2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bende 80lere düşmüşüm yaaaaaaaaaa hooo baaaaa sonra 70 sonra 60 eeeeeee gerisi düşer artıkın :92::92::92::92::92:

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak

gazan mübarek olsa zorlanmazsın kuzu eğer jilet vurmadıysan...ama utanma kısmına bişi diyemem.... ben bir iki kere kalkıştım arkadaşların gazına gelerek aldırmaya ama başaramadım döndüm geldim...

İdrarda iltihap oldugu hangi kan degerınden anlaşılıyordu ? Ben de idrar tahlılı yaptırdım da doktor bir şey demedi yalnız epitel ve eritrosit bıraz yuksek her yaptırmamda. Bir de akıntın var mı?

kuzu bilmiyorum benim idrada lökosit çıktı ++ iiki pozitif doktor dikkat etmemiz lazım dedi...benim bir kaybım var 16 haftalık..o yüzden doktorum biraz sıkı tutuyo işi.. her ihtimali söylüyo aççık açık...bunları yapmazsan bunlarla karşılaşabiliriz diye...

İdrarda iltihap oldugu hangi kan degerınden anlaşılıyordu ? Ben de idrar tahlılı yaptırdım da doktor bir şey demedi yalnız epitel ve eritrosit bıraz yuksek her yaptırmamda. Bir de akıntın var mı?

canım kanda değil idrar tahlilinde çıktı..lökosit negatif olması gerekirken çift pozitif ++ çıktı...akıntı normal var öyle aşırı bir akıntım yok...

bende geçen hafta sonu gittim napayım alamıyorum artık hemde komple gittim kol bacak falan mis oldum valla. utandım tabı ama napalım mecbur gıdıyoz keyfi değilya
bide nasıl bacaklarımda arttı kıllar sertleşti anlatamam hep ağda kullandım bu gune kadar afedersınız popoma kadar kıllandı bacaklarım herkes ilaçlardan diyor dogrumu ? sizdede varmı

aminnn talım hoşbuldum çağlam nasılsın kuzum bebişin nasıl?
İyi teyzesi nolsun geceleri çok hareketlenıyor bıraz uykum sıkıntılı senin fıstıgın nasıl ?
kızlar bende 80lere düşmüşüm yaaaaaaaaaa hooo baaaaa sonra 70 sonra 60 eeeeeee gerisi düşer artıkın :92::92::92::92::92:

Az kaldı az Çok heycanlı çok

doğru diyon sezinim artık yapcaz bi şekilde yoksa mümkünatı yok tek başına olmuyo artıkın

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak

eeyyvaahhh bütün urfa senin totonu konuşucak şimdii vaz mı geçsen acaba nolcakk sebicim yaa git rahatla hatta ben de gaza geldim gidicem en kısa sürede. Allah korusun ani bişey olsa bi de kan ter içinde jiletle uğraşmıcam karar verdim ztn görmüyorum hiç bişey
çok sağol ezinecimmm

ADİGE doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevenlerinle ve sevdiklerinle nice huzurlu saglıklı mutlu yaşlara inşallah
sağol canımmmm çok naziksiniz hepinizzz

Ayy canım hiç korkma da utanma da. Ben sürekli gidiyorum ve çok rahat 15 dakikaya kalmadan tertemizsin ohhh misss
ben de gidicem yaa gözümü karartmam lazım eskiye dönmem lazım kaymak gibi çıkıyosun bi mutlu bi mutluuu

sağol serabımmm bende yapıyom kegell inşallah işe yarar
maşallah kuzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…