valla ben onu doğum diye görüyorum zatenişin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:
yok tatlım jilet kullanmam hiç ama utanıyorum işte
iyiyiz canım kuzumun sanırım artık hareketleri kısıtlandı bu ara pek durgunuz eskisi gibi fazla sert tepikleri yok oglumun topçu olmaktan vazgeçti sanırım :))
benim oğluşum da gayet formda teyzesi iyiyiz elhamdülillahİyi teyzesi nolsun geceleri çok hareketlenıyor bıraz uykum sıkıntılı senin fıstıgın nasıl ?
Az kaldı azÇok heycanlı çok
işin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:
eeyyvaahhh bütün urfa senin totonu konuşucak şimdii vaz mı geçsen acabanolcakk sebicim yaa git rahatla hatta ben de gaza geldim gidicem en kısa sürede. Allah korusun ani bişey olsa bi de kan ter içinde jiletle uğraşmıcam karar verdim ztn görmüyorum hiç bişey
çok sağol ezinecimmm
sağol canımmmm çok naziksiniz hepinizzz
ben de gidicem yaa gözümü karartmam lazım eskiye dönmem lazım kaymak gibi çıkıyosun bi mutlu bi mutluuu
aman canım iyi olsun da bebiş hem belliki senin oğlun annesini fazla bekletmek istemiyor çabucak gelişimini tamamlayıp yanında olmak istiyorDoktor çok iyi gittiğimizi söylüyor gelisimine göre bizim için önemli olan bu diyor erken de gelebilir ilk verdigim tarih sabit ama gelişimi bu tarihi gösteriyor diyor anlamadim gitti vallah
Canım :)
işin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:
ayy Allah korusun en korktuğum şey :26:Allah seni
he kız gidelim valla napalım dediğin gib ani bişey olur sonra nasıl açarız totomuzu dr a o daha fena
teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinaman canım iyi olsun da bebiş hem belliki senin oğlun annesini fazla bekletmek istemiyor çabucak gelişimini tamamlayıp yanında olmak istiyor
adig_e doğum günün kutlu olsunnnn canım umarım bu doğum gününü istediğin gibi geçirir mutlu olursun
normal doğumda mı onu hissetmıyormuşsun canım o acıdan hemen onu anlamıyormuşsun getırme aklına ya hem doğum yaklaşşsın istiyorum ama doğum yapmak iistemiyorum anlıyousun beni korkuyoo m bennn :18::18::18:
canım benim valla bende mecbur kalmasam kesinlikle gitmezdim ama kendim yapamıyom mecbur gitcembende utanmadan dolayı gidememiştim...
ayyy kıs bende ondan korkuyom ama şey diyolar o anda o ağrıdan felan uyuşuyomuş hissetmiyomuşsunişin komik tarafı ne biliyonuz mu ben doğumdan değil de doğum sonrası yırtılma olursa dikiş atıyorlar ya işte ondan korkuyorum...:18::18::18:
o nasıl bişee yahuuu beni aydınlatırmısınız
valla gönlümden o kadar şey geçiyo ki kuzum
elmas ya da pırlanta bi parça olabilir yada altın böyle el işlemeli kalın bi bilezik olabilir burda meşurdur el işlemeli desenli bilezikler 34-40 gr arası öyle bişey olabilir güzel bi gerdanlık olabilir çünkü saklanacak yani ilerde çıkarıp bakıcaksın o yüzden güzel bişey bekliyorum
herife kalsa arabayı değiştirem dedi ama istemedim...set beğendim kuzu...kuyumcu da tanıdık abi bizimki gelir sorarsa şu setti dersin dedim ...
kızz sennki aslan da benmki çita mışaka şaka içinden geliosa yaptır..ben biraz fazla mantıkcıyım galiba, hiç pırlanta istemedim, altınları da takmıyom zaten..çookk nadir, düğün nişan vs..sadece 1-2 şey var günlük..içimden gelmii minnak taşa o kadar para vermek.. bi de aklım onda kalcak bi yerde mi unutcam, çalınncak mı vs diye..tektaş olsa bile gerçek pırlanta istemem yani..
canım benim valla bende mecbur kalmasam kesinlikle gitmezdim ama kendim yapamıyom mecbur gitcem
ayyy kıs bende ondan korkuyom ama şey diyolar o anda o ağrıdan felan uyuşuyomuş hissetmiyomuşsun
inşallah datlumminşallah gönlünden geçenlerden biri gelirrr
sen geçenelerdede böyle bişi yapmıştın dimi bişey beğenip ayırtmıştın
yok bebeğim herkesin bebeği kendine özell bu hediye işi tamamen zevk meselesidir
kabus gibi dimi kuzu ayy inşallah çok çekmeden alırız yavrumuzu kucağımıza pırt diye bakarız gelmişlervalla bende şimdi ağda ile yapamadım ama aldım elime epilasyon aletini hallediyorum onunla...
inşallah öyledir kuzu hissetmeyiz yok eğer hissedersem yıkarım zaten ortalığı zaten korkuyorum ve o çatala çıkmaktan...
he kız doğru benim o kolyem nerde... ayırt etmemiştim direkt almıştım..eşimi aramıştım aldım gel parayı öde diye...
inşallah datlummvalla gelmezse kendi bilir hayatının hatasını yapmış olur
baya işe yarıyor canım benim eşimde var varis çoraplar rahatlatıyor diyo bir de feridun kunaktan duydum varis olan hamileler bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutsun birkaçkez diyor hergün böyle yaparsan rahatlatırmış ve varisleri azaltırmışo çorap işe yarıyomu cnm cok sıkıyomu peki? varis için başka yapabileceğim birşey varmı biliyomusun
hoşgeldin her zaman görmek isteriz burda senislm kızlar bende ekim annesi olacağım inş. iş yogunlugundan giremıyorum fazlaca umarım hepiniz ve bebeişleriniz sağlıklısınızdır.
gelişmelerinizi takip için bakınıyorum arada kendi belirtilerimi yada rahatsızlıklarımı normal saymak adına okuyorum yazdıklarınızı :)
ama günler yaklaştıkca artık aranızda olmak istiyorum bende sizlerle hazırlanayım bu dogum macerasına inşallah :)
bizim evlilik yıldönümü de ekim de oğluşumun tahmini doğum tarihi 25.10 bizim evlilik yıldönümüz 27.10bakalım çok büyük bi sürpriz ve hediye bekliyorum inşallah kocişim beni hayal kırıklığına uğratmaz
kabus gibi dimi kuzu ayy inşallah çok çekmeden alırız yavrumuzu kucağımıza pırt diye bakarız gelmişlerayy yerim ben onları
dünürcümm güzel bi hediye aldır bak sonra benim kıza kalıcak ona göreinşallah gönlünden geçenlerden biri gelirrr
yok bebeğim herkesin bebeği kendine özell bu hediye işi tamamen zevk meselesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?