2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
serapcımdan beklenen hareket..ama ben hep bu tarzdan yanayım, biz hatun milleti adama sölemeyiz ne istediğimizi sora da içimizi okumadı die kızarız..yaw adamlar sölemeden anlamıyo arkadaş, kabullenin şunu

anlamayan adama anlatacaksın kuzum..bunun farklı yolları vardır..direkt söylersin gider kendin alırsın eşinin kredi kartından çektirirsin paşa paşa öder...ya da sipariş verirsin gider herifin alır getirir..seni hiç yormaz..

bende boyle düşünüyorum sadece sembolik bi yüzük veya ince zincirli bi kolye falan alalım dedim ilerde kızıma veririm baban sen doğunca almıştı diye dedim :)

hep bu büyük beklentilerimiz yıkıyo bizi oysa çok iyi biliyoruz ki bi içten sarılmaları bile yetiyo

yaa gelecek seneyi düşünüyorum benim tosun 8-9 aylık olmuş belki hiç gidemicem zaten ücretsiz alıcam filan falan son turlar belkide bebekli hayatlarımız çok farklı olacak çünkü
evet canım eşlerle başbaşa son zamanlarımız ama biz inatla geçiriyorz

evet kendimi çok fena gaza getirdiğimin farkındayım o bi sürpriz yaparsa ben on katıp anlatıcam zaten bu kadar şeyden sonra

canım benimki de aynı ev huzuru herşeyden daha önemli ver dilekçeni gel diyo. o zaman ben de anlıyrum çok da mühim bi meselem olmadığını ve susuyorum

pehhh hele bi doğsun alırım yanıma kuzumu çeker giderim istediğim yere..kız ben kırkımı nasıl dolduracam onu düşünüyom..bu 8-9 aylık çocuğu nasıl götürecem diye düşünüyo...
ben de canım yaa miniğimi alıp gezmelere çıkmak istiyorum hemen
ayy senin gönlünden geçen ne yavrum bana bi fikir olsun eşiminkini beğenmezsem ondan isterimm mesela değerli bi küpe filan olsa ilerde kızıma yada gelinime bırakırım
ben de bizimki akıl edemezse diye işimi garantiye aldım ve söyledim küpe kolye takım istiyorum diye. bi gün çıkıp beğenicezzz bak onda yalnız karar vermesini istemem doğum hediyesi özel ve içime sinen bişey olmalı

bende boyle düşünüyorum sadece sembolik bi yüzük veya ince zincirli bi kolye falan alalım dedim ilerde kızıma veririm baban sen doğunca almıştı diye dedim :)

ben bi sefer sordum ne alcan diye..biz de yeni ev aldık 1 ay önce..aşkım sana ev aldım dedi..yavrumuzla güle güle oturalım diye dedi..ben de yedim galibaa

hemen not alıyorum kenara Serap Hocam

yaw benim gayganam anormal mi..geçen gün dedi ki kızım annen gelecek değil mi doğuma bende gelecek dedim anne...yetişemese de siz burdasını dedim...gelir giderim kızım ama o zaman senin durumun psikolojin çok farklı olacak dedi...benim güzel olan aramı basit şeylerle bozmak istemiyorum..sen çok farklı olacaksın dedi..bende ne farklılığı anne dedim..yaşadığında görecen dedi...annen olursa daha farklı olur senin için dedi...

bu arada geçen çıktığımda bende belise baktım hatta katalogunu da aldım..lacivertli mavili beyazlı bir takım vardı...onun sadece beşiğini beğendim...bakalım bizde karar veremedik bi türlü...

maşallah kv dene benmki de aynen öyle sööledi...zaten oğlunu anasına şikayet ediom diyince anladım sennki de benmkinden, Allah bozmasın

kuzu benim idrarda iltihap çıktı ve doktor açıkça söyledi erken doğum riskin var diye..hazırla koy kenara herşeyini dedi...
evet görümceminde bundan riski var şu an 32 haftaya ulaştı
ben bi sefer sordum ne alcan diye..biz de yeni ev aldık 1 ay önce..aşkım sana ev aldım dedi..yavrumuzla güle güle oturalım diye dedi..ben de yedim galibaa
hahah ne hoş yaaa ye bencede boşver

aynen ev huzuru önemli de gel gelelim evde durduğumuz zaman o evde huzur olacak mı ben şayet sıkntıdan patlar sinirimi kocişten çıkartırım..yok anacım yok ben çalışayım..çalışmak bana iyi geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…