- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
süper yaa..katıldım sana çok..
hemen not alıyorum kenara Serap Hocam
hmm ablamda da oldu..ama maşallah sonuna kadar durdu minnak yeğenim, korkma serabım bekler o minnak vaktini inşallah
öyle 3 ay evde oturdum da bana kendi iş aramaya başlamıştı garibimaynen ev huzuru önemli de gel gelelim evde durduğumuz zaman o evde huzur olacak mı ben şayet sıkntıdan patlar sinirimi kocişten çıkartırım..yok anacım yok ben çalışayım..çalışmak bana iyi geliyo...
katıl bana katıllll.... erkek milletini böyle yola getirecen yoksa yıpranan biz oluruz..
maşallah kv dene benmki de aynen öyle sööledi...zaten oğlunu anasına şikayet ediom diyince anladım sennki de benmkinden, Allah bozmasın
öyle 3 ay evde oturdum da bana kendi iş aramaya başlamıştı garibim
akşam geliyo naptın bugün diye soruyo ne mi yaptımm temizlik bulaşık çamaşır ütü ne kadar zevkli di mi diye cevap veriyordum
amin canım mevlam bozmasın ağzımızın tadını...
canımm farkında mısın hamilelik takviminde bizim bebekler saçlanmış
ne dicez bana bunumu al diyelim ?
benımde eşim sordu çıkıp alalım dedi ben ince bişe istedim ucuz olsun dedım hatamı ettım acep
canım eşi ne kadar zarara soksak ev bütçesi de zarara uğrucak yani ucu yine bize dokuncak en iyisi makul ama güzel bişey seçmek sanrımne dicez bana bunumu al diyelim ?
benımde eşim sordu çıkıp alalım dedi ben ince bişe istedim ucuz olsun dedım hatamı ettım acep
biz kızıl sipariş vermiştik ama bakalım ne gelicekaa valla hiç farketmedim..yavruşum benm yerim onu..ne renk aceba...:44:
Allah nazarlardan saklasın biz de görümce ve kayınvalidemle iyiyiz.
eşim hep der ben el oldum diyeBabam olduğu için Annem bazen herşeyimize yetişemiyor ama kv eşi vefat edeli 7 sene olmuş her çağırmamızda hemen gelir. düşük yapmadan önce 10 gün raporluydum kadın geldi evi toparladı beni yerimden hiç kaldırmadı.
ama biz yine en ufak bişeyde gelinler olarak hemen coşmaya hazırız, itiraf edinkendi annem der kadın o kadar üstüne düşüyo senin ama adı kaynana işte yaranılmaz size diyo
Allah nazarlardan saklasın biz de görümce ve kayınvalidemle iyiyiz.
eşim hep der ben el oldum diyeBabam olduğu için Annem bazen herşeyimize yetişemiyor ama kv eşi vefat edeli 7 sene olmuş her çağırmamızda hemen gelir. düşük yapmadan önce 10 gün raporluydum kadın geldi evi toparladı beni yerimden hiç kaldırmadı.
ama biz yine en ufak bişeyde gelinler olarak hemen coşmaya hazırız, itiraf edinkendi annem der kadın o kadar üstüne düşüyo senin ama adı kaynana işte yaranılmaz size diyo
canım eşi ne kadar zarara soksak ev bütçesi de zarara uğrucak yani ucu yine bize dokuncak en iyisi makul ama güzel bişey seçmek sanrımhatıra kalsın amaç o
biz kızıl sipariş vermiştik ama bakalım ne gelicek
haklısın aslında ama doğum zaten unutulmıcak mutlu bbı an ne bilim çokmu saf düşünüyorum acaba. evet içine sinen güzel bişe olduktan sonra gerisi boş sonuçta :)yaw niye ince bişi istiyonuz ki anlamıyorum.bir çocuk veriyonuz ve o gün sizin özel gününüz..güzel hatırlamak istemez misiniz?budünyada eşinize sizin verebileceğiniz en güzel hediyedir evlat..bırakın eşinizde size verebileceği en güzel hediyeyi versin...şu var ama beğendikten sonra incesidir kalınıdır farketmez veya ucuzudur pahalısıdır.. benim için bu...beğendiysem no problem ama beğenmediysem isterse ne kadar pahalı olursa olsun burnundan dökerim...
evet bende böyle düşünmüştümde çokmu saf olmuş dedim bi ancanım eşi ne kadar zarara soksak ev bütçesi de zarara uğrucak yani ucu yine bize dokuncak en iyisi makul ama güzel bişey seçmek sanrımhatıra kalsın amaç o
benımde kv. sizinkıler gibi ama kızıyla bana yaptıgında muhakkak fark olur o kızı nihayetınde ...lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...
,,önemli olan senin içine sinmesi canım hoşuna gitmesi...ben öyle düşünüyorum..tabi maddi durumlarda önemli kızların dediği gibi...aşırıya kaçmamak şartıyla...haklısın aslında ama doğum zaten unutulmıcak mutlu bbı an ne bilim çokmu saf düşünüyorum acaba. evet içine sinen güzel bişe olduktan sonra gerisi boş sonuçta :)
evet bende böyle düşünmüştümde çokmu saf olmuş dedim bi an
benımde kv. sizinkıler gibi ama kızıyla bana yaptıgında muhakkak fark olur o kızı nihayetınde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?