2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay ne biliyim bu koca ceneli kızları takip edemiyorum bi iş geliyo kopuyorumm

sen napıyosun nasılsın ben yorgunummm

ben evdeyim yatağımın içinde yer beğeniyorum...
sen de az gezseydin dün..ben bir buçuk saat yürüyüş yaptım karnım oldu taş gibi minnakımda yoruldu herhalde...herifi aradım gel daha yürüyemiyom beni eve götür...

evet kuzum aynen eve birlikte girmek çok güzelll

tabi kaçış.... bakalım napcak bugün...iyi yapmışsın çıkmamakla..bazen sinir etmek iyidir..adamlara her zaman he demeyecen...

Canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah :124: :124:

büşraa noldu tatlım niye üzüldün, kötü birşey yok inşallah:26:

Canlarim dün biraz moralim bozuktu kocacim askerde onu cok özledim gecede patladim baya bir agladim burda biraz paylasinca rahatladim ama suan biraz daha iyiyim..insaallah cabucak kavusurum esime inanilmaz birsey bu hasretlik rabbim kimsenin basina vermesin canlarim

anladım tatlım..sen çok güçlü bir annesin, muhakkak zordur ama Allah kolaylığını da verir inşallah..Sonrasında bebişinle eşinle mutlu huzurlu nice yıllar var inşallah önünüzde..

ya gezmenin dışında bide gereksiz yürüdüğümüz yerler oldu eminönü vapuru kalmamış karaköye geçtik filan ordan eminönüne yürüdük o zorladı biraz bide uzanamamak

tabi kaçış.... bakalım napcak bugün...iyi yapmışsın çıkmamakla..bazen sinir etmek iyidir..adamlara her zaman he demeyecen...
canım benim canım benim diye ağzına düş düş sonra da ondan bekle şımarttım ben ondan oldu böyle kendi bilir sinir olabilir ben sinir küpüyüm iki gündür
yine o da ben de kıyamam. biz hem birbirimize kızıyoruz hem de yatağa girince sarılıp öpmeden uyumuyoruz

Canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah :124: :124:
çok sağol tatlımmmmm bebişler gelsin annelerine en büyük hediyee

kıyamaaaammmmm sanaaa
sıkma canını hep geliceği zamanı hayal et canım

hiç denemedim cnm bugün alıp deniycem mecburr inşallah etkisi olur kan dolaşımını hızlandırıyomuş o çorap. alcam iznimi yatcam evde totomu daha da büyütcem bananee oğluşumu evimde beklemek istiyorum artık. aldıklarımı yıkıcam yerleştircemmmm yaaa hayalini kuruyommm

ya gezmenin dışında bide gereksiz yürüdüğümüz yerler oldu eminönü vapuru kalmamış karaköye geçtik filan ordan eminönüne yürüdük o zorladı biraz bide uzanamamak

bugün de totoyu yan vurup yatarsın canım dinlenirsin boş ver...

ayy adigecim biz kocamla hep beraber eve giriyoz ya adama bi türlü süpriz yaptıramıyom ben cicek alamıyor benyanındayım yani elinde cicekle eve gelemiyo pasta alamıyo markete onla giriyom geçen martta almış pasta bi yere saklamış hopp buldumm pastaları adam diyo bıktım senden benim kocamda hiç romantik değil bende onu böyle kabullendimm artık kızmıyorum senin dediğin gibi beceremiyorrr

ya öyle canım bizde küs duramayız ama içimdekileri de asla saklamam söylerim yüzüne...benim taktiğim şu herifn yüzüne he derim yine kendi bildiğimi okurum...birşey mi yapılacak he tamam derim..ama işi öyle kıvırırım ki herif bile anlamaz sonunda benim dediğim olur...

işte beceremediği içiin insan kıyamıyo da ama becersin canım koca koca makineleri kuruyo bi pasta çiçek mi alamıyooo

canım ben meslekten dolayı kullanıyordum..geçen de de sordum doktoruma sağ bacağımdaki varislerde artma oldu kullanabilir m,yim diye hiç bir sakınca yok dedi..ilerlemesin aman dikkat et varis bu şakaya gelmiyo...

anladım tatlım..sen çok güçlü bir annesin, muhakkak zordur ama Allah kolaylığını da verir inşallah..Sonrasında bebişinle eşinle mutlu huzurlu nice yıllar var inşallah önünüzde..
Insaallah canimcimm insaallah Canimm benim sabredecegim herhalde baska carem yok gibi insaallah kurdugum hayaller gercek olur kuzum

seni çok iyi anlıyorum canım ben eşim biz nişanlıyken askere gitti biz evliyken gitsin dedik evlendirin dedik annem olmaz dedi çok şükür engel olmuş allah yardımcın olsun hele bide hamişsin nişanlıyken bile bunalıma girmiştim ben 6 ay ölümdü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…