2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kız dünür doğru diyon heee kadınlar fazla ilgi gösterince de atarlanıyoruz bizzzz fenaa gelinlerrr

pırtlatcaz da kuzu pırtlatmasına dikişten korkuyo insan... dedim mi herkes gülüyo bana doğumdan değil de dikişten kokrkuyo diye...

serocuğum benim eşimin kuzeni var geçen sene doğurdu dikiş esnasında doktoru demişki istersen narkoz verebiliriz o da olur demiş 15 dakikalık az bi narkoz almış dikişi hiç hissetmemiş

dünürcümm güzel bi hediye aldır bak sonra benim kıza kalıcak ona göre

kızın beni el üstünde tutarsa takarım

olsun canım kocişin bulur bi yolunu kutlar

Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.

ben yiyorum herkes de ye dedi bana:26:günde2 tane filan..

ye canım hurmayı gönül rahatlığıyla ye ben hamileliğimin başından beri yiyorum bir de ilk üç düşük tehlikem vardı yine de yiyordum ama doktoruma sormuştum tabi o da ye hergün çok faydalı bebeğe ve sana dedi erken doğum ya da düşüğe sebep olmadığını söyledi aksine çok faydalıymış

epidural olursa sıkıntı olmaz herhalde de ama normal olursa ben yandım uyuşturmalarına isterim ben...

kız dünür doğru diyon heee kadınlar fazla ilgi gösterince de atarlanıyoruz bizzzz fenaa gelinlerrr
sorma canım ama o da bize arkadaşlarını getirmeye kalkınca deli oluyorumm evimin düzeni bozulmasın istiyorum ben

oğlun bu kızı alıcam Ana ben diye dikilsin karşına da görürüm ben seni

canım doğumdan sonra yırtılma olabiliyor malum bölgede...o yüzden dikiş atabiliyor dr. bende o dikişten bahsediyom..beni uyuştursun sonra diksinler...
cogu dogumda ordan burdan yırtılmasın diye dr kendı açıyor makasla o yeri artık ben öyle biliyorum. çünku yırtıklar tek bir yerden olmayabılıyor. bide 2. dogum için aynı yer kullanılıyor sanırım. öyle duydum
izlediğim dogum videosuda aynen dediğim gibiydi. sancıdan cok benide dikiş be makas atışı tırsıttı
bende agda yapamayınca makıne kullandım ama kararma yapıyor makine canım dikkat et
inşallah cok teeşekkürler
artık buralardayım :)
pırtlatcaz da kuzu pırtlatmasına dikişten korkuyo insan... dedim mi herkes gülüyo bana doğumdan değil de dikişten kokrkuyo diye...

bende aynen senın gibiyim dogm sancısından korkmuyorum dikişten korkuyorum bende :18::18:

kızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:

kızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:
al işte ben iki gündür ne anlatıyorum sen ne diyosun kocana

dilciyim yaa köreldim bu yıl evde oturmaktanda azcık burda pratik yapayım diyom unutmayayım dıye

sorma canım yaa ben de aynı valla bi iki yabancı arkadaşım var da arada onlarla pratik yapıyorum yoksa unutmuşum çoğu şeyi

kızlar ben çıkıyorum bı arkadaşım doğum yapmıştı bebek gormeye gıdıcemm bebek 8 aylık dogdu epeyde hastanede kaldı 1 ay oldu doğalı bakalım nasıl bır kız akşama görüşürüzzz çok konuşmayın bişey kaçırmayayım :.1:

Merhaba kızlar, biraz gecmisi okuyayım dedim yetişirim dedim sayfalar durmuyor. Maasallah vallah.

Bıraktım gecmisi okumayı. Yetişemeyeceğim belli ki...
Canim hangisi icine sinerse onu yaparsın.

Simdi daha iyi olmana sevindim canım.

Adıge doğum gunun kutlu oldun canım.
İnsallah esın seni uyandırır bugun de birşeyler yapar:)

valla ben canlısını izledim canım doğumun işte o yırtılan yerlerde ben tuhaf oldum...ay neyse kapatalım bu konuyu no stres no problem gelsin kuzular yola gelir herşey herhalde...makine işini de canım ben sürekli kullanmayacağım için kararma olmaz herhalde..doğumdan sonra tekrar ağdaya dönerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…