2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

asla evde olan sorunlarını işe işte olan sorunlarını eve götürme kuzu...kapıdan çıkarken sorunlarını da içeride bırak çık...yoksa bak adam düşünmüş taşınmış sürpriz yapmış elinde patlamış...

amin canım inşallahhh

slm kızlar bende ekim annesi olacağım inş. iş yogunlugundan giremıyorum fazlaca umarım hepiniz ve bebeişleriniz sağlıklısınızdır.
gelişmelerinizi takip için bakınıyorum arada kendi belirtilerimi yada rahatsızlıklarımı normal saymak adına okuyorum yazdıklarınızı :)
ama günler yaklaştıkca artık aranızda olmak istiyorum bende sizlerle hazırlanayım bu dogum macerasına inşallah :)

bizim evlilik yıldönümü de ekim de oğluşumun tahmini doğum tarihi 25.10 bizim evlilik yıldönümüz 27.10 bakalım çok büyük bi sürpriz ve hediye bekliyorum inşallah kocişim beni hayal kırıklığına uğratmaz

yok canım benim hamilellik öncesi başlangıç vardı zaten...

bizim de eylülde evlilik yıldönümünde ben de yaparım sonuçta ikimiz için özel bi gün ama bugün benim günüm o yapcak

sorma canım o son oldu zaten. çok kızar benimki eve iş taşıyınca. ben de sıkıntıdayım ama gelip anlatmıyorum sana takma şunları evde konuşmayalım diyo. gerçekten de huzur için şart
olabilüü

du bakalım belki çok güzel bi süpriz seni bekliyor
görceeesssss datlımm

yok canım benim hamilellik öncesi başlangıç vardı zaten...
hımm o zaman hamilelikte dahada artmıştır kuzu aman dikkat et

bizim de eylülde evlilik yıldönümünde ben de yaparım sonuçta ikimiz için özel bi gün ama bugün benim günüm o yapcak

s
ayyy digeee ne güldüm yaa dünden beri iyice doldurdun kendini inşallah mükemmel bi süpriz yaparda eşin sende ağzın kulaklarında gelirsin yarın buraya

hoşgeldin canım
her zaman gel canım bekleriz

sorma canım o son oldu zaten. çok kızar benimki eve iş taşıyınca. ben de sıkıntıdayım ama gelip anlatmıyorum sana takma şunları evde konuşmayalım diyo. gerçekten de huzur için şart

bizde de sıkıntı çok olur canım velisi ayrı dert idaresi ayrı dert çocuklar ayrı dert öğretmenler ayrı dert...bir gün gelip anlatsam okuldaki meseleyi evde adım gibi eminim eşim diyecek ki istifa et evinde otur...çekme şu eziyeti diye...ama benim huyumdur aile içinde de öyleyiz..küs dahi olsak ister onun ailesi ister benim ailem gelsin küslük biter asla içimizde olan sıkıntıları dışarı yansıtmayız..bazen ben gayganama şikayet ediyom ama oğlunu o ayrı bir mesele..arada anasından fırça yemesi iyi oluyo...

bende doğum hediyesi bekliyorum eşimden aklımda bişi var diyo bakalım doğurunca görücezzz altın mı pırlanta mı

ayyy sizin yüzünüzden iki saattir bi dosyayı bitiremedim yaaa acaba ne yazdılar diye bakmaktan işi aksatıyorummm. biriniz kovun beni lennn öğlen oldu hiçbi iş yamadım hahaha

yaa gelecek seneyi düşünüyorum benim tosun 8-9 aylık olmuş belki hiç gidemicem zaten ücretsiz alıcam filan falan son turlar belkide bebekli hayatlarımız çok farklı olacak çünkü

pehhh hele bi doğsun alırım yanıma kuzumu çeker giderim istediğim yere..kız ben kırkımı nasıl dolduracam onu düşünüyom..bu 8-9 aylık çocuğu nasıl götürecem diye düşünüyo...

bu sıralar herkese dr lar erken doğum riski olduğunu söylüyorlar en yakınlarımdada var böyle hamıleler sizlerde yaşadınızmı bu tarz sıkıntılar yada dr un söylediği oldumu bu konuda bilginiz varmı ?

dikkat ediyorum canım birde fazla kilo almamaya dikkat et şu ortamda söylenilecek laf değil ama risk daha daa rtıyo kiloyla birlikte...

pehhh hele bi doğsun alırım yanıma kuzumu çeker giderim istediğim yere..kız ben kırkımı nasıl dolduracam onu düşünüyom..bu 8-9 aylık çocuğu nasıl götürecem diye düşünüyo...

kuzum bizim arabamız yok istanbulda bi yerden bi yere gitmek ölüm gibi bişi hele çocukla otobüslerde pusetlerle filan çok zor bide bebekler uysalmı olcak arabaya binince kusucak mı mızmız mı olacak hiç bişi bilmiyoruzz

bende doğum hediyesi bekliyorum eşimden aklımda bişi var diyo bakalım doğurunca görücezzz altın mı pırlanta mı
valla ben de çok güzel bişey bekliyorum zizagcım çok da merak ediyorum bazen rüyama giriyo kıss o kadar yani
ne alcan ipucu ver diyom yok ama çok beğeneceksin dio bakalım merak içerisindeyim

herkeste var canım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmaz..son gittiğim kontrolde çantan her an için hazır olsun dedi doktorum her an sürpriz yapabilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…