2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
işin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:
valla ben onu doğum diye görüyorum zaten ıkınma kendiliğinden geliyomuş zaten. sonrasında da bebeğimizi grünce unuturuz bence orayı yaa

iyiyiz canım kuzumun sanırım artık hareketleri kısıtlandı bu ara pek durgunuz eskisi gibi fazla sert tepikleri yok oglumun topçu olmaktan vazgeçti sanırım :))
büyüyolar artık kuzum Allah hepsine hayırlı kaderler yazsın inşallah
İyi teyzesi nolsun geceleri çok hareketlenıyor bıraz uykum sıkıntılı senin fıstıgın nasıl ?

Az kaldı az Çok heycanlı çok
benim oğluşum da gayet formda teyzesi iyiyiz elhamdülillah

Allah seni
he kız gidelim valla napalım dediğin gib ani bişey olur sonra nasıl açarız totomuzu dr a o daha fena

Doktor çok iyi gittiğimizi söylüyor gelisimine göre bizim için önemli olan bu diyor erken de gelebilir ilk verdigim tarih sabit ama gelişimi bu tarihi gösteriyor diyor anlamadim gitti vallah
Canım :)
aman canım iyi olsun da bebiş hem belliki senin oğlun annesini fazla bekletmek istemiyor çabucak gelişimini tamamlayıp yanında olmak istiyor

adig_e doğum günün kutlu olsunnnn canım umarım bu doğum gününü istediğin gibi geçirir mutlu olursun

işin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:

normal doğumda mı onu hissetmıyormuşsun canım o acıdan hemen onu anlamıyormuşsun getırme aklına ya hem doğum yaklaşşsın istiyorum ama doğum yapmak iistemiyorum anlıyousun beni korkuyoo m bennn :18::18::18:

Allah seni
he kız gidelim valla napalım dediğin gib ani bişey olur sonra nasıl açarız totomuzu dr a o daha fena
ayy Allah korusun en korktuğum şey :26:

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

valla bilmiyorum kuzu bir kaç kez doğuma şahit olmuşluğum var o yüzden o dikişten tırsıyorum ben...doktoruma da diyecem zaten uyuşturup diksinler yoksa beni...

bende utanmadan dolayı gidememiştim...
canım benim valla bende mecbur kalmasam kesinlikle gitmezdim ama kendim yapamıyom mecbur gitcem
ayyy kıs bende ondan korkuyom ama şey diyolar o anda o ağrıdan felan uyuşuyomuş hissetmiyomuşsun

inşallah gönlünden geçenlerden biri gelirrr

herife kalsa arabayı değiştirem dedi ama istemedim...set beğendim kuzu...kuyumcu da tanıdık abi bizimki gelir sorarsa şu setti dersin dedim ...

sen geçenelerdede böyle bişi yapmıştın dimi bişey beğenip ayırtmıştın

yok bebeğim herkesin bebeği kendine özell bu hediye işi tamamen zevk meselesidir

canım benim valla bende mecbur kalmasam kesinlikle gitmezdim ama kendim yapamıyom mecbur gitcem

ayyy kıs bende ondan korkuyom ama şey diyolar o anda o ağrıdan felan uyuşuyomuş hissetmiyomuşsun

valla bende şimdi ağda ile yapamadım ama aldım elime epilasyon aletini hallediyorum onunla...

inşallah öyledir kuzu hissetmeyiz yok eğer hissedersem yıkarım zaten ortalığı zaten korkuyorum ve o çatala çıkmaktan...

inşallah datlumm valla gelmezse kendi bilir hayatının hatasını yapmış olur

kabus gibi dimi kuzu ayy inşallah çok çekmeden alırız yavrumuzu kucağımıza pırt diye bakarız gelmişler ayy yerim ben onları

o çorap işe yarıyomu cnm cok sıkıyomu peki? varis için başka yapabileceğim birşey varmı biliyomusun
baya işe yarıyor canım benim eşimde var varis çoraplar rahatlatıyor diyo bir de feridun kunaktan duydum varis olan hamileler bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutsun birkaçkez diyor hergün böyle yaparsan rahatlatırmış ve varisleri azaltırmış
hoşgeldin her zaman görmek isteriz burda seni

bizim de ekim evlilik yıldönümümüz bu sene kutlayamayız herhalde çünkü doğumdan sonra annemler ve kaynananmlar burda olur

kabus gibi dimi kuzu ayy inşallah çok çekmeden alırız yavrumuzu kucağımıza pırt diye bakarız gelmişler ayy yerim ben onları

pırtlatcaz da kuzu pırtlatmasına dikişten korkuyo insan... dedim mi herkes gülüyo bana doğumdan değil de dikişten kokrkuyo diye...

dünürcümm güzel bi hediye aldır bak sonra benim kıza kalıcak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…