatlımmmm iyi dileklerin içinadige doğum günün kutlu olsun cnmm. eşinle bebişinle nice mutlu yıllaraa
cullucanım çok sağolllAdigecim, hepi de börtdey tu yuuuuuuuuuuuuuuBol hediyeli, mutlu, huzurlu bi sene geçirmen dileğiyle, inşallah tüm dileklerinin kabul olucağı güzel bir yıl olsun bu yıl, boh kahkahalı geçir inşallahh!
işte insan o başındaki gibi olsa keşke diyo ama ıı ıhh olsun sağlık olsun kocam, kızımın babası sağ sağlim başımızda olsun da ben ona yapıcaklarımı biliyorumayyy başını okudum nasıl heyecanlandım sevindim sonrasında sevincim kursağımda kaldı kıssneyse tatlım inşallah bu akşam gösterir kendini kocişin göstermese seni bu kadar üzdüğü için topikçe ertesi gün ordayız
evet canım bugün geçsin başlıyorum arızaya bağlamayaanladım canım, belki biraz giyebilsen o çorabı en azından akşamları eve gidince işe yaramazmı diyosun? al güzelim al zaten devlet o hakkı veriyo bize, iyi değilsen tabiki alcaksın, sen ne istersen o olcak sıkma canını tatlişşş
hadi hayırlısı artık canımcım, kocişi sen eğitçen bu konuda mecbur, hiç üzülme bişi yapmazsada ama taktikleri işleme geçirdinmi yavaş yavaş alışçaktır oda merak etme, insanların huyu değişmez evet ama törpülenir bunu unutma, kimseyi tam anlamıyla değiştiremezsin o bir gerçek ancak herkesin törpülenecek yanları vardır bu bilimsel olarakta kanıtlandı, sen çalışmaya başla bu doğumgünü sonrası
günaydınnnnnnnnnnnnnn
canımmm benimmm çok sağoll hepimize iyi şeyler getirsin hayat inş.tatlım nice mutlu senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebişini sıhhatle getirsin inşallah
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:118::118::118::118::118::118::118::118:
harıl harıl çalışıyoruz canım nolsun işte sen naptın kahvaltınızı yaptınız mı oğluşla
dünürcümmm çok sağol tatlımşebiciğim seni atlamış gibi olmuşum kusura bakma canım alıntı yapmışım bişi yazmamışım günaydın kuzucum
,
canımmm doğumgünün kutlu olsun nice senelere inşallahhhh:124::124::124::124::124:
günaydın serocannnn
adig_eeeeeeeeeeeeeeeeee
doğum günün kutlu olsun kuzu...Biir daha ki sene kuzunla geçirecen bunu düşün sadece... hiç takma kafaya adamın içine işlemiştir dün yaptıkların bakalım bugün seni ne bekliyor...
günaydın serocannnn
önemli değil canımşebiciğim seni atlamış gibi olmuşum kusura bakma canım alıntı yapmışım bişi yazmamışım günaydın kuzucum
,
canımmm doğumgünün kutlu olsun nice senelere inşallahhhh:124::124::124::124::124:
günaydın serocannnn
günaydın canımmm ne var ne yokkkk ????
dünürcümmm çok sağol tatlım
sağol serabımmm kuzumu düşününce geçiyo zaten hepsisorma kocam kederden erkenden uyudu
Sezinim,ezinem,jaseminim ve dün bana destek olan tüm arkadaslarim allah sizden razi olsun yanimda oldugunuzu bilmek cok güzel.dün cok kötü olunca cikip uyudum.ama insaallah gececek bu günler mecbur sabredecegim baska yapacagim hic birsey yok.bebegimide üzmeye hic hakkim yok.sizleri seviyorum
ADIGECIM dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim seni bir ömür boyu sevdiklerinle esinle ve bebisinle mutlu etsin
aminnnn cümlemizeeçok sağol neslimmmmmmmmmmmmm Allah hepimize nasip etsin inşaallaahhh bizim asıl doğum günümüz onları kucağımıza alıcağmız gün artık
günaydın canımmm ne var ne yokkkk ????
çok sağol tatlımmmm iyi dileklerin için
cullucanım çok sağolllhamilelik hormonlarımı coşturdu yine bu sefer de gelen mesjlarda gözlerim doluyo hemen noluyo bana yaaaa
işte insan o başındaki gibi olsa keşke diyo ama ıı ıhh olsun sağlık olsun kocam, kızımın babası sağ sağlim başımızda olsun da ben ona yapıcaklarımı biliyorum
evet canım bugün geçsin başlıyorum arızaya bağlamaya
canımmm benimmm çok sağoll hepimize iyi şeyler getirsin hayat inş.
kız ağzına ne oldu seninnerdesin kız sen kaç gündür...
çok sağol tavuklummdoğum günün kutluolsun tatlım
olsun ayrı da olsa aynı yerdesin eve beraber dönüyosun ben eşimi evde bırakıp yemeğe gidince rahat olamıyorum. hemen kaçacak yer arıyorum ya da arıyorum bizimkini gel beni al diyegideriz heralde benim gitmem dediğime bakma ayda düğün var deseler merdiven dayarım biz geçen sene ilk kez evli olarak katılmıştık o zamanda eşim ayrı masada ben ayrı masada takıldık herkes arkadaşları ile oturdu
çok sağol tatlım iyi dileklerin içinSezinim,ezinem,jaseminim ve dün bana destek olan tüm arkadaslarim allah sizden razi olsun yanimda oldugunuzu bilmek cok güzel.dün cok kötü olunca cikip uyudum.ama insaallah gececek bu günler mecbur sabredecegim baska yapacagim hic birsey yok.bebegimide üzmeye hic hakkim yok.sizleri seviyorum
ADIGECIM dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim seni bir ömür boyu sevdiklerinle esinle ve bebisinle mutlu etsin
beni boş ver biz napcaz toto büyütüyoz durmadan...sen anlat...
kaçış mı bilmiyorum bakalım görcez bu akşam. sahurda da sabh da hiç kutlama cümlesi kurmadı. bişey planlıyo mu bilmiyorum bakalım.
bazen kaçıştır uyumak unutma gece rüyasına girmişsindir sen merak etme...
hem topikte hem ofiste kuzuçalışmak derken topikte çene mi çalıştırıyonuz..yaptık kahvaltımızı teyzesi doyurdum minnakımın karnını totoma da uygun yer bulduk geldik sizlerle sohbet etmeye...
önemli değil canımiyiyim siz nasılsınız anne oğul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?