- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ay ne biliyim bu koca ceneli kızları takip edemiyorumbi iş geliyo kopuyorumm
sen napıyosun nasılsın ben yorgunummm
çok sağol tavuklumm
olsun ayrı da olsa aynı yerdesin eve beraber dönüyosun ben eşimi evde bırakıp yemeğe gidince rahat olamıyorum. hemen kaçacak yer arıyorum ya da arıyorum bizimkini gel beni al diye
çok sağol tatlım iyi dileklerin içinsenin neyin var hayırdır?
kaçış mı bilmiyorum bakalım görcez bu akşam. sahurda da sabh da hiç kutlama cümlesi kurmadı. bişey planlıyo mu bilmiyorum bakalım.
seviyorum ben onu hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama azıcık kadın ruhundan anlaması şart artık
akşam bana hediye almak için dışarı çıkartmak istedi ama nemrut ben istemedim daha da kızdı
kaçış mı bilmiyorum bakalım görcez bu akşam. sahurda da sabh da hiç kutlama cümlesi kurmadı. bişey planlıyo mu bilmiyorum bakalım.
seviyorum ben onu hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama azıcık kadın ruhundan anlaması şart artık
akşam bana hediye almak için dışarı çıkartmak istedi ama nemrut ben istemedim daha da kızdı
hem topikte hem ofiste kuzu
afiyet olsun canımm
ayy o en önmlisi sen totoşuna yer bul da
büşraa noldu tatlım niye üzüldün, kötü birşey yok inşallah:26:
çok sağol tavuklumm
olsun ayrı da olsa aynı yerdesin eve beraber dönüyosun ben eşimi evde bırakıp yemeğe gidince rahat olamıyorum. hemen kaçacak yer arıyorum ya da arıyorum bizimkini gel beni al diye
Canlarim dün biraz moralim bozuktu kocacim askerde onu cok özledim gecede patladim baya bir agladim burda biraz paylasinca rahatladim ama suan biraz daha iyiyim..insaallah cabucak kavusurum esime inanilmaz birsey bu hasretlik rabbim kimsenin basina vermesin canlarim
çok yormuşsun kendini de oğluşu da canım bugün biraz dinlenebilseydin ii olurdu ama bunlar tatlı yorgunluklar Rabbim başka şekilde yormasıniyiyiz şükür tatlımmm ne yapalımm oğlummm da dün yoruldu yaa uyuyo sanırımm
ben evdeyim yatağımın içinde yer beğeniyorum...
sen de az gezseydin dün..ben bir buçuk saat yürüyüş yaptım karnım oldu taş gibi minnakımda yoruldu herhalde...herifi aradım gel daha yürüyemiyom beni eve götür...
aynen kıymetlidir benim totom...o değil de bu toto nasıl küçülecek ben onu düşünmeye başladım şimdiden...
canım benim canım benim diye ağzına düş düş sonra da ondan bekle şımarttım ben ondan oldu böyletabi kaçış.... bakalım napcak bugün...iyi yapmışsın çıkmamakla..bazen sinir etmek iyidir..adamlara her zaman he demeyecen...
çok sağol tatlımmmmm bebişler gelsin annelerine en büyük hediyeeCanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah:124: :124:
Canlarim dün biraz moralim bozuktu kocacim askerde onu cok özledim gecede patladim baya bir agladim burda biraz paylasinca rahatladim ama suan biraz daha iyiyim..insaallah cabucak kavusurum esime inanilmaz birsey bu hasretlik rabbim kimsenin basina vermesin canlarim
hiç denemedim cnm bugün alıp deniycem mecburr inşallah etkisi olur kan dolaşımını hızlandırıyomuş o çorap. alcam iznimi yatcam evde totomu daha da büyütcem bananeeanladım canım, belki biraz giyebilsen o çorabı en azından akşamları eve gidince işe yaramazmı diyosun? al güzelim al zaten devlet o hakkı veriyo bize, iyi değilsen tabiki alcaksın, sen ne istersen o olcak sıkma canını tatlişşş
ya gezmenin dışında bide gereksiz yürüdüğümüz yerler oldu eminönü vapuru kalmamış karaköye geçtik filan ordan eminönüne yürüdük o zorladı biraz bide uzanamamak
çok sağol tavuklumm
kuzular doğsun inşallah eritiriz totoları canım
canım benim canım benim diye ağzına düş düş sonra da ondan bekle şımarttım ben ondan oldu böylekendi bilir sinir olabilir ben sinir küpüyüm iki gündür
yine o da ben de kıyamam. biz hem birbirimize kızıyoruz hem de yatağa girince sarılıp öpmeden uyumuyoruz
işte beceremediği içiin insan kıyamıyo da ama becersin canım koca koca makineleri kuruyo bi pasta çiçek mi alamıyoooayy adigecim biz kocamla hep beraber eve giriyoz ya adama bi türlü süpriz yaptıramıyom ben cicek alamıyor benyanındayım yani elinde cicekle eve gelemiyo pasta alamıyo markete onla giriyom geçen martta almış pasta bi yere saklamış hopp buldumm pastaları adam diyo bıktım sendenbenim kocamda hiç romantik değil bende onu böyle kabullendimm artık kızmıyorum senin dediğin gibi beceremiyorrr
hiç denemedim cnm bugün alıp deniycem mecburr inşallah etkisi olur kan dolaşımını hızlandırıyomuş o çorap. alcam iznimi yatcam evde totomu daha da büyütcem bananeeoğluşumu evimde beklemek istiyorum artık. aldıklarımı yıkıcam yerleştircemmmm yaaa hayalini kuruyommm
Insaallah canimcimm insaallahanladım tatlım..sen çok güçlü bir annesin, muhakkak zordur ama Allah kolaylığını da verir inşallah..Sonrasında bebişinle eşinle mutlu huzurlu nice yıllar var inşallah önünüzde..
Canimm benim sabredecegim herhalde baska carem yok gibi insaallah kurdugum hayaller gercek olur kuzumcanım benim canım benim diye ağzına düş düş sonra da ondan bekle şımarttım ben ondan oldu böylekendi bilir sinir olabilir ben sinir küpüyüm iki gündür yine o da ben de kıyamam. biz hem birbirimize kızıyoruz hem de yatağa girince sarılıp öpmeden uyumuyoruz çok sağol tatlımmmmm bebişler gelsin annelerine en büyük hediyee kıyamaaaammmmm sanaaa sıkma canını hep geliceği zamanı hayal et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?