Allah nazarlardan saklasın biz de görümce ve kayınvalidemle iyiyiz.
eşim hep der ben el oldum diyeBabam olduğu için Annem bazen herşeyimize yetişemiyor ama kv eşi vefat edeli 7 sene olmuş her çağırmamızda hemen gelir. düşük yapmadan önce 10 gün raporluydum kadın geldi evi toparladı beni yerimden hiç kaldırmadı.
ama biz yine en ufak bişeyde gelinler olarak hemen coşmaya hazırız, itiraf edinkendi annem der kadın o kadar üstüne düşüyo senin ama adı kaynana işte yaranılmaz size diyo
bak o da olurrevet kız doğru diyon bak hatırladım şimdi
bebeğin yüzgörümlüğü istiyo diye göstermeyiz tosunları
pırtlatcaz da kuzu pırtlatmasına dikişten korkuyo insan... dedim mi herkes gülüyo bana doğumdan değil de dikişten kokrkuyo diye...
dünürcümm güzel bi hediye aldır bak sonra benim kıza kalıcak ona göre
olsun canım kocişin bulur bi yolunu kutlarbaya işe yarıyor canım benim eşimde var varis çoraplar rahatlatıyor diyo bir de feridun kunaktan duydum varis olan hamileler bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutsun birkaçkez diyor hergün böyle yaparsan rahatlatırmış ve varisleri azaltırmış
hoşgeldin her zaman görmek isteriz burda seni
bizim de ekim evlilik yıldönümümüz bu sene kutlayamayız herhalde çünkü doğumdan sonra annemler ve kaynananmlar burda olur
evet kız doğru diyon bak hatırladım şimdi
Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.
ben yiyorum herkes de ye dedi bana:26:günde2 tane filan..
serocuğum benim eşimin kuzeni var geçen sene doğurdu dikiş esnasında doktoru demişki istersen narkoz verebiliriz o da olur demiş 15 dakikalık az bi narkoz almış dikişi hiç hissetmemiş
kızın beni el üstünde tutarsa takarım
sorma canım ama o da bize arkadaşlarını getirmeye kalkınca deli oluyorumm evimin düzeni bozulmasın istiyorum benkız dünür doğru diyon heee kadınlar fazla ilgi gösterince de atarlanıyoruz bizzzz fenaa gelinlerrr
oğlun bu kızı alıcam Ana ben diye dikilsin karşına da görürüm ben seniserocuğum benim eşimin kuzeni var geçen sene doğurdu dikiş esnasında doktoru demişki istersen narkoz verebiliriz o da olur demiş 15 dakikalık az bi narkoz almış dikişi hiç hissetmemiş
kızın beni el üstünde tutarsa takarım
çok sağol canımmmADİGE canım dogum gunun kutlu olsun. eşinle bebişinle birlikte nice mutlu senelere...
thanks Sezinnnn you r so kindadılecim happy birthday to you , have a nice year with your husband and your baby
kız iyi ki hatırlattın kalktım kolyeyi arıyorum deli gibi..ama buldum...
epidural olursa sıkıntı olmaz herhalde de ama normal olursa ben yandım uyuşturmalarına isterim ben...
cogu dogumda ordan burdan yırtılmasın diye dr kendı açıyor makasla o yeri artık ben öyle biliyorum. çünku yırtıklar tek bir yerden olmayabılıyor. bide 2. dogum için aynı yer kullanılıyor sanırım. öyle duydumcanım doğumdan sonra yırtılma olabiliyor malum bölgede...o yüzden dikiş atabiliyor dr. bende o dikişten bahsediyom..beni uyuştursun sonra diksinler...
bende agda yapamayınca makıne kullandım ama kararma yapıyor makine canım dikkat etvalla bende şimdi ağda ile yapamadım ama aldım elime epilasyon aletini hallediyorum onunla...
inşallah öyledir kuzu hissetmeyiz yok eğer hissedersem yıkarım zaten ortalığı zaten korkuyorum ve o çatala çıkmaktan...
inşallah cok teeşekkürlerbaya işe yarıyor canım benim eşimde var varis çoraplar rahatlatıyor diyo bir de feridun kunaktan duydum varis olan hamileler bacaklarını önce sıcak suya sonra soğuk suya tutsun birkaçkez diyor hergün böyle yaparsan rahatlatırmış ve varisleri azaltırmış
hoşgeldin her zaman görmek isteriz burda seni
bizim de ekim evlilik yıldönümümüz bu sene kutlayamayız herhalde çünkü doğumdan sonra annemler ve kaynananmlar burda olur
pırtlatcaz da kuzu pırtlatmasına dikişten korkuyo insan... dedim mi herkes gülüyo bana doğumdan değil de dikişten kokrkuyo diye...
çok sağol canımmm
thanks Sezinnnn you r so kind
kızz dilci misin sen de benim gibi
tak bari aldırıp kenara atmış olma
araştırmacı gazeteci olarak sen konuş bu uyuşma mevzusunu doktorunla
al işte ben iki gündür ne anlatıyorum sen ne diyosun kocanakızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:
dilciyim yaa köreldim bu yıl evde oturmaktanda azcık burda pratik yapayım diyomunutmayayım dıye
Canim hangisi icine sinerse onu yaparsın.Canım ben kendi memleketimde değilim. Eşimin de çok fazla akrabası yok. Kendi memleketimde olsam annemler ablamlar falan baya geniş bi aileyiz bana hiç bir iş yaptırmazlar. Şimdi evde yapsam bi tek kayınvalidem yardım edecek diğerleri hiçbir şeye yardım etmez biliyorum. O yüzden camide cemaate okunmasını istiyorum sonuçta bebeğim adına okunacak. Şu anki düşüncem bu yönde
Sezinim,ezinem,jaseminim ve dün bana destek olan tüm arkadaslarim allah sizden razi olsun yanimda oldugunuzu bilmek cok güzel.dün cok kötü olunca cikip uyudum.ama insaallah gececek bu günler mecbur sabredecegim baska yapacagim hic birsey yok.bebegimide üzmeye hic hakkim yok.sizleri seviyorum
ADIGECIM dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim seni bir ömür boyu sevdiklerinle esinle ve bebisinle mutlu etsin
cogu dogumda ordan burdan yırtılmasın diye dr kendı açıyor makasla o yeri artık ben öyle biliyorum. çünku yırtıklar tek bir yerden olmayabılıyor. bide 2. dogum için aynı yer kullanılıyor sanırım. öyle duydum
izlediğim dogum videosuda aynen dediğim gibiydi. sancıdan cok benide dikiş be makas atışı tırsıttı
bende agda yapamayınca makıne kullandım ama kararma yapıyor makine canım dikkat et
inşallah cok teeşekkürler
artık buralardayım :)
bende aynen senın gibiyim dogm sancısından korkmuyorum dikişten korkuyorum bende :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?