dikkat ediyorum canım birde fazla kilo almamaya dikkat et şu ortamda söylenilecek laf değil amarisk daha daa rtıyo kiloyla birlikte...
ben siparişini verdim kocişe..şurda şunu beğendim...gitde bakıver diye...beleşten baba olmak değil
ne beğendin kıssben siparişini verdim kocişe..şurda şunu beğendim...gitde bakıver diye...beleşten baba olmak değil
bende doğum hediyesi bekliyorum eşimden aklımda bişi var diyo bakalım doğurunca görücezzz altın mı pırlanta mı
valla ben de çok güzel bişey bekliyorum zizagcım çok da merak ediyorum bazen rüyama giriyo kıss o kadar yani
ne alcan ipucu ver diyom yok ama çok beğeneceksin dio bakalım merak içerisindeyim
ben de 8 kilo aldım8 kilo aldım ben doktorum normal dedi normalmi sizce ? :26:
ben de 8 kilo aldım
ben siparişini verdim kocişe..şurda şunu beğendim...gitde bakıver diye...beleşten baba olmak değil
herkeste var canım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmaz..son gittiğim kontrolde çantan her an için hazır olsun dedi doktorum her an sürpriz yapabilir dedi..
yaa adamın bisürü masrafı olcak ne pırlantası...azcık koruyalım enişteyi
kuzum bizim arabamız yok istanbulda bi yerden bi yere gitmek ölüm gibi bişi hele çocukla otobüslerde pusetlerle filan çok zor bide bebekler uysalmı olcak arabaya binince kusucak mı mızmız mı olacak hiç bişi bilmiyoruzz
8 kilo aldım ben doktorum normal dedi normalmi sizce ? :26:
valla gönlümden o kadar şey geçiyo ki kuzumayy senin gönlünden geçen ne yavrum bana bi fikir olsun eşiminkini beğenmezsem ondan isterimm mesela değerli bi küpe filan olsa ilerde kızıma yada gelinime bırakırım
8 kilo aldım ben doktorum normal dedi normalmi sizce ? :26:
herkeste var canım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmaz..son gittiğim kontrolde çantan her an için hazır olsun dedi doktorum her an sürpriz yapabilir dedi..
normal dedi bana ama fazla ekmek tüketmemen gerek dedi ben de öyle yapıyorumhee aynıymıysızzbence çok değil yaaa senin doktorun ne dedi :26:
ne beğendin yavrumm benim aklımda bişi yok ama bakalım ne gelecek
ne beğendin kıss
doğmamış çocuğu hemen mızmız ettin helal sana...
kızz sennki aslan da benmki çita mıya pırlanta yüzüğüm var aslında ama minnak bişi onu büyütse bile yeterbilmiyom valla ona göre koysun parasını kenara ona aslan gibi oğlan doğuruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?