bugün de totoyu yan vurup yatarsın canım dinlenirsin boş ver...
işte beceremediği içiin insan kıyamıyo da ama becersin canım koca koca makineleri kuruyo bi pasta çiçek mi alamıyooo
seni çok iyi anlıyorum canım ben eşim biz nişanlıyken askere gitti biz evliyken gitsin dedik evlendirin dedik annem olmaz dedi çok şükür engel olmuş allah yardımcın olsun hele bide hamişsin nişanlıyken bile bunalıma girmiştim ben 6 ay ölümdü bana
bakalım akşamki iftara gitmezsekkk
geçen evlilik yıldönümümüzdü gel beni uğraştıram ne istiyosun alalım planı ben yaptım yineee napalım beni böyle sev seeceksen şarkısını gönderiyorum sana
bakalım akşamki iftara gitmezsekkk
geçen evlilik yıldönümümüzdü gel beni uğraştıram ne istiyosun alalım planı ben yaptım yineee napalım beni böyle sev seeceksen şarkısını gönderiyorum sana
canım ben meslekten dolayı kullanıyordum..geçen de de sordum doktoruma sağ bacağımdaki varislerde artma oldu kullanabilir m,yim diye hiç bir sakınca yok dedi..ilerlemesin aman dikkat et varis bu şakaya gelmiyo...
benimki de öyle derdi dedi de ama ben bu sefer inat ettim neyseo da buna kızıyo bence. kızzssınnn hiç sakıncası yok ben de kızıyorum
inatlaşmasak bu akşam süslenir püslenir giderdik güzel bi yere ama inadımız tuttu
o çorap işe yarıyomu cnm cok sıkıyomu peki? varis için başka yapabileceğim birşey varmı biliyomusun
Annene ne kadar cok tesekkür etsen az tatlim ahh ahh benim annemgilde yok dedi ama kim dinledi esimde bende inatiz tutturduk evlenecegiz diye kimseyi karistittirmadik ama inan bu kadar zor olacagini tahmin edemezdim sen 6 ay ben 15 ayama insaallah cabuk gecer canimcim tek dilegim bebegime ve kocacima kavusmak
o çorap işe yarıyomu cnm cok sıkıyomu peki? varis için başka yapabileceğim birşey varmı biliyomusun
canım ben işten geldikten sonra bir 15 dakika ayaklarımı yukarı dikip duruyorum..ve banyodan sonra çıkarken daha doğrusu soğuk su tut bacaklarına varislerin olduğu yere biliyorsun sıcak su iyi gelmiyor varise...
evet cnm o dediklerini bende yapıyorum dün gittim geldim soğuk suya tuttum bacaklarımı inşallah geçer yaa. bebişin nasılll
alışana kadar biraz zor gelebilir canım ama alıştıktan sonra o kadar sıkmıyo...bende işe yaradı en azından artmadı..birye ayaklarını aşağı doğru sallandırma fazla sandalyede otururken...ayağının altında mutlaka birşey olsun ...bir de ayakta bir yerde fazla sabit durma...dursan bile yemek yaparken falan ayaklarını sürekli hareket ettir..dizlerini kır kan dolaşımı olsun kısaca demek istediğim bu...
o inatlaşmayı hiç sorma cnm benimkide gecen evlilik yıldönümünde hadi gel sana bıseyler alalım dedi bende hedıyemı kendımmi seçicem alsaydın dedim yemeğede cıkmadık bi güzel tartıştıkbu cumada ısyerındekı arkadaslar yemek verıyo ben dıyom gıdıcez o dıyo gitmiycez. iyice inada bindi amaaa kadının fendi erkeği yendi gidiyoruzzzz hahaha gerçi bu varisli ayakla nasıl gideceksem agrıdan yürüyemıyom
kızlarrrr çift rakama düşmüşüm inşallah göz açıp kapayıncaya kadar tek rakama da düşerim sağlıkla
erken kalkarsınız olmaz sa...
benimki de öyle derdi dedi de ama ben bu sefer inat ettim neyseo da buna kızıyo bence. kızzssınnn hiç sakıncası yok ben de kızıyorum
inatlaşmasak bu akşam süslenir püslenir giderdik güzel bi yere ama inadımız tuttu
anladım cnm bugün alıp denıycm bakalım varis corabını. su andada ayagımın altında kapaklı çöp kutusu var. elimden geldıgı kadar dıkkat etmeye calısıyorum. inşallah şu ağrı gecerde rahat ederım. sanki etim çekiliyo yaa
hemencecik geçsin kuzum dua edicem sanaa
kızlarrrr çift rakama düşmüşüm inşallah göz açıp kapayıncaya kadar tek rakama da düşerim sağlıkla
biliyorum cnm ama ameliyeta kadar gıtmesın yaaaameliyatı var biliyor musun? benim fazlalaşsaydı kışın yaptıracaktım yaktıracaktım daha doğrusu...bebişte iyidir teyzesi iki gündür sessizdi kuzum ama bugün maşallahı var tepikleyip duruyo...
bizimki de aynen anlattığın gibi olcak işte. dün daha kapıdan girince anladı benim arıza çıkartıcağmı
bizim de evlilik yıldönümümüzde kendini aşmış bi çiçek almış ama ben de o gün iş yerinde berbat bi gün geçirmiştim eve salya sümük geldim şansa bakar mısnbeni avuttu koca gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?