2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
öyle 3 ay evde oturdum da bana kendi iş aramaya başlamıştı garibim
akşam geliyo naptın bugün diye soruyo ne mi yaptımm temizlik bulaşık çamaşır ütü ne kadar zevkli di mi diye cevap veriyordum

öyle 3 ay evde oturdum da bana kendi iş aramaya başlamıştı garibim
akşam geliyo naptın bugün diye soruyo ne mi yaptımm temizlik bulaşık çamaşır ütü ne kadar zevkli di mi diye cevap veriyordum

bak aynıymışız o yüzden çalışmak en mantıklısı..heriflerin ruh sağlığı ve bizim ruh sağlığımız için bu önemli...

amin canım mevlam bozmasın ağzımızın tadını...
Allah nazarlardan saklasın biz de görümce ve kayınvalidemle iyiyiz.
eşim hep der ben el oldum diye Babam olduğu için Annem bazen herşeyimize yetişemiyor ama kv eşi vefat edeli 7 sene olmuş her çağırmamızda hemen gelir. düşük yapmadan önce 10 gün raporluydum kadın geldi evi toparladı beni yerimden hiç kaldırmadı.
ama biz yine en ufak bişeyde gelinler olarak hemen coşmaya hazırız, itiraf edin kendi annem der kadın o kadar üstüne düşüyo senin ama adı kaynana işte yaranılmaz size diyo

ne dicez bana bunumu al diyelim ?
benımde eşim sordu çıkıp alalım dedi ben ince bişe istedim ucuz olsun dedım hatamı ettım acep

yaw niye ince bişi istiyonuz ki anlamıyorum.bir çocuk veriyonuz ve o gün sizin özel gününüz..güzel hatırlamak istemez misiniz?budünyada eşinize sizin verebileceğiniz en güzel hediyedir evlat..bırakın eşinizde size verebileceği en güzel hediyeyi versin...şu var ama beğendikten sonra incesidir kalınıdır farketmez veya ucuzudur pahalısıdır.. benim için bu...beğendiysem no problem ama beğenmediysem isterse ne kadar pahalı olursa olsun burnundan dökerim...

ne dicez bana bunumu al diyelim ?
benımde eşim sordu çıkıp alalım dedi ben ince bişe istedim ucuz olsun dedım hatamı ettım acep
canım eşi ne kadar zarara soksak ev bütçesi de zarara uğrucak yani ucu yine bize dokuncak en iyisi makul ama güzel bişey seçmek sanrım hatıra kalsın amaç o

bence de doğru dio annenn...ama yine de öz kızları değiliz ve kadın kadını daha ii anlıyo, anne gibi göremiyosun..anneye yakın ama bence anne olamaz..Allah analarımızı eksik etmesin başımızdann...bir de farklı kültürlerde evlerde yetişmişsin illa ki garipsediğin şeyler olur, annemle bile oluyo yaane bi sürü uyuşmayan yönler

lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...

canım eşi ne kadar zarara soksak ev bütçesi de zarara uğrucak yani ucu yine bize dokuncak en iyisi makul ama güzel bişey seçmek sanrım hatıra kalsın amaç o

canım bende sayfaları okuyordum ve hedıye konusunda soyledıklerıne katılıyorum. ev butcesını zarara ugratmaktansa makul bıseyler almalı esler eger alcaklarsa. butceyı zorlarsak sıkıntıyı yıne bız yasıycaz...

benimkaynım ve abim bu yaz evlenecekler... onlara hediye mediye derken bırak bana hediyeyi bebeğin ihtiyaçlarından fire vermeye başlayacağız ondan korkuyorum..

haklısın aslında ama doğum zaten unutulmıcak mutlu bbı an ne bilim çokmu saf düşünüyorum acaba. evet içine sinen güzel bişe olduktan sonra gerisi boş sonuçta :)
evet bende böyle düşünmüştümde çokmu saf olmuş dedim bi an
lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...
benımde kv. sizinkıler gibi ama kızıyla bana yaptıgında muhakkak fark olur o kızı nihayetınde ...

,,önemli olan senin içine sinmesi canım hoşuna gitmesi...ben öyle düşünüyorum..tabi maddi durumlarda önemli kızların dediği gibi...aşırıya kaçmamak şartıyla...

kayınvalide konusunda tabiki farklılık olur o canından bir parça sen el kızı...

amannnnn ben nasıl bir gaygana olurum çok merak ettim şimdi
:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…