2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

doktorlar yapın diyo ama...sen sakın totonu kaldırma...oturduğun yerde sık kendini...illa kalkıp ayakta yapmana gerek yok...

hiiiiiiiiiiiii eririm falan mazallah aman o kadarcık şeyse yaparım nolcak ama netten gördüklerim baya baya yoga gibi bbişey
fenasın tabii ama Allah nabza göre şerbet veriyo her zmaan o günler gelsin de görürüz seni inş.

Canım doğum günün kutlu olsun allah bebeğine sana ve eşine birlikte güzel bir hayat nasip etsin herşeyin hayirlisi ve güzelini yaşatsin inşallah

bir 20-30 sene sonra burada gelinleri damatları çekiştiririz.
inşallah işdahımız olursa :)))

hrma süt artırmıyomuydu ilk kez duydum dogumu tetiklediğini

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak

Son düzenleme:

ahh kıyamam canım geçmiş olsun amannn dursun kızın durduğu yerde ben goremeyınce erak ettım ozelden mesaj atıcakım ama nıckındeki uu ların kaç tane oldugunu bılemedıgımden mesaj yazamadım :) ısım ısteyınce. benimkide aşagıdan vuruyooo dinlen sen yat arada girde yaz bize durumundan haberdar et

kıslarr pazartesiye randevu aldım ağda salonundan:18::18: ama çok korkuyom utanıyom da bakalım nasıl olcak

Korkma canım ya ben de cok utanmıstım alışıyorsun . Tüy cok mu az mı birde cok sert mi? Eger cok sert degılse abartılı bır acı olmaz zaten.

haydi bakalım sebicik malzemeler ortada artık bı evlendık anammmmm o doktor bu doktor gormeyen kalmadı zaten kocamıza zor gözterdık sonra normal agzını acar gıbı oluyo değil mi ama ben gıtmedımya hıc ağdaya onu bılmıyom işte kapa artıkın gözlrini sımsıkı o anda

ALLAH korusun canım zamanında saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah minişleri

Ben uzandıgım yer de yapıyorum canım kaslar gevsesın az dıye Çatır çatır kolayca dogururuz ınsallah

amin canım valla en temizi normal doğum herhalde...
ayyyy ne çene çalmışınız kızzlarrr bi gittim yemek yedim namaz derken anca geldim

aynen düştü çene toplayamıyoruz...bu arada bizde acıkmışız ama bugün tuhafım midem bulanıyo nedense...allah kabul etsin kuzum..

eriseydim ben erirdim kız... kegelle erimek mümkünse ben şimdiden başlayayım şu kegel işini fazlalaştırmaya...

selamlar kızlar
sonunda okudum okudum bitirdim geçmişi ne çene çalmışsınız sabah sabah ya maşallah size o kramp girdigi gün bişe yapmıoda ertesi gün canına okuyo adamın şuan bendede öle sol bacagıma basamıyorum ya
ADİGE canım dogum günün kutlu mutlu olsun nice senelere

hoşgeldin canım aramıza
kuzu benim idrarda iltihap çıktı ve doktor açıkça söyledi erken doğum riskin var diye..hazırla koy kenara herşeyini dedi...
bendede iltihap var acep bendedemi erken dogum riski var :S doktor bişe demedi ama bana aman olmasın ya en çok korktugum şey şuan benim

ADİGE doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevenlerinle ve sevdiklerinle nice huzurlu saglıklı mutlu yaşlara inşallah

hoşgeldin ezinecim nasılsın kuzun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…