kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak
çok sağol canımmm burası süper moral oldu bana bugün iyi ki varsınız canlarr
hoşgeldin ezinecim nasılsın kuzun nasıl?
selamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere
hoşgeldin canım aramıza
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim
kızlar bende 80lere düşmüşüm yaaaaaaaaaa hooo baaaaa sonra 70 sonra 60 eeeeeee gerisi düşer artıkın :92::92::92::92::92:
ayy sağol kuzum yaa rahatlattın valla ama ne bilim daha önce hiç gitmedim die tuhaf geliyo ama alışcam artıkAyy canım hiç korkma da utanma da. Ben sürekli gidiyorum ve çok rahat 15 dakikaya kalmadan tertemizsin ohhh misss
İdrarda iltihap oldugu hangi kan degerınden anlaşılıyordu ? Ben de idrar tahlılı yaptırdım da doktor bir şey demedi yalnız epitel ve eritrosit bıraz yuksek her yaptırmamda. Bir de akıntın var mı?
İyi teyzesi nolsun geceleri çok hareketlenıyor bıraz uykum sıkıntılı senin fıstıgın nasıl ?aminnn talım hoşbuldum çağlam nasılsın kuzum bebişin nasıl?
kızlar bende 80lere düşmüşüm yaaaaaaaaaa hooo baaaaa sonra 70 sonra 60 eeeeeee gerisi düşer artıkın :92::92::92::92::92:
doğru diyon sezinim artık yapcaz bi şekilde yoksa mümkünatı yok tek başına olmuyo artıkınhaydi bakalım sebicik malzemeler ortada artık bı evlendık anammmmm o doktor bu doktor gormeyen kalmadı zaten kocamıza zor gözterdık sonra normal agzını acar gıbı oluyo değil mi ama ben gıtmedımya hıc ağdaya onu bılmıyom işte kapa artıkın gözlrini sımsıkı o anda
90lar seksenler 70ler 60lar 50ler 40lar 30lar 20ler 10 lar sonra gelsin bebişler...
kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak
çok sağol ezinecimmmselamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere
hoşgeldin canım aramıza
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim
sağol canımmmm çok naziksiniz hepinizzzADİGE doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevenlerinle ve sevdiklerinle nice huzurlu saglıklı mutlu yaşlara inşallah
ben de gidicem yaa gözümü karartmam lazım eskiye dönmem lazım kaymak gibi çıkıyosun bi mutlu bi mutluuuAyy canım hiç korkma da utanma da. Ben sürekli gidiyorum ve çok rahat 15 dakikaya kalmadan tertemizsin ohhh misss
sağol serabımmmamin canım valla en temizi normal doğum herhalde...
aynen düştü çene toplayamıyoruz...bu arada bizde acıkmışız ama bugün tuhafım midem bulanıyo nedense...allah kabul etsin kuzum..
eriseydim ben erirdim kız... kegelle erimek mümkünse ben şimdiden başlayayım şu kegel işini fazlalaştırmaya...
maşallah kuzukızlar bende 80lere düşmüşüm yaaaaaaaaaa hooo baaaaa sonra 70 sonra 60 eeeeeee gerisi düşer artıkın :92::92::92::92::92:
yok tatlım jilet kullanmam hiç ama utanıyorum işte
gazan mübarek olsa zorlanmazsın kuzu eğer jilet vurmadıysan...ama utanma kısmına bişi diyemem.... ben bir iki kere kalkıştım arkadaşların gazına gelerek aldırmaya ama başaramadım döndüm geldim...
kalkın göbek atalım doğum yaklaştıı ....acaba yusuf yusuf mu etsek bilemedim şimdi
evet tatlım iyi ki varsınız hepniz ben işten ayrılınca net bağlmayı düşünmüyodum eve ama sizinle olduktan sonra duramam eşime sipariş verdim net ve laptopEkim anneleri iyiki var birbirimizi görmesekte bu ortam çok güzel gonuller bir .ama doğumdan sonra da eksilmesek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?