2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
alışıcaz inş. :) bakalım neler bekliyor bizi artık cuma gelse de öğrensek...

off bende gidiyorum cuma ama cuma da gelmez hee

kan fln vercez ya acmi gitmek gerekli acaba ya ben sormayi unuttum :26: bide oglen 12 de cagirdi o zamana kadar ac duramam herhalde :26:

kan fln vercez ya acmi gitmek gerekli acaba ya ben sormayi unuttum :26: bide oglen 12 de cagirdi o zamana kadar ac duramam herhalde :26:

bana öyle bişi denmedi, ayrıca ben akşam 5 te gidicem ölürüm heralde o saate kadar açlıktan:)) zannetmiyorum yaa sonuçta kan tahlili yapılır

bana dr folik asit vermişti. günde 3 defa onu kullanıyordum. sonraki dr follibol verdi günde bir tane onu içmeye başladım. bu daha etkili dedi..

bir de hamilelikte deltacortil kullanan var mı.

ilaç isimlerini yazmak yasak değil di mi..:)

sizi bulduğuma sevindim arkadaşlar :)

hoşgeldin...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben nisan 2012 de oğluma doğum yaptım biraz önce eski günlere gidip fotolara baktım ve sizinlede paylaşmak istedim.rabbim hepimize bu duyguyu tekrar tekrar yaşatsın inş..

Allah bağışlasın :) çok tatlı oğluşun var rabbim nazarlardan saklasın

Canım doktorlar kalp atışlarını duyunca tahlil yaptırıyorlar kan ve idrar tahlili. Aç tok fark etmiyor rahat ol.

dün ben gitmiştim dr daha küçük dedi. kalp atıştan falan bahsetmedi. kese iyi dedi. baktım ben de 05 ekim yaklaşık doğumda yani benim son adetimin ilk günü 29 Aralık 2012 .. senin ne zamandı.

benim de 29 aralık canım.kesenin boyutu ne kadar dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…