2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
valla ben de çok güzel bişey bekliyorum zizagcım çok da merak ediyorum bazen rüyama giriyo kıss o kadar yani
ne alcan ipucu ver diyom yok ama çok beğeneceksin dio bakalım merak içerisindeyim

ayy senin gönlünden geçen ne yavrum bana bi fikir olsun eşiminkini beğenmezsem ondan isterimm mesela değerli bi küpe filan olsa ilerde kızıma yada gelinime bırakırım

doğmamış çocuğu hemen mızmız ettin helal sana...

günaydın dünyanın en anlayışlı, en masum, en beklentisiz, en en en tatlu anneleri :)

Kızlar dün eşimle sahurda biraz dertleştik. Ramazan bayramında annemleri görmeye gideyim ben diyor. Rüyasında görmüş kv'mi çok özledim dedi. Kıyamadım bende iyi dedim git o zaman hem konuşursunuz ne zaman gelmek istiyorlar buraya, ama doğuma getirme aşkım dedim. Kırıldı. Sonuçta benimde annem o bebeğin babanesi, senin ailenin ne kdr hakkıysa onun yanında olmak benimkilerinde hakkı. Gelmek isterlerse hayır gelemezsiniz mi diyeceğim, yanlış konuşuyorsun hayatım dedi. Bende dedim ki; aşkım ben gelmesinler demiyorum ama doğumda nasıl olacağım bilmiyorum, korkularım var zaten aramız nane söyledikleri herşey bana batacak. Kendimi germek istemiyorum çok önemli bir dönem benim için ayrıca günü belli değil sen ekim başı diye alıp gelirsen 1 hafta önceden, sürenin uzaması durumunda bayaa bir bizde kalacaklar. ben sancımda, ağrımda ne halde olurum bilmiyorum dedim. üzüldü ama sustu. İki arada kaldı. Bende artık susmaya karar verdim geleceklerse gelecekler yapacak birşeyim yok daha ne diyeyim

Canlar bir de bebek odası yapacak olanlar için marka önereceğim. Her keseye uygun güzel, sağlıklı, sağlam takımlar var. Belis bebek mobilyaları. İnternet üzerinden de sipariş alıyorlar. Bilginize

ayy senin gönlünden geçen ne yavrum bana bi fikir olsun eşiminkini beğenmezsem ondan isterimm mesela değerli bi küpe filan olsa ilerde kızıma yada gelinime bırakırım
valla gönlümden o kadar şey geçiyo ki kuzum
elmas ya da pırlanta bi parça olabilir yada altın böyle el işlemeli kalın bi bilezik olabilir burda meşurdur el işlemeli desenli bilezikler 34-40 gr arası öyle bişey olabilir güzel bi gerdanlık olabilir çünkü saklanacak yani ilerde çıkarıp bakıcaksın o yüzden güzel bişey bekliyorum

herkeste var canım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmaz..son gittiğim kontrolde çantan her an için hazır olsun dedi doktorum her an sürpriz yapabilir dedi..

anladım haftaya bakınca erken de o yüzden

kilolu başladım hamileliğime 10 kg aldım şimdiye kadarda riskden bahsetmiştiniz normal dogumumu riske eder kilo ?

ya pırlanta yüzüğüm var aslında ama minnak bişi onu büyütse bile yeter bilmiyom valla ona göre koysun parasını kenara ona aslan gibi oğlan doğuruyorummm
kızz sennki aslan da benmki çita mışaka şaka içinden geliosa yaptır..ben biraz fazla mantıkcıyım galiba, hiç pırlanta istemedim, altınları da takmıyom zaten..çookk nadir, düğün nişan vs..sadece 1-2 şey var günlük..içimden gelmii minnak taşa o kadar para vermek..bi de aklım onda kalcak bi yerde mi unutcam, çalınncak mı vs diye..tektaş olsa bile gerçek pırlanta istemem yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…