- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bizimki de aynen anlattığın gibi olcak işte. dün daha kapıdan girince anladı benim arıza çıkartıcağmı
bizim de evlilik yıldönümümüzde kendini aşmış bi çiçek almış ama ben de o gün iş yerinde berbat bi gün geçirmiştim eve salya sümük geldim şansa bakar mısnbeni avuttu koca gün
amin canım inşallahhhinşallah cnm...başka topikte benden 5 gün önde bi arkadaş var dr kontrolüne gitmiş 31 haftada, nst e bağlanmış, yalancı kasılmalar oldugunu tahmin ettikleri kasılmalar görülmüş..ayy duyunca ürktüm benm bi dahakinde de muhtemelen nst e gircem filan..15 günde 1 gidiosun sonrasında da artık...Allah hepimize sağlıkla mutlulukla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..
olabilüü
du bakalım belki çok güzel bi süpriz seni bekliyor
bizim evlilik yıldönümü de ekim de oğluşumun tahmini doğum tarihi 25.10 bizim evlilik yıldönümüz 27.10biliyorum cnm ama ameliyeta kadar gıtmesın yaaaseninde hamileykenmi cıktı bu varisler ? maşşallah kuzuna. benimkide gece uyutmadı minnak
aynenn bu özel günlerde mutlaka bi aksilik cıkıyo. biizmde eylülde evlilik yıldönümümüz. bakalım ne yapcak minnak tosunumun babası. ama bende senin gibi hiç umutlu değilimmm
biliyorum cnm ama ameliyeta kadar gıtmesın yaaaseninde hamileykenmi cıktı bu varisler ? maşşallah kuzuna. benimkide gece uyutmadı minnak
aynenn bu özel günlerde mutlaka bi aksilik cıkıyo. biizmde eylülde evlilik yıldönümümüz. bakalım ne yapcak minnak tosunumun babası. ama bende senin gibi hiç umutlu değilimmm
bizim de eylülde evlilik yıldönümünde ben de yaparım sonuçta ikimiz için özel bi gün ama bugün benim günüm o yapcakbiliyorum cnm ama ameliyeta kadar gıtmesın yaaaseninde hamileykenmi cıktı bu varisler ? maşşallah kuzuna. benimkide gece uyutmadı minnak
asla evde olan sorunlarını işe işte olan sorunlarını eve götürme kuzu...kapıdan çıkarken sorunlarını da içeride bırak çık...yoksa bak adam düşünmüş taşınmış sürpriz yapmış elinde patlamış...
görceeesssss datlımmolabilüü
du bakalım belki çok güzel bi süpriz seni bekliyor
ne yardan geçerim ne serden diyosun yani...hem giderim hem dinlenirim...
hımm o zaman hamilelikte dahada artmıştır kuzu aman dikkat et
yok canım benim hamilellik öncesi başlangıç vardı zaten...
ayyy digeee ne güldüm yaa dünden beri iyice doldurdun kendini inşallah mükemmel bi süpriz yaparda eşin sende ağzın kulaklarında gelirsin yarın burayabizim de eylülde evlilik yıldönümünde ben de yaparım sonuçta ikimiz için özel bi gün ama bugün benim günüm o yapcak
s
hoşgeldin canımslm kızlar bende ekim annesi olacağım inş. iş yogunlugundan giremıyorum fazlaca umarım hepiniz ve bebeişleriniz sağlıklısınızdır.
gelişmelerinizi takip için bakınıyorum arada kendi belirtilerimi yada rahatsızlıklarımı normal saymak adına okuyorum yazdıklarınızı :)
ama günler yaklaştıkca artık aranızda olmak istiyorum bende sizlerle hazırlanayım bu dogum macerasına inşallah :)
sorma canım o son oldu zaten. çok kızar benimki eve iş taşıyınca. ben de sıkıntıdayım ama gelip anlatmıyorum sana takma şunları evde konuşmayalım diyo. gerçekten de huzur için şart
bizim evlilik yıldönümü de ekim de oğluşumun tahmini doğum tarihi 25.10 bizim evlilik yıldönümüz 27.10bakalım çok büyük bi sürpriz ve hediye bekliyorum inşallah kocişim beni hayal kırıklığına uğratmaz
yaa gelecek seneyi düşünüyorum benim tosun 8-9 aylık olmuş belki hiç gidemicem zaten ücretsiz alıcam filan falan son turlar belkide bebekli hayatlarımız çok farklı olacak çünkü
bende doğum hediyesi bekliyorum eşimden aklımda bişi var diyo bakalım doğurunca görücezzz altın mı pırlanta mı
hımm o zaman hamilelikte dahada artmıştır kuzu aman dikkat et
ayyy digeee ne güldüm yaa dünden beri iyice doldurdun kendini inşallah mükemmel bi süpriz yaparda eşin sende ağzın kulaklarında gelirsin yarın buraya
pehhh hele bi doğsun alırım yanıma kuzumu çeker giderim istediğim yere..kız ben kırkımı nasıl dolduracam onu düşünüyom..bu 8-9 aylık çocuğu nasıl götürecem diye düşünüyo...
valla ben de çok güzel bişey bekliyorum zizagcım çok da merak ediyorum bazen rüyama giriyo kıss o kadar yanibende doğum hediyesi bekliyorum eşimden aklımda bişi var diyo bakalım doğurunca görücezzz altın mı pırlanta mı
bu sıralar herkese dr lar erken doğum riski olduğunu söylüyorlar en yakınlarımdada var böyle hamıleler sizlerde yaşadınızmı bu tarz sıkıntılar yada dr un söylediği oldumu bu konuda bilginiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?