doktorlar yapın diyo ama...sen sakın totonu kaldırma...oturduğun yerde sık kendini...illa kalkıp ayakta yapmana gerek yok...
fenasın tabii ama Allah nabza göre şerbet veriyo her zmaan o günler gelsin de görürüz seni inş.anlatsın o zaman bende ona bir isim bulurumallahım ben ne beterim ya...
kegel mi ne kuzu...bak idrarın geldiğinde tutuyorsun ya sıkıyosun kendini... aynı şekilde aklına geldikçe sık kendini yani hem kalçan hem vajinal bölgede bir kasılma olacak bu demek kısaca..benim bildiğim kegel bu..başka bilen varsa anlatsın öğrenek...
ne biliym öyle okudum duydum bi kaç yerden o yüzden hurma manyağı ben yemiyorum vallaben yiyorum herkes de ye dedi bana:26:günde2 tane filan..
bende yiyom tavuklum çok önemli bi besinmiş bizim içinben yiyorum herkes de ye dedi bana:26:günde2 tane filan..
ayyyy ne çene çalmışınız kızzlarrr bi gittim yemek yedim namaz derken anca geldim
inşallah işdahımız olursa :)))bir 20-30 sene sonra burada gelinleri damatları çekiştiririz.
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.
benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.
kıss benim kv bu yaştan sonra lazer epilasyona gitti yarın öbür gün hastalık olur Allah korusun bakıma muhtaç kalırsam size eziyet olmasın diyo bak özledim şimdi
çok sağol canımmm burası süper moral oldu bana bugün iyi ki varsınız canlarrCanım doğum günün kutlu olsun allah bebeğine sana ve eşine birlikte güzel bir hayat nasip etsin herşeyin hayirlisi ve güzelini yaşatsin inşallah
Slm canlar pek sık giremiyorum kızlar bu aralar sancılar beni öldürüyor kizimda aşağıya inmiş galiba hareketleri hep aşağıda ve sagda karnım hep sert ve ağrım var kizlar hepimizi öpüyorum ıyı geceler
kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak
aminnn talım hoşbuldum çağlam nasılsın kuzum bebişin nasıl?Hoşgeldin canım ALLAH kabul etsin
kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak
ALLAH korusun canım zamanında saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah minişleri
Ben uzandıgım yer de yapıyorum canım kaslar gevsesın az dıyeÇatır çatır kolayca dogururuz ınsallah
ayyyy ne çene çalmışınız kızzlarrr bi gittim yemek yedim namaz derken anca geldim
hiiiiiiiiiiiii eririm falan mazallahaman o kadarcık şeyse yaparım nolcak ama netten gördüklerim baya baya yoga gibi bbişey
fenasın tabii ama Allah nabza göre şerbet veriyo her zmaan o günler gelsin de görürüz seni inş.
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum yagünaydın kızlarr. ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorummmmmiki gün önce sabah feci bir krampla uyanmıstım onun etkısı hala devam edıyo daha kötü olmaya başladı. sağ ayağımda varis var sanki böyle düğüm düğüm oluyo yaa basamıyorum üstüne dün akşam bizim müdür iftar yemeği verdi gidemedim ona kalkıpta. sabahda işe zor geldim yaa gören soruyo nooldu yürüyemiyonmu dıye. naapcam ben yaa nasıl gececek. magnezyum içiyorum ama etkı etmedi. varis corabımı giysm bu sıcakta nasıl dayanıcamkiii üühüüüü
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelereSevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.
Adigecim bunlardan benden sana hediye:119:
hoşgeldin canım aramızaslm kızlar bende ekim annesi olacağım inş. iş yogunlugundan giremıyorum fazlaca umarım hepiniz ve bebeişleriniz sağlıklısınızdır.
gelişmelerinizi takip için bakınıyorum arada kendi belirtilerimi yada rahatsızlıklarımı normal saymak adına okuyorum yazdıklarınızı :)
ama günler yaklaştıkca artık aranızda olmak istiyorum bende sizlerle hazırlanayım bu dogum macerasına inşallah :)
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benimkuzu benim idrarda iltihap çıktı ve doktor açıkça söyledi erken doğum riskin var diye..hazırla koy kenara herşeyini dedi...
sende iyi ki varsın kuzuuuçok sağol canımmm burası süper moral oldu bana bugün iyi ki varsınız canlarr
hoşgeldin ezinecim nasılsın kuzun nasıl?selamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size
o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere
hoşgeldin canım aramıza
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?